Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 8
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livia1980 Buna seara Am rteusit si noi sa va vizitam.... BF- la copii mici nu e bine nici sa astepti prea mult.Nici eu nu sunt de acord cu AB, si eu i-am dat lui Alexandru 1 zi si i-am intrerupt ca mi-am dat seama ca nu isi avea rostul...dar la noi febra aparea la 8 ore...si maxim 38.6...mie una imi e frica de febra mare si de convulsii .Daca ii dai Probiotics...sau a mai aparut ceva la fel Linex-ii protejeaza flora intestinala.Sorina-am citit despre capitolul ""sterilizare"...la carucioarele din magazin sunt de acord...ca nu stii cine a pus mana pe ele...dar obiectele care sunt in casa....cred ca nu e necesar sa le sterilizam atat deaoarece fac parte din mediu in care traiesc....si bebeii deja sunt mari, s-au obisnuit(parerea mea ).Eu ii mai sterilizez bineborun de LP(ca el bea numai inainte de culcare si cred ca e un gest reflex de acumO seara buna...La voi a venit PRIMAVARA...ca eu tot o astepr mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Livia, Dani a avut si 39.7, inca nu a avut convulsii. Da, ii era rau, dar nu ne dam seama de la ce e.
Cred ca maine voi merge cu el sa ii ia sumar de urina - sau ala cred ca trebuie sa il iau acasa. Faza e ca e uichend si nu lucreaza laboratoarele....poate la urgente la Alexandrescu sa mai mearga vreun laborator ceva....
Ruxita spune:
Unele laboratoare mai lucreaza sambata, stiu sigur. Trebuie doar sa cautati unul deschis si sambata.
Pai asa era textul, ca daca nu prezinta alte simptome si are febra atunci te poti gandi la infectie urinara, excluzand dintii, de la care clar nu faci 39,7. Am trecut prin asa ceva si sfatui pe toata lumea sa faca sumarul de urina si urocultura.
Bafta sa gasiti maine laborator si sa se infirme banuiala, sa se adevereasca doar o banala viroza care sa treaca repede.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
| citat din mesajul lui Ruxita vorbeati de fructe... si noi papam multe - multe fructe... cam de 10 lei la 2 zile (poate cuiva pare mult)... vara cumparam cate 2 kg de capsuni pe zi... toamna foarte multi struguri, tot cate 2-3 kg... sunt foarte bune fructele pentru curatarea organismului... acum cumparam portocale cate 2-3 kg si mere din cand in cand... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
la fel si noi, doar ca nu prea mai gasesc portocale bune acum, sunt cam uscate cred ca le-a cam trecut vremea, in schimb cumpar pere , mere, si mai e cam o luna si apar capsunile alea bune, bune

danasor spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Noi nu prea stam bine cu timpul ca incepem impachetarile si pregatirile de plecare. Sambata dimineata zburam, apoi luni luam vaporul, o sa petrecem Pastele la casuta cea noua (ptr care om plati tot restul vietii la rate ![]() , dar speram sa petrecem timp frumos acolo! ![]() Pe insula nu o sa am net ca inca nu am aranjat nimic de genul asta acolo si nici nu cred ca o sa aranjam atata timp cat nu vom locui permanent ca..na de ce sa platim in fiecare luna ceva ce folosim, daca suntem norocosi (si are sotul concediu) 3-4 saptamani pe an. Asa ca...sa nu ne dati disparuti, abia pe 28 ne intoarcem. de Yannis |
Felicitari pentru casutza cea noua!

Sa petreceti super!
danasor spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti helau,helau am mai apucat sa citesc cate ceva din capit trecute,asa ca: LMA tati de anastasiamami de si ![]() |
multumim frumos

danasor spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Pe mine ma dispera vremea asta...Bacovia clar. A venit tricicleta princesitei, si pare sa-i placa...asa ca ne dam prin casa cu ea... Sorina, mami de Diana si Iris |
E fff misto, s-o stapaniti sanatosi, sa faceti muuuulte drumuri cu ea!

danasor spune:
Salutare dragelor,
Loredana tare frumos povestesti de locurile de acolo
Nyny felicitari pt sssstttt 
Micki petrecere frumoasa!

Alicredo mi-a fost dor de tine
, felicitari pentru pamant,
frumos de urari, La Multi Ani si surorii tale pentru ziua de sapte si asteptam cinsteeee mare pt azi pt tati de David
!!!
Eu nu sterilizez
, poate fiindca am alaptat-o atat de mult si am inceput sa folosesc biberonul cand era destul de mare
Sorina ce scumpa e Iris cu becul

Haircut
,
fetele finutze
BF sanatate multa lui Dani 
;
daca e viroza nu se da AB , AB nu sunt recomandate decat daca exista certitudinea suprainfectiei microbiene peste cea virala, din cauza imunitatii scazute (nu au efect asupra virusului in sine, dar sunt eficiente in lupta cu microbii). din analize ar fi trebuit sa iasa daca e viroza sau infectie; nici la A. nu s-a vazut otita la un prim consult, asta dupa 7 zile de febra, abia dupa 10 zile a vazut alt ORL-ist, dar la ea otita a aparut din cauza secretiilor;
Daca vrei sa faci un sumar de urina, mai bine cumpara niste recipiente sterile de la farmacie si colecteaza in ele acasa, apoi du la laborator, si-ti poate face si urocultura daca ai recipient steril ,mai bine sa fii sigura;
Mire distractie placuta in vizita!

haircut spune:
Neata!
Haideti la o cafea de uichend!
BF, de cate zile face febra? Daca la hemograma leucocitele au iesit normale nu-i da antibiotic, nu inca. Si nu inteleg cu hemograma a iesit modificata spre infectie virala, dar nu e inca infectie virala?????Daca vrei sa-i recoltezi urocultura si sumar le poti recolta fara pb la un cabinet particular. La medlife(care eu stiu ca lucreaza si sambata, majoritatea laboratoarelor lucreaza sambata dimineata) iti recolteaza ei fara pb, singura diferenta e ca dai pe un recipient 15 ron fata de 3 ron cat e in farmacie(dar asta nu cred ca e o problema).
M a facut de 2 ori roseola. Febra mare(maxim 39.6), cu usoara modificare a hemogramei(leucocite putin scazute, limfocite putin mai mari), care ceda greu la antitermic, putin rosu in gat si atat. 3 zile, 3,5 zile. Apoi scade febra si apar bubitele. Nu-i da antibiotic daca nu gasesti un focar de infectie si hemograma nu indica infectie bacteriana.
Bafta multa sa gasiti azi un laborator pentru urocultura.
Aaa, si M a facut 39,4 de la dinti...au trecut 2 sapt de atunci, a fost un singur puseu febril asa mare, restul au fost pana in 39, dar nu s-a dovedit a fi nimic mai mult decat dintii....
N-am dormit foarte bine azi noapte, sunt cam obosita, sper sa mai revin peste zi.
O zi de WE minunata!
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
de cafea, Haircut!..sorry de noapte aiurea...poate se indura fetitza finutza, si te lasa mai usor azi...

Danasor...

Nyny...oho, a dormit ceva ieri David! Bine ca ai reusit sa mai faci din treaba!
frumosul, si pe mami a lui!
Mire...distractie frumoasa si relaxare in vizita!
BF....cum mai sunteti? Multa sanatate, si succes la investigatii astazi!
Ruxita...nasoala treaba cu indemnizatia...suna tare bine tarta aia...
Livia...ai dreptate cu sterilizatul, stiu exact ce spui...numai ca iris nu are doar o masa de lapte in zi, ci 6-7 in medie, deci am ceva sticle de sterilizat...cu restul...cum am mai spus...nu-mi trebuie alte motive de urlaturi si anorexie, de asta fac ceea ce fac.

O zi frumoasa, si spor in toate, va doresc!
Ruxita spune:
Neatza, fetelor ce documentate sunteti! (haircut, miremia)
Tinem azi pumnii pt Dani!
Azi dimineata m-am trezit cu un miros cam neplacut in nas... am crezut ca a facut kaka, si era doar pampersul urat mirositor... de la pishu... iar am intrat la banuieli, iar nu-mi place, iar vreau sa-l analizez... data trecuta ne-au iesit leucocite marite in doua randuri.... si doctorita mi-a zis sa-i dau multe lichide ca sa spele "goanga" latenta de acolo, ca urocultura a iesit negativa... ce fac in cazul asta? iarasi sunt panicata si "fugita de acasa" cu mintea...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

.Daca ii dai Probiotics...sau a mai aparut ceva la fel Linex-ii protejeaza flora intestinala.
).Eu ii mai sterilizez bineborun de LP(ca el bea numai inainte de culcare si cred ca e un gest reflex de acum
de
Yannis