Iepurasii s-au mutat in casa noua(109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Am facut si eu testul. Imi amintesc ca Dariei i l-am facut la 2 ani.

Stanucel sa nu crezi niciodata despre tine ca esti mai putin decit exceptionala. Cresti singura doi copii, se vede ca ii adori si ca noi toate incerci sa faci maximum in meseria de mama.

Acorda-i incredere absoluta si Adelinei. Testul asta are o doza de ambiguu pentru ca se pot bifa actiuni pe care un copil de un an le face doar pe jumatate. Deasemeni cu Paul. daca vezi ca e mai timd incurajeaja-l sa fie mai indraznet!!!

Andira am trimis PM cu rugamintea.

Child te salut cu mult drag!

Bluekiddo, abia astept sa vad poze cu Tanya.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fac ciste

Tata a fost operat si e bine. A vb cu mama la tel. Noua ne-a zis tata sa nu ne ducem la el decat pe la pranz ca asa opereaza dr, pe la ora 13. Si acum l-am sunat sa vedem ce face si zice “ sunt bine, proaspat operat”

Intre timp suna si bunica de zor ca I s-au infundat furtunele si ca nu mai curge pe dren de aseara. Si mama trebuia sa polece la tata si eu cu bunica, nu puteam ca nu mai ramane nimeni in firma. Asa ca dai a avb mama cu sora ai (fosta asistenta) sa se duca la tata si eu cu bunica la desfundat. Plec pe drum sa ii iau si suna bunicu ca ii curge si nu mai merg, dai intorcete la birou, suna la matusimea s anu mai plece ca se duce mama la spital.
Deabia m-am linistit nitel.
Acum astept sa sune mama cand ajunge la tata sa imi zica cum este.

bluekidoo – peste ani o sa iti aduci aminte cu placer de defilarea ei. Asa cum a fost cu inghesuiala si chestii nereusite. Sunt convinsa ca are si poze foarte reusite si o sa ne-o arati si noua.

andira - si eu tot peste sunt dar nu ma simt deloc geniala

child – daca nu rasesti pe undeva pe net ca plata respective e otravitoare, nu ai de ce sa iti faci griji. Gia vrea sa manance toata frunzele din parc sau de pe alee pe care le rupe de zor si eu mor de inima, mai ales pea lea de pe aleea ca stiu ca mai fac cainii pipi pe ele si o iau repede de acolo s anu puna man ape ele. Bine, nu ca alea din par car fi mai curate, dar totusi.
Da, asa e prevad ca anul asta o s ail tin minte, toata viata.

stanucel - geniile sunt f rare si nici ei nu sunt prea fericiti. Asa ca nu te mai subestima nici pe tine nici copii.
Iar Paul are timp sa se transforme. Momentan inca e adolescent si are timp sa se modifice, transforme si inraiasca.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata dragi mamici,

sper ca sunteti cu totii sanatosi si in forma maxima. Noi ne-am intors la realitate :) adica in Belgia, Robin a fost cam suparat in primele dimineti la cresa dar s-a reacomodat rapid. Acuma ca merge se simte mai bine pe acolo, se joasca si se plimba toata ziua.

Sensibila sanatate tatalui tau, sa treaca cu bine peste interventie, tinem pumnii.
Bluekidoo felicitari pentru prietena ta, sa ii dea Dumnezeu un copilas sanatos!
Yaia sanatate multa printesei, sper ca i-au trecut necazurile cu urechea. Tu cum mai esti?
Selina ce carti bune mai recomanzi? nu prea am timp de citit de aceea as vrea sa citesc direct ceva de calitate

Am facut si noi testul acela, dupa cum era de asteptat Robin sta cam prost la limbaj, el are vreo 5 cuvine ce le zice in rest nu intelegem nimic :) asta stiam deja si fara test. in rest la socializare sta f bine, asta e rezultatul cresei.
Stanucel nu iti fa griji, eu nu cred ca Adelina nu zice chiar nimic, din cate povestesti cum se joaca ea cu fratele ei si ce smechera e, eu cred ca ai cam subestimat-o la testul asta.
De bebe 2 nu stiu ce sa zic si pe mine ma bate gandul insa am azuit ca 2 ani diferenta e inca greu, cel de 2 ani inca nu se prea descurca singur, plus ca e in perioada cu "nu" si cu crize de "pre-adolescenta". sa vedem, mai ne gandim.

aaa sa va intreb o intrebare offtopic. vine ziua sotului meu si primul impuls a fost sa ii cumpar surpriza un telescop semi-profesional ca lui ii place sa se uite la cer de pe terasa cand e senin. direct sa il comand dar apoi ma gandesc ca ala sta pe terasa pe un fel de trepied, pare destul de greu, daca si-l trage robin in cap? oare sa mai astept un an, doi? is ca in basmul ala cu drobul de sare... pe de alta parte as vrea sa ii fac o surpriza, mereu ma pregatesc tare mult de ziua lui ca in rest nu prea ii iau nimic
hai ca v-am zapacit cu ale mele. va pup si sa auzim de bine!!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Ina_3040 - eu zic ca daca stii ca asta isi doreste, sa il iei.
Se poate strange daca e cazul si sa il puna doar cand vrea sa se uite.
Asta e parerea mea, dar numai tu poti lua o decizie.

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata! O cafea cu lapte degresat si fara zahar de la mine pentru cine mai e la dieta ca eu ma stradui

Andira am gasit ceva filmulete faine pe youtube asa din link in link, dar acuma trebuie sa imi iau scula si ceva fire sa exersez. N-am idee cum se face lantisor sau din astea ca nu am invatat niciodata. Doar sa tricotez am invatat.

Stanucel te rog eu frumos sa nu iti faci griji pentru Adelina. E foarte bine dezvoltata asa cum e si mie asta nu mi se pare in nici un caz un test de IQ. Si mai mult de atat IQ din copilarie nu are nimic de a face cu inteligenta adulta. Iar la limbaj va progresa ea fix cand va fi pregatita. Victor al meu nici acum nu vorbeste prea bine (gramatica e dezastru total) si nu are nici un vocabular prea bogat si are 3 ani si 8 luni. Bine ca la noi e si problema ca la gradi aude germana si acasa romana, dar nici la germana nu e mult mai breaz. Pana pe la 2 ani jumate nu prea zicea multe si abia pe urma a facut progrese destul de mari si rapide. Dar pe de alta parte, chiar daca nu vobeste prea bine a avansat f mult in alte domenii unde colegii lui sunt in urma. Asa ca fiecare copil e unic si are ritmul lui de dezvoltare.

Child bine ai revenit Cum ti-a placut la Berlin? Eu am fost ff des pe acolo ca sotul meu merge cu serviciul des acolo, dar sincera sa fiu nu prea imi place. E ff aglomerat si inghesuit, lumea nu prea buna, e asa gri... pe Albert cel nastrusnic, ia auzi ca mananca plante. Vezi tu pe net daca specia aia e cu problema, dar daca pana acum nu a avut nimic nu are rost sa iti faci griji.

Sensibila bine ca totul a iesit bine la operatie

Ina bine ai revenit Eu am citit in ultima vreme o gramada de carti SF sau fantastice, am citit si trilogia Millenium. Nu stiu ce gen iti place. Citesti carti traditionale sa electronice? Mie mi-a adus mosul un Tablet PC de 8" pe care citesc carti in pat seara. E ff fain si micut si usor. Il iau in geanta si citesc si in sali de asteptare sau unde stiu ca trebe sa pierd vremea. Carti gasesc pe 4shared.com si iau multe si in engleza.
Niste prieteni aveau un telescop din asta de care zici, doar ca aveau copil mare. Era destul de cracanat trepiedul si telescopul mare. Mie mi se parea ca ocupa cam mult loc, dar pt pasionati banuiesc ca e o chestie faina. Si puteti doar sa il ancorati suplimentar cumva sa nu si-l traga Robin in freza.

Va pup si ma duc la treaba ca am de rezolvat niste hartii si e o birocratie aici de innebunesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata la o cu lapte

multumesc fetelor
nu imi fac griji de adelina, ca asa este cum spuneti si voi, se dezvolta in ritmul ei, iar de paul, am spus sub forma de gluma, este intr-adevar mai mamos, mai sensibil, dar isi va reveni el, tot asa zic fiecare progres la timpul lui, are si prietena si cand va incepe sa tina la ea...va zice adio mama....

ei in schimb eu imi fac griji de adelina cu crizele de nervi care le are, atunci cand doreste ea un obiect si nu il obtine ne stie tot blocul, urla, te impinge, ei aici chiar ma tem de cum sa o linistesc, cum sa o fac sa inteleaga ca nu este voie...
un exemplu a fost azi cand a plecat paul la scoala a vrut si ea sa plece cu el, am stat in usa cu ea, ne-am luat larevedere de la paul, i-am explicat ca pleaca la scoala si vine repede, si am inchis usa, ei, sa te tii urlete ce au fost, si se dadea cu fundul de pamant, am luat-o frumos in brate sa o linistesc si ma impingea cu manutele...

fug ca stiga mamam....

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am revenit cu adelina in brate, mai am ceva de zis si am fugit la cumparaturi..vine mamaie sa stea cu ea, iar eu ma rasfat azi cu nasa pe la cumparaturi...

fetelor adelina dimineata cand se trezeste imi canta, dar canta asa frumos ca nu ma misc din pat, stau si o ascult, daca vede ca ma uit la ea, nu mai canta...mai nou acum face ca sirena....este o dulceata de papusa, acum se uita atat de atent cum scriu eu aici, nu misca decat ochisori...

gata am plecat
va urez o zo buna si cu spor la treburi...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Cum noi nu intram in weekend, urez de pe acum

pentru 8 mai

La multi ani Dianami !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de copii si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao,
Sensibila, ma bucur din inima pt tatal tau.

Child, si Ale e un mare pretentios la mancare, de vreo luna,, vrea doar el sa manance singur. Azi, i-am taiat cubulete legume, carne si i le-am pus in bol. Doar asa a vrut sa manance, el singur. A durat masa 30 de minute, dar macar a mancat.
Eu deja sunt disperata cum sa-l fac sa manance, el care manca tot inainte.
A, si nu i-am pus tot in bol, ca le ia, le rastoarna pe masa, se mai joaca cu el, si mi-era sa nu le verse pe jos, si apoi ce-i mai dau? Asa ca ii tot puneam in bol, cand vedeam ca termina.

Stanucel
, la noi nu merge sa ne luam la revedere de la nimeni, pt ca se lasa cu plans. Asa ca lumea pleaca pe furis de la noi, iar eu il iau repede sa ne jucam cu altceva, ii distrag atentia de la ce vrea e, doar asa merge la noi
Va lasam, poate dormim si noi de amiaza

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

LAlexandra - multumesc mult de tot

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput