Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)
Raspunsuri - Pagina 5
sanzi spune:
LA MULTI ANI, RARES IONUT SI MIHAI THEODOR! SA CRESTETI FRUMOSI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
babyangel spune:
'neata fetele cochete si dragute
multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!
Eu nu am avut momente de respiro asa ca acum, dupa 2 zile de chef va invit la un tort
foarte racoritor, cu piscoturi si crema de iaurt
Este saptamana mare, stiu, dar eu va invit si la un pahar de vin rosu sau o cupa de sampanie, imbunatatita cu cateva piscoturi....Am avyut eu pofta de piscoturi anul asta![]()
Inca o data multumesc frumos si va pup dulce
..fara exceptie!
Anca
Vine, vine primavara !
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
babyangel spune:
AM SARIT PESTE ANIVERAREA MIRIEI SI A ALTOR IEPURASI, ASA CA 
La multi ani Miria!!!

La multi anisori Adeliana!

La multi anisori Ricky

La multi anisori Rares!
Sa fiti iubiti(e) si respectati(e) , sanatosi(oase) si bogati(ate)!!!
Anca
Vine, vine primavara !
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
sensibila spune:
sanzi – da , am vb foarte serios. Este 50 de lei 1 cozonac la Cofetaria Capsa. Am comandat 3 si ma duc sambata dupa ei.
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Sa va zic ce a facut Gia
Aseara mergem de zor sa facem cateva cumparaturi si merge tacticoasa pe jos.
Dus-intors. Am facut vreo 30 de minute cred.
Toata lumea se oprea sa o vada si sa vb cu ea. Ea le facea si zicea pa la toti .
In fine pe la 9.15 a papat pate de ficat si apoi i-am dat lapte a baut 200 ml lapte. Si a adormit tun.
Pe la ora 2.30 s-a trezit (ea care doarme toata noaptea de cand avea 3 luni) si nici chip sa adoarma. Asa ca gandindu-ma ca ii e foame i-am mai facut lapte, ca doar nu era sa ii dau mancare la ora aia.
A mai baut 240 ml lapte.
Apoi la ora 8 era in picioare si i-am dat laptele de dimineata.
A baut 300 ml lapte
Deci la un calcul scurt a baut 740 ml de lapte in nici 12 ore.
M-am si crucit.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
lenabum spune:
buna,poate va intereseaza ceva de la mine
https://picasaweb.google.com/114905091151626139740/ClamiteCrosetate#
paste fericit
ami_84 spune:
Gata am terminat curatenia pe de Paste! Acum poate face Irina firmituri linistita. ![]()
Fetelor multumesc pentru raspunsurile referitoare la cozonac. Dupa ce am cautat pe net in lung si lat, a spus sotul ca da comanda la o cofetarie, unde i-a spus cineva ca sunt buni. Asta ca sa ma scuteasca de jumate de zi de munca cat iti ia sa faci doi. ![]()
Pana maine am timp de odihna, cand incep sa prepar masa de Paste. Anul trecut a fost cam aiurea ca Irina era f mica si nu am putut sa fac mai nimic si anul asta vreau sa fie cel mai frumos "prim" Paste alaturi de iepurasul meu.
Ilinca mea e foarte activa de vreo doua zile de cand sunt prinsa in febra curateniei.. parca ar vrea sa imi spuna sa ma linistesc ca o ametesc prea tare. ![]()
Sensibila tu ii dai asa tarziu sa manace pateu? Poate i-a cazut cam greu la stomac si de aceea s-a si trezit peste noapte.
Irene simpatica Diana. I-a mai crescut parul de cand nu am mai vazut-o. Si la tine vad ca tot desculta sta. Irina cum vede ca are sosete in picioare, prima ocupatie e sa le scoata. ![]()
Sanzi tu inca o alaptezi pe Mara, nu? Nici eu nu pot sta ziua la calculator ca vine Irina. Acum am lasat-o sa se joage cu hainele de pe rafturile de jos ale sifonierului si e foarte incantata!
Acum imi caut retete de drob de miel... ![]()
O zi buna in continuare!
Andreea, mami de
Irina (8 martie 2010) si din nou
23+ cu
Ilinca
sensibila spune:
Nu stiu cand mai intru asa ca urez de pe acum pt 23 aprilie

La multi ani iepurasului mare :
Matei de Lindal
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:

Tudor Cristian de bordeancavio

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:

George Casian de miria_cristina

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !