Pufii isi iubesc mamicile! (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ne-am intors de la ORL, l-a cautat pe toate partile, nu are nika, nu se vede nika.
Asa ca a suferat sa ii facem o hemoleucograma, care a fost gata in 15 minute!!! - doamne, cat de repede poate fi gata daca esti dispus sa platesti!! - si are niste modificari inspre viroza, desi nu e inca viroza.
Asa ca ne-a dat Isoprinosine, si daca dupa 3 zile nu cedeaza febra, sa ii dam AB si probiotics din ala cum ii zice, pt flora intestinala.
Eu nu vreau sa ii dau AB, dar vedem pana diseara.
Eu am revenit la birou, sotul cu mama au plecat acasa.
Imi mai termin si eu ce mai am pe aici si apoi plec si eu.

Chiar nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu AB? E la a 3-a zi de febra, scade cu nurofen, apare la 4 ore si tot asa....

Bine ca nu are otita.!..
Probabil ca eu i-as da antibio..eu sunt mai panicoasa, in legatura cu temperatura mare...
Desi, daca e sa fie viroza...nu prea vad rostul AB....
Poate e de incercat cum a zis doc...3 zile de isoprinosine...poate scapati fara AB...

Sorina, mami de Diana si Iris

Mie (inca) nu mi-e teama de temperatura, e semn ca organismul lupta.
Daca ar avea si alte semne clinice, poate ca i-as da AB. De fapt, daca analizele de sange ar fi aratat ca e sigur viroza, atunci nu as mai fi stat pe ganduri, i-as fi dat AB.
Dar analizele sunt doar nitelus modificate, mai stam pana maine.....urmarim si verificam si luam decizii pe parcurs.

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Daca ar avea si alte semne clinice, poate ca i-as da AB. De fapt, daca analizele de sange ar fi aratat ca e sigur viroza, atunci nu as mai fi stat pe ganduri, i-as fi dat AB.
Dar analizele sunt doar nitelus modificate, mai stam pana maine.....urmarim si verificam si luam decizii pe parcurs.

pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si totusi de la ce face febra? Analiza respectiva arata daca este semn de infectie de orice tip? De ex infectie urinara? Zic si eu.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si totusi de la ce face febra? Analiza respectiva arata daca este semn de infectie de orice tip? De ex infectie urinara? Zic si eu.

Povestea unui Dor

pt infectie urinara (ca noi suntem patitii), am facut sumar urina si urocultura... urocultura a fost cea mai concludenta. Si a facut febra 7 zile, tot asa din 4 in 4 ore, 39-39,5-40... timp de 7 zile!
I-am dat si AB, dar tot facea febra... si dupa ce i-am facut analize doctorita ne-a dat cu totul alt AB... faceti pt siguranta si analizele de urina.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

ma simt atat de sinistrata ca nu mi-au intrat banii in cont (imi intrau tot timpul cel tarziu pe 16, dar se pare ca de data asta vor intra abia luni pe 18?)... chiar contam pe acei bani, ca altfel mai avem fix de o paine si de un lapte... si tocmai de aceea, o sa ma duc sa fac o tarta cu mere si ghimbir, n-am nicio para chioara in cont dar pot sa-i ofer familiei mele ceva delicios... eh, asta este!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ma simt atat de sinistrata ca nu mi-au intrat banii in cont (imi intrau tot timpul cel tarziu pe 16, dar se pare ca de data asta vor intra abia luni pe 18?)... chiar contam pe acei bani, ca altfel mai avem fix de o paine si de un lapte... si tocmai de aceea, o sa ma duc sa fac o tarta cu mere si ghimbir, n-am nicio para chioara in cont dar pot sa-i ofer familiei mele ceva delicios... eh, asta este!

Mai verifica, poate au intrat. Stiu sigur ca unei mamici i-au intrat azi, eu n-am reusit sa verific inca. Sa aveti pofta la tarta!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sa zic si buna ziua, ca asa se cuvine.

Noi suntem bine, am venit de afara, ne-am intalnit cu Yannis si cu Luca si am vazut-o si pe Lali care arata f bine!

Sorina
sa stapaniti sanatoase tricicleta, este f frumoasa! Multumesc si fetelor de urari dar eu cred ca zic pas vara asta la trici. Vreau sa-mi stea in carut macar pana in toamna si mi-e frica sa o invat in altceva.

BF pe Dani, sigur o sa iei cea mai potrivita decizie cu AB.

Alicredo m-am bucurat sa citesc ca sunteti bine, sa va iasa casuta dorita!

Haircut, Mara papa mai binisor, burtica e ok.

Fetelor am citit tot dar nu reusesc sa raspund personalizat, sunt in oarece criza de timp. Facem si noi un mic bagaj si plecam weekendul asta in vizita. Ce, numai alexutza sa plece? Adevarat ca noi ramanem in Buc, nu vizitam insule grecesti.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Mai verifica, poate au intrat. Stiu sigur ca unei mamici i-au intrat azi, eu n-am reusit sa verific inca. Sa aveti pofta la tarta!

_

e de verificat pana in ora 18 cred... dupa aceasta ora bancile nu mai au program, deci nu cred ca banii circula singuri prin conturi... eu mai sper intr-o minune, ca se mai fac plati automate, dar pana acum n-au aparut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai c-am reusit si eu sa mai fac cate ceva prin casa, de fapt in bucatarie. David si-a scos parleala din ziua in care am spalat geamurile si azi a dormit 3 ore de la 13 la 16 iar cand s-a trezit s-a mai jucat o jumatate de ora singur in patutul lui.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

Am rteusit si noi sa va vizitam....

BF- la copii mici nu e bine nici sa astepti prea mult.Nici eu nu sunt de acord cu AB, si eu i-am dat lui Alexandru 1 zi si i-am intrerupt ca mi-am dat seama ca nu isi avea rostul...dar la noi febra aparea la 8 ore...si maxim 38.6...mie una imi e frica de febra mare si de convulsii.Daca ii dai Probiotics...sau a mai aparut ceva la fel Linex-ii protejeaza flora intestinala.

Sorina-am citit despre capitolul ""sterilizare"...la carucioarele din magazin sunt de acord...ca nu stii cine a pus mana pe ele...dar obiectele care sunt in casa....cred ca nu e necesar sa le sterilizam atat deaoarece fac parte din mediu in care traiesc....si bebeii deja sunt mari, s-au obisnuit(parerea mea).Eu ii mai sterilizez bineborun de LP(ca el bea numai inainte de culcare si cred ca e un gest reflex de acum)

O seara buna...La voi a venit PRIMAVARA...ca eu tot o astepr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

pup.

Povestea unui Dor

De la ce se face infectia urinara?
Am vorbit cu pediatra si in seara asta si ea a fost de parere sa nu ii dau AB inca. Sa ii dau Isoprinosine si pana maine sa vedem.
Urocultura si sumar de urina nu mi-a zis nimeni ca as putea face.
Ruxita, tie ti-a recomandat cineva sumarul de urina si urocultura?
Eu nu am reusit pana acum niciodata sa ii iau urina pt sumar.....O voi suna maine pe doc si o voi intreba ce e si cu infectia urinara.

multumes de idee.

Mergi la inceput