Sumetrolim, iarasi suntem raciti!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Zina, ia de mai citeste de mai multe ori sfatul lui Bird! Poate nu greseste! Daca tot te preocupa sanatatea copilului, fa un minim gest si pt tine si cauta ajutor, orice ajutor! Serios, nu-i o rusine! Si tocmai, faptul ca ti-a scris imi arata ca-i pasa!

Si din nou te intreb: de ce nu scrii tu pe site-urile de profil? Poate pt ca nu esti chiar asa de mult bagata in seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Zina, nu trebuie sa te superi pe fete. Sunt bune sfaturile lor (pe mine cel putin m-au convins cu argumentele prezentate), chiar daca tie ti se par spuse pe un ton sarcastic.

Eu te-as sfatui ca la primele simptome de raceala sa incepi cu leacurile babesti, asa cum le zici tu. Pe mine asa ma trata mama si sincer crede-ma ca nu imi aduc aminte ca noi 3 frati sa fi bolit mai mult de o noapte. Din cauza racelii, nu am lipsit niciodata de la scoala desi tare mi-as fi dorit uneori :). Da-i ceaiuri diverse, inhalatii cu ceai, frectii cu otet de mere, etc. Daca nu merg astea dupa trei zile incepi si cu medicamente alopate.
Crede-ma ca te inteleg ca esti disperata. Si eu sunt f. tematoare de intrarea in colectivitate pt ca baiatul meu in cei peste 2.5 ani nu a fost racit propriu-zis niciodata. Pe la 1 an i-a curs nasul cateva zile- lui nu ii curge niciodata nasul, iar inainte de 2 ani cand ii faceam antibiotic injectabil pt o bacterie, a cules din spital si virusul sincitial si bineinteles ca l-a apucat tusea- dar o forma f usoara. In plus eu mai lupt si cu sotul care la 37 temp. sare cu antitermicul, dca ar putea si cu antibioticul; el asa a fost crescut: la orice antibiotic- dupa ureche si cate zile are chef.
Si chiar nu ar fi rau daca ai amana gradi pana in toamna, sa isi mai revina dupa raceli.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Blackgirl, cand nu poti fi o doamna, nu poti si pace. Atata poti, atata arati.
Sarbatori fericite si poate ajungi sa-ti inseninezi sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Zina,
cand 100 de persoane iti spun acelasi lucru zile-n sir, nu crezi ca poate, pe undeva, au dreptate ?
Nu inteleg de ce te superi, fetele tot incearca sa iti explice, sa reexplice, chiar daca nu spun ce vrei tu sa auzi.

Si eu ma tot intreb ce anume ai vrea sa scriem sa nu te superi ???
Te rog sa raspunzi f sincer la aceasta ultima intrebare.

Ca noi am epuizat toate raspunsurile si tot nu te-am multumit.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Blackgirl, cand nu poti fi o doamna, nu poti si pace. Atata poti, atata arati.
Sarbatori fericite si poate ajungi sa-ti inseninezi sufletul!

Zina, te rog sa nu exagerezi. Blackgirl nu ti-a adresat astfel de cuvinte.
ti-au dat sfaturi mai multe persoane care chiar sunt in sistemul medical (medici, si nu numai) dar, ai ales sa ignori sau sa "demontezi" sfaturile lor, tocmai pentru ca nu iti conveneau, sau nu iti sunau bine.
chiar este corect sa nu dai copiilor antitermice sub 38,5 (tocmai din cauza faptului ca sistemul lor imunitar este tanar si trebuie sa reactioneze asa prin formarea de anticorpi rapid la orice alergen, exterior sau interior. citeste niste date de imunologie ca sa iti dai seama ca stiu ce spun). iar noi cele care nu dam copilului un medicament la orice muc chiar NU suntem inconstiente, delasatoare, sau mai stiu eu ce.
reflecta la cate raspunsuri de acest gen ai avut la subiectele tale in ultimele luni si pe cate din ele le-ai bagat in seama.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dididi, de la sfaturi date cu bunavointa pana la lipsa elementarului bun simt este cale lunga, pe care multe doamne de-aici ajung sa-l stabata in 2 pasi, cu sufletul la gura.
Sunt femei rautacioase, care isi fac ziua mai buna daca incep prin a jigni pe altcineva.
Daca vad ca nicicum nu "ingenuncheaza" (ca asta incearca ele sa faca, nu sa dea sfaturi) persoana respectiva, trec la atacuri perfide, murdare, care nu le fac cinste deloc.
De multe ori am spus ca din pacate, aici nu se discuta civilizat, ci se trece foarte usor la jigniri.
Nu vreau sa mai continui, le las pe ele sa "se munceasca" aici, cu rautatea lor cu tot, sunt convinsa ca nu se vor opri aici, le face placere...

Daca administratorul doreste sa inchida subiectul, poate sa o faca, pentru ca s-a sarit mult pe langa subiect si nu mai vad ce se poate spune, in afara de penibilul de care dau dovada.

Va doresc PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
Bird, fiecare face cum doreste, daca tu le dai antitermice numai peste temperatura de 38.5, si si atunci numai daca sunt in disconfort, este numai problema ta. Nu insemana ca este si bine ce faci.

Astea sunt recomndarile asociatiei de pediatrie australiene si astea le respect. Nici un medic in Australia nu iti va recomanda altceva. Febra este o reactie de aparare a organismului si a o combate inseamna a lipsi organismul de aparare. Febra se combate doar atunci cand este foarte mare si cand produce discomfort.

Citat:
Nu vreau sa discut pe tema anxietatii pe care ai abordat-o, nici asupra faptului ca ma trimiti sa ma tratez, este un lucru slab ce faci, atata am de spus.

Anxietatea este o problema foarte frecventa mai ales in Romania. Nu este nici o rusine sa suferi de anxietate si nu vad de ce o percepi ca pe o jignire.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
Sunt femei rautacioase, care isi fac ziua mai buna daca incep prin a jigni pe altcineva.
Daca vad ca nicicum nu "ingenuncheaza" (ca asta incearca ele sa faca, nu sa dea sfaturi) persoana respectiva, trec la atacuri perfide, murdare, care nu le fac cinste deloc.
De multe ori am spus ca din pacate, aici nu se discuta civilizat, ci se trece foarte usor la jigniri.

la un asemenea mesaj nici nu stiu ce sa raspund. nu a vazut nimeni in afara ta nici jignirile, nici femei rautacioase.
imi pare teribil de rau ca denaturezi atat de rau lucrurile, cand fiecare incercam sa ne expunem parerea in mod civilizat, ca niste adulti ce suntem.

Roxana

Mergi la inceput