Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 18
pisoi_aluna spune:
Lulu, ti-am raspuns cu dimensiunile dar le-am inversat, si dup-aia , de dasteapta ce sunt am sters si intrebarea si rapsunsul...asa ca le-am trecut in descriere.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
lulu77 spune:
Am vazut, pisoi, dar este mica....
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mihaela77O spune:
eu sunt un pachet de nervi....mi s-a stricat masina de spalat...si pana dupa Paste nu pot sa fac nimic...
Mada,da vecinii de sub mine,BMW x5...si ei aveau parcare asigurata,camere de supraveghere...
anul trecut era alta asociatie,acum este cea noua...o sa-ti trimit pe email formulare,dupa Paste...spor la impachetat...
ma duc sa ma mai rog de masina,poate imi stoarce rufele pana la urma...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dianamaria spune:
Miha - receptionat si pastrat!
Madalina - multumesc de intrebare. Ma simt binisor, ca o gravida batrana ; nu mai am mult pana la "intalnire", sper sa fim sanatosi.
Sa ma si laud nitel cu feciorul: a luat (impreuna cu echipa lui) premiul 2 la concursul interna#355;ional NASA Ames Space Settlement Design http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/colegiul-mircea-satelit-nasa-222300.html (al meu e "ochelaristul" care se uita la colega din stanga lui.
Pup toate mamicile si copiii din dotare!
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu
pisoi_aluna spune:
Miha, daca ai ghinion, ai ghinion...Noua ne-au furat X5-ul din Bucuresti, din fata hotelului, acum 2 ani jumate, si nici pana in ziua de azi nu l-am vazut inapoi si inca ne judecam cu Tiriacu' ma-sii, tot gasesc chichite sa nu ne dea banii...
Diana, sa-ti traiasca baiatul destept foc si sa ai parte de o nastere usoara!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
roxanaz spune:
Diana ooooo felicitari!! Tibi e super!! cum te simti? domnisoara e agitata sau te lasa sa te odihnesti? ce putin mai ai.... hihihi, emotii?
Miha, imi pare rau de masina ta de spalat. sper sa se repare.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisoi_aluna Miha, daca ai ghinion, ai ghinion...Noua ne-au furat X5-ul din Bucuresti, din fata hotelului, acum 2 ani jumate, si nici pana in ziua de azi nu l-am vazut inapoi si inca ne judecam cu Tiriacu' ma-sii, tot gasesc chichite sa nu ne dea banii... |
Pisoi,asta asa este,partea proasta este ca vecinii in cauza,aveau toate actele masinii,in masina,Casco,nu i-a despagubit in nici un fel,neavand acte...
Rox,masina nu cred ca mai are sanse,ma asteptam la asta(are 10 ani si jumate),dar nu ma asteptam acum...aveam in proiect alta,dar cand consideram noi,nu ea...
Diana,felicitari lui Tibi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CRIXIA spune:
Georgi, nu te mai gandi la fotoliu, ai nevoie si tu, mai ales pentru buna dispozitie!
Miha, cand e termenul final al declaratiei? Eu inca n-am listat-o ...sa anunti aici, sa nu pierd termenul
Camelia, cand ne-om mai vedea si noi!??
Mada, drum bun si odihna!
Diana, ce repede a trecut timpul! A pregatit closca cuibul? ...iar Tibi merita Felicitari!
Rox, tu ce pregatesti bun! Bineinteles ca eu vreau sa fac briosele si cornurile colorate a la Rox!
Spor la pregatiri!
blog magazin
Fiquelle spune:
Am ajuns cu bine, totul e ok aici, cazarea foarte buna, mancarea buna (dar au niste feluri mai ciudate pe care nu le apreciez eu indeajuns) N-am mai ajuns la piscina ca am sosit tarziu, abia astept sa vad maine cum e apa.
Cu masina, stau linistita, am bagat-o in garajul hotelului, subteran, se intra doar cu cartela. Si oricum, am plecat cu o masina mai ieftina, tocmai ca sa nu atraga privirile hotilor si i-am facut si un Casco extins cu aceasta ocazie, ca sa fim siguri.
Diana, felicitari baiatului tau. E bine ca se uita la colega-are viziuni largi, nu e preocupat doar de studiu
Leditia spune:
La multi ani tuturor celor ce azi isi sarbatoresc ziua de nume.
Paste fericit si linistit tuturor si un concediu minunat,celor ce-s in vacanta.
Toate cele bune din partea noastra.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.