Drumul lung pana la mare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, eu stiu ca e obligatoriu scaunelul..dar ce ne facem ca vom mai merge cu un bb la fel de mic la bord..unde bagam 2 scaunele de masina, 2 mame si 2 tati?...Asta e intrebarea...Vedem ce facemcu familia nr 2..care vor sa mearga cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

oana, asta e, familia cealalta va trebui sa mearga separat de voi.
E exclus sa mergeti cu copil fara scaun. E vorba de viata lui, pana la urma.
Ca sa nu mai zic ca e infernal sa mearga 4 adulti si 2 copii intr-o masina mica atate ore.
Nu e spatiu, nu e aer.
Eu am mers in Bulgaria, am facut vreo 5 ore, eram eu cu fata in spate si sotul cu fratele meu in fata.
Si cu toate astea masina era plina cu diverse pentru copil, ghiozdan cu apa, lapte, mancare, pampersi,jucarii etc, etc, nu mai aveam loc sa ma misc.
Si fi-mea sta relativ cuminte in masina.

Clar, e exclusa varianta pe care o propui tu s mergeti 4 adulti si 2 copii.
Ca sa nu mai zic ca nu e legal:)
Masina e pentru 5 persoane, iar voi sunteti 6.
Deci tot veti lua amenda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, si noi tot o masina micuta avem, ba mai mult scaunul fetitei e pus pe mijloc ca sa vada printre scaunele din fata (si nu-i asta singurul motiv), deci ramane f putin loc pe bancheta din spate. Chiar cineva din familia extinsa s-a vaitat de asta si a solicitat sa scoatem scaunul pentru o deplasare de 30km. N-a fost chip sa se inteleaga cu mine, copilul sta in scaunul lui. Ceilalti n-au decat sa se descurce

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

adra, as vrea sa te intreb, in afara de motivul ca vede mai bine pe mijloc, ce motive ati mai avut sa puneti scaunul asa?
Te intreb, pentru ca si eu am vrut de multe ori sa-l pun asa, chiar l-am pus o data, pentru ca eram 3 in spate si mi s-a parut mai comod pentru toata lumea din spate si din fata.
Pentru ca, stand pe lateral, scaunul din fata nu poate fi intins prea mult.
Iar fetita mea, clar prefera sa stea pe mijloc
Si in plus, a avut atentie si din stanga si din dreapta ei si a fost si mai aproape de tati, care era la volan
Dar...mi-e teama, totusi...
Ma gandesc, ca...daca se intampla vreun eveniment nefericit, ea e mai expusa stand pe mijloc, decat stand in spatele unui scaun.
Dar....poate argumentele tale ma vor convinge, totusi, ca nu e chiar asa nasol sa stea pe mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

,
Ma gandesc, ca...daca se intampla vreun eveniment nefericit, ea e mai expusa stand pe mijloc, decat stand in spatele unui scaun.
Dar....poate argumentele tale ma vor convinge, totusi, ca nu e chiar asa nasol sa stea pe mijloc

BAZAR UMANITAR

Si noi am pus scaunul de masina tot pe mijloc. In caz de impact lateral mi-i se pare ca este mai in siguranta pe mijlocul banchetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Alex_andra si noi tot pe mijloc tinem scaunul de masina, eu cred ca daca e prinsa cu centura de siguranta nu ai de ce sa-ti faci griji, mai degraba se misca scaunul spre laterale in caz de impact...zic si eu , sper sa nu gresesc

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cum au spus fetele mai sus, asa am citit si eu, ca in caz de impact lateral, este mai putin expusa.

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms fetelor pt raspunsuri..am sa vorbesc cu prietenii mei..sper sa nu se supere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

cand am mers cu fata mea avea 1 an si 10 luni,si am mers noaptea,nu a fost aglomerat,a fost racoare si super de mers,copila mea s-a trezit si pentru ca era entuziasmata,nu a dormit deloc,am lasat-o in pace in cele din urma,am ajuns la 6 dimineata,la 8 dimineata eram cazati,am gasit un apartament doar pentru noi eram trei adulti si gaza,am mers pe plaja pana la 10 si apoi am venit ,am mancat si a dormit gaza mea ,de la 11,pana la 4.A fost bine,ne-am incadrat cu totul,nu am avut nici o problema,ne-am minunat de fata care a stat treaza atatea ore.

Mergi la inceput

oana, este mai importanta siguranta copilului decat supararea prietenilor:)
De fapt, prietenii, daca se supara, sunt cam inconstienti, daca nu realizeaza riscul la care supun copilul lor sau al tau.

Fetelor, multumesc pentru sugestii

Mergi la inceput