Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 14
simonapro spune:
Buna!
Eu sunt in pauza si pana vine colega mea sa-mi aduca paine sa pap, am intrat pe la voi.
Pai mai pisoi, ce ne faci tu noua in saptamana asta, ne arati acei colaci
Eu am luat vopsea clasica rosie, m-am uitat sa aiba cat mai putine E-uri, ca citeam pe cate unele ma lua durerea de cap cate continea, inclusiv conservanti.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisoi_aluna spune:
Toate vopselurile astea de oua sunt foarte nocive, indiferent ce ar scrie pe ele. Mai bine folosesc chestii naturale, chiar daca nu ies culorile atat de vii: foi de ceapa rosie si galbena, frunze de nuc, morcovi, varza rosie, zeama de sfecla, violete, suc de struguri, turmeric, cafea si altele, cu sau fara modele cu frunze in ciorap.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
Fiquelle spune:
Pai mai Cristinica, zi-ne si noua retete naturale de vopsit ouale, sa facem si noi...ca eu una doar oua fac, le iau in Bulgaria sa ciocnim, ca nu cred sa faca ei oua colorate de Paste...sau da?
pisoi_aluna spune:
Habar n-am, noi am fost doar de 1 mai. Dar sincer, nu inteleg de ce se face atata caz, nu mi-a facut o impresie mai buna decat litoralul nostru. Numai jumatate din hoteluri erau deschise, nu prea aveai ce sa faci, baruri si terase putine, o discoteca cum erau pe vremuri la noi. Si Varna pare din anii '80...nu mai zic de locurile de parcare prin Nisipuri cel putin.
La hotel de 4 stele, parcare de pamant, printre copaci, cu masini parcate pe nush cate siruri de nu o mai scoti pana pleci... u am fost dezamagita.
In afara de meniul all inclusive, care oricum nu ma avantajeaza la cat mananc eu si nici nu mi-a placut mancarea, e mai rau ca in Mamaia, cel putin in extrasezon, inainte de iunie.
Dar romanii nostri oricum nu erau de altceva acolo, nu am vazut atata nesimtire in alta parte...all inclusive, all inclusive, dar sa-ti pui in 5 farfurii si sa un mananci nici una, ca sa aiba ce sa arunce la gunoi? Nu mai zic ca noi eram cu gecile pe noi iar altii la piscina afara, numai sa nu piarda ceva
In legatura cu ouale, se fierb cu diferitele ingrediente pe care le-am mentionat mai sus, fiecare pentru o alta culoare sau nuanta.
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
ADINUTZA spune:
Salutare,
eu azi m-am intrecut pe mine...am fost la tara si am taiat si legat via, am tuns gardul viu, plantat de mine acum 2 ani si care are 2 metri inaltime, am cules stevie de dat la mama si la soacra ca ele tin post, am constatat ce ravagii a facut vantul: a zburat acoperisul de la casuta din copac, a rasturnat cosul de baschet cu o dala imensa de ciment in care era fixat, a rasturnat suportul de fier cu chiuveta de inox...si inca multe alte chestii pe care doar o mana de barbat poate sa le puna la loc
Am dus la Centrul de zi "Cristina" un portbagaj plin de haine pentru copiii si tineri institutionalizati acolo. Hainele le aveam de la colegi de serviciu care la fiecare sarbatoare nu-i uita pe cei mai defavorizati.
Noi avem pt vopsit oua niste dispozitive in care fixezi oul si apoi il pictezi cu acuarelele care sunt in kit-ul respectiv. Avantajul de a avea copii mari - le dau lor in responsabilitate asta, iar ei sunt foarte fericiti.
E drept ca anul trecut au facut oua cu sigla de BMW si Spark, cu pirat, spiderman, cap de mort dar si cu fluturi si floricele. Au fost foarte originale!
lulu77 spune:
Adinule, ai muncit ceva azi, nu gluma
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
cryss_cryss spune:
Fetelor va invidiez ptr timpul liber pe care-l aveti.Eu muncesc inclusiv sambata program normal(adica de luni pana vineri 9:30-19:30 si sambata 9:30-18).Nu am avut timp nici curatenie sa-mi fac ptr Pasti......si mai astept si musafiri de la Bucuresti
Dodo-pui spune:
m-am intors de a Ct
luat o hartie...carat huna adormita de la urcat in microbuz in Navodari pana pe la ora 13,45.Intrat la dr...care mi-a dat hartia...si peste 2 saptamani ne vedem pentru reteta
Apoi m-a alergat huna pe mine si pe porumbei...normal ca am ajuns la Mc(Bogdi are memorie f buna si ne-a dus la la Tomis la parter fara probleme).
Luat autobuzul spre casa...adormit huna...si inca doarme...
Maine de dimineata ajung in km 4-5 si cel tarziu la 12 sper sa fiu acasa.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Dodo, azi m-am gandit la tine sa te duc acasa, dar eu la 12 am plecat din oras, la ora 15 eram deja acasa. Mai, ce-i mai place statiunea Mamaia in extrasezon!! Liniste, trafic lejer....
Si eu astept musafiri de la Buc sambata...asa ca, fug la trebi, ca zboara timpul
blog magazin
ADINUTZA spune:
Gabi, maine sunt de zi...altfel faceati un scurt popas
Pisoi, interesanta reteta de colac secuiesc. O sa pastrez rolele de la prosoape de bucatarie si o sa fac si eu cu zahar brun si scortisoara