Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 7
Lumi_Richard spune:
Monis,tare mi-e mila de funduletul lui Iuli
Imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau....si noi tot Bepanthen folosim,si nu am avut ghinionul sa trecem prin nici o iritatie....Sper sa gasiti o solutie
Licu,cat stiu prin ce treci,si ce se mai chinuie saracii cand le cauta venele,si-i inteapa si de mai multe ori....
V-am spus ca a mea era intinsa pe pat,au intepat-o de doua ori,si ei ii tremurau genunchii intr-un hal de am izbucnit in plans
Sper sa tina branula cat mai mult,sa nu o mai chinuie,saracuta....Offf,de ar trece boala mai repede! Ma bucur ca v-ati hotarat sa-i faceti analize,ca dupa pediatra aia nu prea e bine sa va luati...
Pup fata mica si frumoasa,sa scape mai repede de injectii
Despre suzeta,nu pot vorbi,ca a lasat-o de foarte mult timp....in schimb,isi suge degetul(doar cand ii este foame sau somn-dupa ce adoarme,il scoate din gura)
Cat a avut branula si bandaj la mana stanga(care e cu degetul minune), a inceput sa suga degetul de la mana dreapta...acum a revenit la cel de la stanga, vechea ei iubire...
Nu m-am ingrijorat prea mult,dar cand am citit ca Iarina o mai face si acum....hmm,m-ai pus pe ganduri, Magda!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 simina, eu folosesc cerealele FARA lapte inclus de la milupa, sunt de fapt niste fulgi in care poti sa pui lapte de care doresti, 3 feluri: - multicereale (8 cereale in care predomina graul, merg foarte bine si puse in piureul de legume), - 7 cereale bio (predomina ovazul, astea merg foarte bine si cu fructe sau cu crema de branzica), sau - fulgi de orez. Uite dupa ce ai povestit tu cu Maya ca merge pe varfuri, am constatat ca Emi al meu merge si el pe varfuri cateodata, zici ca e balerina... eu banuiesc ca de la pantaloni i se trage, ii mai cad si atarna si el simte cum calca pe ei, cred ca de aia merge asa... sau pur si simplu se "prosteste" Foarte rar, e adevarat. Pe Dragos l-am vazut o singura data ca merge pe varfuri, a fost imediat dupa ce l-am descaltat de o pereche de adidasi cumparati de mama care cred ca ii sunt mici, a stat cu picioarele stranse in ei afara. Nu s-a mai repetat. Dar nici eu nu l-am mai incaltat cu acei sconcsi. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
Cereale milupa avem si noi
saru'mana
Cu piciorusele , nu stiu ce sa zic, asa mi-a zis si mie ortopeda ca este doar o 'prosteala" de-a ei , si-i va trece.Deja se cunosc progresele
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Licu,cat stiu prin ce treci,si ce se mai chinuie saracii cand le cauta venele,si-i inteapa si de mai multe ori.... V-am spus ca a mea era intinsa pe pat,au intepat-o de doua ori,si ei ii tremurau genunchii intr-un hal de am izbucnit in plans Sper sa tina branula cat mai mult,sa nu o mai chinuie,saracuta....Offf,de ar trece boala mai repede! Ma bucur ca v-ati hotarat sa-i faceti analize,ca dupa pediatra aia nu prea e bine sa va luati... Pup fata mica si frumoasa,sa scape mai repede de injectii |
offf cat va inteleg.Cand am fost internata cu Mayutza pt enterocolita mi-au intepat-o in mainutze si in picioruse de 9 ori, si asta in fata mea, ca m-au pus sa o tin, desi avea 1 luna doar, ca pana la urma sa ma trimita la plimbare ca sa i-o monteze in cap.....si acum ma apuca plansul cand imi aduc aminte
Si mi-e mi-au pus atunci o branula si-am lesinat realizand pri ce durere a trecut mititica la atat de multe intepaturi
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
neata
merci de raspunsuri, sa vedem cum evolueaza azi, ca asta noapte n-a fost prea bine, s-a tot trezit si eu una sunt praf.
Raluci cate saptamani o sa ai cand vine Bon Joviul? Sa-ti amintesc ca eu in 5 luni m-am dus la ACDC?
Tina eu n-am priceput, UP&GO aia sunt ce firma? Cred ca de la oboseala nu inteleg . Merci!
Many soacra e o solutie pentru perioade scurte, ca nu prea-i face fata piticului. Imi trebuie o varianta de termen lung, ca indiferent ce ingineresc pana la toamna, in oct-nov tot va trebui sa ma intorc full. Desi daca mi-ar da cineva niste banutzi, tare as mai lenevi pe acasa . Tre sa mai caut gradinita, dar am intrat intr-un fel de impas cu energia, cred ca ma paste un pic de astenie...
Ce lungan e Vladut, oau. Asa dor mi-i sa ma intalnesc cu voi!
Miany ma tot repet ca moara cand vine vorba de David si vocabularul lui bogat . Hai mai incearca o filmare sa-l auzim si noi .
Lili ce face Mariuta Liloasa? A trecut buzita? SI Iulian a cazut habar nu am cum, stand langa mine, si si-a julit o nara, pe care i-a crescut o mare scoarta. Acum incepe sa se usuce si evident il mananca si tot umbla pe acolo cu manutza. Asa ca l-am dat cu putina crema de galbenele, care a inmuiat scoarta, numai bine s-o zgarmane el mai cu spor
LumiC ati ajuns la doctor? Ce e cu tusea aia, i-ai dat de cap?
Ancutza nu stiu ce exercitii sunt utile pentru ce dureri ai tu, dar daca sunt deranjante tare, poate mai bine ai intreba un kinetoterapeut? zic si eu... Lapte si la mine este inca, astept si eu sa vad cand dispare ca pastile nu as vrea sa iau. Maxim ceva homeopat daca o fi cazul, ca despre cele alopate am auzit numai prostii...
Dana si eu spal separat hainele lui Iulian, le pun o lingurita de detergent normal si otet in sertarul de clatire si le spal la 60 de grade, cu extraclatire. Oricum petele nu ies si scopul meu in viata nu este sa scot pete
na, nu mai stiu ce am citit in cap trecut, asa ca va las o cafea si va las si in pace . Sa aveti zi frumoasa
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Neatza,
Monis imi pare rau de funducul lui Iuli si de noaptea nedormita. La noi a funtionat cutaden. Sper sa treaca repede La BJ cred ca voi avea vreo 17 sapt, de fapt problema nu e de burta ci de cum ma voi simti, asa ca vedem atunci.
Tina sper sa fiti multumiti de chiloteii de la Libero mie nu prea miau placut, adica a cam dat pipi pe langa. Sa-mi zici te rog pe la ce ora ajungi sa stiu cum imi fac programul.
Simina - dar de ce nu alegi tu cereale fara LP in ele? sau mai bine iei fulgi ii macini si gata cerealele
Cand va aud cu branule si intepaturi mi se rupe sufletul, sper sa treaca repede toate problemele astea
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
douradoudou spune:
hello...licu imi pare rau pt amalia...am si eu o problema ..fetelor pe voi va lasa medicii sa plecati cu copilul acasa cu branula montata???? cred ca am mai spus..si mai spun:nu e ok..e periculos..e o cale de acces in organism...pt bacterii&stuff..
simina cum a zis si raluci: ia orez integral sau ce alte cereale vrei si baga la macinat ...
nu stiu voi cum ati facut dar eu nu vreau sa cumpar cereale de bb ..o sa-i fac eu..poate ma credeti cam zuzu zuzu dar asa cred eu ca e mai sanatos..
va pe toate..eu sunt semi-racita..nu am dormit azi noapte decat vreo 3 ore...buburuza s-a trezit la 6 cu chef de joaca ..ma duc sa bag un somn din ala de 10 minute :Dprofund
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ionelamaria spune:
Mneata
Dau tot eu si azi ca sa vada si Monis ca ieri tot de la mine fu ... da eu cred ca nu are ochi pt mine GLUMESC
Monis, pupam Iulianu cu fundulet usturici. Imi imaginez cat il ustura mai ales cand face pipi. Nu ai cum ziua sa-l lasi in funduletul gol? Eventual sa ridici temp putin daca pare rece?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
ionelamaria spune:
Am o dilema "existentiala": cum se pun poze direct in forum? Adica sa apara poza in mesaj nu link
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
raluci_b spune:
Ionela bag si eu o cafea de la tine ca tare buna o mai faci din cate stiu poza direct nu se poate, doar filmuletz.
Alexa sunt de acord cu tine cu branula, adik mi se pare periculos sa pleci cu ea in mana pe strada ce face razboinica mica
Tina eu acum plec la Auchan
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 5+
Ancutza_Bro spune:
neatza
Monis sper ca sunteti mai bine astazi
Ionela nu stiu sa-ti spun cum se pune poza, stiam si eu ca si Raluci ca nu se poate pune decat filmulet, asta pana cand am vazut si mesaje cu poze pe la alte subiecte, dar am impresia ca doar moderatorii pot sa faca asta (s-ar putea sa gresesc)
Alexa sper ca te-ai odihnit in alea 10 min si mai sper sa treaca raceala inainte sa inceapa
Licurix pupam rechinasa chinuita, eu sper sa terminati azi injectiile si sa nu trebuiasca prelungit tratamentul
Lumi ce nod mi s-a pus in gat cand am citit ca ii tremurau genunchii pisicoasei, sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva ... cat despre suptul degetelului nu stiu ce metode ar fi de dezvatat
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)