Mamici inimoase de Constanta* * *148* * *
Raspunsuri - Pagina 13
cris_82 spune:
pisoiiiiiiii puna un anunt de periculozitate maica cand deschidem cate o imagine ca uite ce fac
Mirunel terorista
BAZAR
Dodo-pui spune:
dragelor,
apar pe Stefan cel mare pe la pranz..ma bucur ca-i soare chiar daca bate vantul
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisoi_aluna spune:
Neatza, fetele! Eu servesc un ceai, desi cafelele voastre sunt minunate.
Imi fac mila de voi azi si nu mai postez retete cu bale
Chiar, pana nu uit, cine zicea ca vrea ceva cadou pentru sarbatori? Ca nu mai stiu si n-am timp acum sa ma uit in urma. Maine am ultimul drum in oras...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Liciteaza pt. Bibi -cercei; cercei
Liciteaza pentru David - cercei
LA BAZAR
batmanita spune:
salut
ce de retete ,toate sunt super ,eu o sa fac tortul mihaelei de la intalnirea din toamna ,o sa fac doua torturi ,miha am doua intrebari, pt zahar am scris 1 si jumatate ,este vorba de cani?compot am cumparat unul de visine si doua ananas dar am vazut ca sunt diferite gramajele ,sa mai cumpar unul sau este de ajuns asa?
vopsea pt oua am cumparat din cea care se aplica direct pe oua ,sper sa fie buna mai ales ca or sa ma ajute denis cu melisa.
spor la treba
lulu77 spune:
Doamneeeeeee, deci va urasc...eu am tinut regim, am dat jos 6 kg si.... si cu voi sigur pun la loc dublu.
Ce torutri, ce nebunie......
Batmanita, ce vopsea aplicata direct? Cea lichida? Si eu trebuie sa cumpar azi, ptr ca maine sa apuc sa le vopsesc si evident ca Luca o sa fie prin zona
Si ...Buna dimineatza!
O zi fara vant...caci e crunt, pe mine efectiv m-a enervat la maxim vantul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
CRIXIA spune:
'neatza!
spor la munci, va doresc!
Eu pe fuga, ca e graba mare, lista de obligatii/indatoriri... poate mai dupa-amiaza, la o pauza cu voi
blog magazin
Dodo-pui spune:
M-am intors de la lapte...soare,soare dar cu dinti si vantul baatttteeee frate
eu pentru oua am primit si abtibilduri care sa le "imbraca"100% e prima data cand voi folosi,si tot prima data cand voi vopsi ouala imreuna cu hunii...ce va iesi...va avea mare valoare ca au "muncit"ei..ca vor fi si ei colorati...asta va fi "spaga" mea
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Gabi, am folosit in alti ani abtibilduri de care zici tu...nu prea am fost incantata de rezultate, dar e mult mai simplu decat cu vopseaua.
Poate sunt alta marca, mai bune, eu am avut unele bulgaresti...am si acum ceva pe acasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
Alina voi si vopsi oua..caci voi imparti pentru mortii mei...iar cu abtibilduri incerc si va fi mai "colorata" masa...si sigur nu-s bulgaresti ale mele
Dumnezeu imposibilul!
batmanita spune:
lulu am cumparat de la dr oetker, scrie kit pt oua de paste ,are vopsea sidefata lichida si abtipilduri.