Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 17
lulu77 spune:
Mneatza,
Geo o veste cu adevarat buna. Sa aveti part numai de clipe minunate in noua casuta.
Astept sa o mobilati, zugraviti, sa pui perdelele cele noi, covoarele cele pufoase si noi...si sa venim sa spargem sampania
Eu la munca, evident
Aseara am vopsit oua..eu & Luca...ce sa zic, la un moment dat, cand m-am dus pana pe hol copilul a vrut sa testeze/miroasa materialul de vopsit, si a bagat fata in castronul cu Carmin
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mihaela77O spune:
'neata!
Georgi,felicitari!s-o stapaniti sanatosi,ca meritati,tare mult v-ati mai agitat!
Mada,drum bun si aveti grija,stii ca vecinilor de la 3,le-a furat masina anul trecut la bulgari...n-au mai recuperat-o...
Dragele mele,va doresc un Paste Luminita alaturi de cei dragi,cu multa liniste si pace sufleteasca!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Ontica Camelia spune:
Buna!
Gabi merci pentru .
Georgi felicitari! Sa stapaniti sanatosi casuta!
Va doresc o zi buna si spor la treaba!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
dianamaria spune:
Georgi - sa stapaniti sanatosi casuta, sa va bucurati de ea!
Miha - da-mi si mie datele asociatiei, saptamana viitoare vreau sa depun declaratia.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu
pisoi_aluna spune:
Dodo, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna sa masor 3 saci de haine , dar le pot masura daca se arata interes fata de ele. Pana acum am fost intrebat-o de 2 produse, si le-am masurat. Mi-e mai usor sa le masor cand intreaba cineva, decat sa le iau la rand, si nici timp nu prea e...
In alta ordine de idei, spor la pregatiri, drum bun (cui pleaca pe undeva), distractie placuta si SARBATORI FERICITE!
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianamaria Georgi - sa stapaniti sanatosi casuta, sa va bucurati de ea! Miha - da-mi si mie datele asociatiei, saptamana viitoare vreau sa depun declaratia. Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu |
diana,ti-am trimis email cu formularul,cu datele pe el,pe adresa de email,pe care mi-ai dat-o!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Leditia spune:
Georgiana,felicitari.Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti numai bucurii si clipe frumoase in casuta voastra.
Sarbatori fericite tuturor!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
dianamaria spune:
Mihaela - ti-am trimis PM (iarta-ma ca sunt gravida si nu stiu ce fac )
Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 32+ cu
georgipuia spune:
Neata...
Multumesc mult de urari fetelor adevarul este ca am tras destul... acum s-a terminat un greu si pasii urmatori ii luam incetul cu incetul Macar stiu pentru ce muncesc si ma zbat...
In sfarsit a venit primavara... desi noaptea e tare frig afara... macar ziua e soare si canta pasarelele... Ieri am facut ceva trebuta si vopsit ouale cu mama si copii, azi ma prajituresc, mama face drob, maine facem sarmale (pentru cei care nu mananca miel), friptura si ciorba de miel... Sotul mi-a dat cadou bani sa ma duc sa-mi fac manichiura si pedichiura... si eu ma gandesc ca daca-i pun bine am un picior de fotoliu Bine macar ca nu sunt la munca...
Va pup si va urez spor la treaba!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Fiquelle spune:
Lulu, super masca lui Luca...si a iesit usor? I-ai facut o poza?
Miha, nu stiam...care vecini? cei de sub tine? ce masina aveau? Noi am vorbit deja sa ne rezerve loc in parcarea subterana, platita (10 euro /zi ), deci nu cred sa avem pb. In alta ordine de idei, de la noi ai deja formularele cu 2% de anul trecut, nu? Mai tb sa facem altele?
Diana, cum te mai simti? Ce face burtica?
tuturor, spor la treburi. eu fac bagajele