Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 8
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Va invit la o cafeluta : |
Da, la alte subiecte am vazut poze puse direct, de asta intreb
Poza asta e luata de pe odiseea de sept-oct2011. daca incerc sa o pun fara [quote] nu pot. Si fata nu e moderator
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
magdaz_ina spune:
Multumim pentru cafeluta, chiar daca e [citat] !
www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?
Ancutza_Bro spune:
m-am uitat pe Prima TV la emisiunea "Prima Zi", nici nu vad bine tastatura de siroaiele de lacrimi , nu cred sa existe ceva mai emotionant decat nasterea unui copil, evident ca am "retrait" nasterea Sabinei si m-a cuprin fiorul ala...
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
many_bani spune:
Monis daca ai prin casa violet de gentiana, inainte de a unge cu ceva crema tamponeaza zona iritata apoi aplica crema. Si mie imi este tare dor de batut parcul impreuna, dar ma simt asa lesinata ca abia ma tarasc dintr-o camera in alta. In alta ordine am vazut ca la gradinita pe care eu cu Lili o placem foarte mult, inscriu copii de la 1,6 ani, poate gasiti asa ceva in zona voastra.
Lili sa nu care cumva sa plecati in concediu fara suzi ca este ratat, a patit fina mea, noaptea la 1 finu era prin Brasov cauta farmacie sa cumpere suzeta, ei erau cazati in Moeciu. Copilul avea 2 ani si 4 luni, adica se intelegea, dar nu fara suzi.
Si noi am fost cu branula, cand avea Vlad 5 luni, dupa ce era bagat antibioticul se punea un capacel apoi usor se punea fasa, nu am avut nici o problema.
Gata fug in pat ca m-a apucat tremuratul
W-E placut
mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!
DianaR spune:
Neata. Bag si eu scurt ca trebuie sa fug dupa Vlad la scoala.
Ionele, la mine nu se vede poza. Eu am constat ca nu vad decat pozele puse de admini sau cele de la jurnale unde se pot pune si vedea pozele de oricine.
Despre olita. Sfatul meu de mamix3 plus observat copii prietenelor. Puteti sa-i invatati sa faca la olita, asa cu dresezi sa zicem un catel sa faca ceva truc. O sa reusiti la nici 2 ani sa aveti un copil fara pampers cat e treaz, DAAAAAR vor exista nenumarate accidente (sa scape pipi pe el) sau face doar cate un pic de pipi pana sa apucati sa-l puneti pe WC/olita suficient cat sa-si ude chiloteii. Plus ca de pamapersul din timpul somnului veti scapa extrem de greu (pe la 4 ani). Varianata 2 este sa-i prezentati olita sau adaptorul de wc perioadic, sa stie ptr ce e. Si sa asteptati pana cand va cere singur. E drept ca asta inseamna ca mai tine pampersul pana la 2 ani jumate sau chair 3, dar apoi accidentele sunt exceptionale, nu va scapa picaturile de pipi in chilotei si scapati de pampers cu totul si noaptea in 1-2 luni maxim. Aveti pro si contra, alegeti.
Pneumoniile pot fi date de multi germeni, cel mai des de virusi (nu au efect antibioticele sunt fix degeaba atunci) sau de bacterii. Dintre bacterii e drept ca cel mai des e data de pneumococ. Contra pneumococului protejeaza vaccinul antipneumococic, dar asta nu garanteaza ca nu va face pneumonii date de alte bacterii, chiar pneumococi din tulpini neacoperite de vaccin si bineinteles de virusi.
Mai vroiam sa spun ceva dar am uitat...
Pupilici!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
DianaR spune:
Scuzati greselile nu mai editez...
Raluci inca odata felicitari asa ma pot bucura ptr tine!
Monis din experienta mea propie poate sa fie super crema cremelor, o sa treaca doar cand trece factorul iritativ. Adica cand isi va reveni cu scaunul. Ce poti face e sa stai cu nasul pe el si cand face imediat sa-l schimbi, dupa care il dai cu un strat gros de crema sa-l protejeze next time. Cremele cu cortizon antibiotic si eventual antimicotic merg cel mai bine, dar eu m-am descurcat la Teo si cu sudocremul. Pupam funducul iritat!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Ancutza_Bro spune:
Monis iti ziceam aseara de cremele cu care am dat-o pe Sabina cand a fost iritata, am cautat crema Bioderma si este Cicabio, Lili parca zicea ca tot asta a folosit-o la Mariuta.
cred ca o poti folosi cu incredere, la noi a functionat (pe langa Nidoflor, le alternam pe astea doua)
edit: referitor la ce zice Diana, noi am avut un singur scaun acid, a durat refacerea pielii cam 2 zile dupa care nu a mai avut nici un scaun de genul ala (nu mi-am dat seama de la ce a fost pt ca nu a mancat ceva deosebit), poate nu o sa mai faca nici Iulian decat scaune normale de-acum inainte ca sa nu intretina iritatia de la fundulet si sa treaca repede-repede
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)