A. optimiste>20ani(673) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 19
madabout2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
dar pana la urma.... cum e bine? in fiecare zi? au timp sa se refaca gigeii? |
Eu votez si aduc si proba pt fiecare zi!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
4+
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui madabout2003
Eu votez si aduc si proba pt fiecare zi! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+ |
eu te cred insa....
gigeii sotzului tau au fost buni?
ca eu ma refer la cazul in care nu sunt buni spermatozoizii....
cume cazul sotzului meu...
au timp sa se refaca pana a doua zi oare....?
stiu ca e o intrebare grea....
Corina87 spune:
Lore,scuza,am mai analizat si eu acum si chiar nu iese.
Va urez la toate spor la treaba,va citesc si eu asa din umbra,si ma bucur pentru fiecare in parte.Si noi ne gindim la bebe 2,dar mai prin vara
.O sa vedem cum o sa iasa,pe Eric din prima luna de incercari l-am conceput.
O zi superba va doresc la toate.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
madabout2003 spune:
Moni eu cred ca reteta asta functioneaza daca nu sunt probleme cu gigeii... Noi nu am facut spermograma, deci nu stiu exact cum sta al meu cu ei...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
4+
camcris spune:
Monique77 acum depinde de persoane, sora si cumnata mea au ramas din prima, uni dr. recomanda o zi da una nu, dr. tutunaru asa i-mi zicea, daca sunt probleme la sot cu gigeii atunci i-ti zic zi de zi la ovulatie
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca A fost ok, s-a uitat la analize, mie mi-era frica ca-mi face hsg, dar spre surpinderea mea mi-a propus o prima varianta mai simpla, daca da roade scap de tot. Mi-a dat duphaston 2/zi si inca un medicament sa-mi vina (sunt in z 38 din 40, sau chiar mai mult), apoi din ziua 3 niste injectii Puregon care sunt extrem de scumpe, am vb cu mama si ma ajuta si ea cu bani. O doza de 300 de unitati este 5mil. . Fac un sacrificiu enorm ,dar vreau sa vad daca da roade. |
alina sotul si-a facut spermograma? Si mie dr. mi-a dat stimulare prima luna fara niciun rezultat, iar a doua luna mi-a dat sa fac menopur, f scumpe. eu am refuzat sa merg pe schema asta pana nu imi fac HSG (am facut-o intre timp si trompele sunt OK) si nu am si spermograma sotului. eu cred ca trebuie sa iti faci niste analize inainte sa te indopi cu hormoni. Ti-am spus cum am gandit eu, tu faci cum crezi.

si multa bafta
camcris spune:
cixinica
tu in rest ce mai faci?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris cixinica tu in rest ce mai faci?www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
camcris
sunt optimista in continuare. tot incerc sa il convig pe al meu sa isi faca spermograma sa ma linistesc si cu asta, poate reusesc sapt. viitoare.
alina_loca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cixinica
alina sotul si-a facut spermograma? Si mie dr. mi-a dat stimulare prima luna fara niciun rezultat, iar a doua luna mi-a dat sa fac menopur, f scumpe. eu am refuzat sa merg pe schema asta pana nu imi fac HSG (am facut-o intre timp si trompele sunt OK) si nu am si spermograma sotului. eu cred ca trebuie sa iti faci niste analize inainte sa te indopi cu hormoni. Ti-am spus cum am gandit eu, tu faci cum crezi. ![]() ![]() si multa bafta |
Cu ce ai facut stimulare in prima luna, cea fara niciun rezultat?
cixinica spune:
[/quote]
Cu ce ai facut stimulare in prima luna, cea fara niciun rezultat?
[/quote]
cu clostibelgyt, o pastila/zi din z3 - z8, monitorizare ovulatie si injectie cu ovitrell pentru spargerea foliculilor

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
. Fac un sacrificiu enorm ,dar vreau sa vad daca da roade.