A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 20
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica |
Cu ce ai facut stimulare in prima luna, cea fara niciun rezultat?
[/quote]
cu clostibelgyt, o pastila/zi din z3 - z8, monitorizare ovulatie si injectie cu ovitrell pentru spargerea foliculilor
[/quote]
Aha, sotul meu nu a facut spermograma dar inclin sa cred ca eu am probleme pt ca el inainte sa fie cu mine era sa fie tatic , si in plus eu am cm de 40 de zile. In z 13 am facut o eco si avem un folicul de 13mm, deci mic. Eu o sa fac si monitorizare si dozare estradiol in timpul acestei stimulari in z3 si respectiv z8, apoi injectie ca si tine. De asta sunt cat de cat optimista. Oricum am auzit numai lucruri bune despre puregon asta, mai ales ca este un medicament de generatie mai noua...
. La tine in timpul stimularii, la eco se vedeau ceva foliculi maricei?
cixinica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
Cu ce ai facut stimulare in prima luna, cea fara niciun rezultat? |
cu clostibelgyt, o pastila/zi din z3 - z8, monitorizare ovulatie si injectie cu ovitrell pentru spargerea foliculilor
[/quote]
Aha, sotul meu nu a facut spermograma dar inclin sa cred ca eu am probleme pt ca el inainte sa fie cu mine era sa fie tatic , si in plus eu am cm de 40 de zile. In z 13 am facut o eco si avem un folicul de 13mm, deci mic. Eu o sa fac si monitorizare si dozare estradiol in timpul acestei stimulari in z3 si respectiv z8, apoi injectie ca si tine. De asta sunt cat de cat optimista. Oricum am auzit numai lucruri bune despre puregon asta, mai ales ca este un medicament de generatie mai noua...
. La tine in timpul stimularii, la eco se vedeau ceva foliculi maricei?[/quote]
Eu am un CM oarecum regulat 28-29 zile, la eco erau foliculi de 18mm,20 mm
alina_loca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cixinica
cu clostibelgyt, o pastila/zi din z3 - z8, monitorizare ovulatie si injectie cu ovitrell pentru spargerea foliculilor |
. La tine in timpul stimularii, la eco se vedeau ceva foliculi maricei?[/quote]
Eu am un CM oarecum regulat 28-29 zile, la eco erau foliculi de 18mm,20 mm
[/quote]
Oooo... pai erau babani. Si dupa aceasta incercare medicul tau ce a spus? In privinta sotului si eu am probleme ca nu vrea sa doneze..
cixinica spune:
Dupa acesta incercare medicul mea mi-a prescris 5 fiole de menopur, din z3-z8, monitorizare si iar injectia de spargere a foliculilor. Cand am vazut cat sunt de scumpe aceste injectii, am renuntat sa mai fac experimente pe corpul meu si am hotarat ca pana nu am rezultatul la spermograma nu mai fac nicio stimulare, asa de dragul sportului.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui cixinica Dupa acesta incercare medicul mea mi-a prescris 5 fiole de menopur, din z3-z8, monitorizare si iar injectia de spargere a foliculilor. Cand am vazut cat sunt de scumpe aceste injectii, am renuntat sa mai fac experimente pe corpul meu si am hotarat ca pana nu am rezultatul la spermograma nu mai fac nicio stimulare, asa de dragul sportului. |
dar cat sunt de scumpe? 5 milioane parca zicea cineva p-aici?
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui cixinica Dupa acesta incercare medicul mea mi-a prescris 5 fiole de menopur, din z3-z8, monitorizare si iar injectia de spargere a foliculilor. Cand am vazut cat sunt de scumpe aceste injectii, am renuntat sa mai fac experimente pe corpul meu si am hotarat ca pana nu am rezultatul la spermograma nu mai fac nicio stimulare, asa de dragul sportului. |
Da asa este, ai si tu dreptate, si la mine este singura incercare, ca alta nu mai pot decat daca ma vand pe mine...
alina_loca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
dar cat sunt de scumpe? 5 milioane parca zicea cineva p-aici? |
Din pacate,da 5 mil pt 300 de unitati, pt 6 zile, 50 unit/zi.
cixinica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina_loca
Din pacate,da 5 mil pt 300 de unitati, pt 6 zile, 50 unit/zi. |
iar menopur-ul era anul trecut 400 ron 5 fiole, pentru 5 zile, la care se adauga ecografiile de monitorizare si injectia de spargere a foliculului aprox. 180 ron
gabyv spune:
hop si eu 
Alina, dar nu e prea devreme pentru tine sa incerci ceva asa greu? Daca tot vrea sa-ti dea stimulare, ce nu cu pastile intai?
Sunt de aceasi parere cu fetele, inainte sa te bagi pe injectii, nu mai bine faci procedura si spermograma?
In plus injectiile dor ca naiba 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dianalaura spune:
Buna si de la mine!
Azi am avut o zi foarte plina....de abia acum am reusit sa citesc ce ati scris de azi dimineata.
Camcris, merci de intrebare, eu sunt bine, au inceput sa ma doara sanii un pic pe laterale, cand pun mana, greturi nu am mai avut, si nici dureri de burta, nici macar ca la menstruatie. Azi e prima zi in care nu am avur nici macar o intepatura la burta...eu zic ca sunt semne bune si buburuza mea a vrut doar sa imi dea un pic de emotii.
diana
4+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate