carucior umbrela f usor
Raspunsuri - Pagina 3
madau spune:
Pai carut umbrela cu bara in fata eu n-am vazut....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
AlinaEmi spune:
Nu tin neaparat la tip "umbrela", vreau doar sa fie usor (in jur de 6 kg) si sa se stranga totusi cumva. Nu ma pricep eu probabil si de aia am scris asa
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaEmi Mersi mult pt. recomandari. Acum chiar nu stiu ce sa fac pt. ca atat Quinny Zapp cat si Mclaren Triumph specifica o capacitate maxima de 15 kg. In conditiile in care al meu bebe are deja la 16 luni 12.2 kg ce fac il iau asa ? nu-mi dau seama in cat timp ar putea ajunge la cele 15 kg si daca pana atunci va mai avea sau nu nevoie de carucior.... Am vazut ca marea majoritate a carucioarelor usoare au limita asta de 15 kg, ce se intampla cu bebeii mai grasuti ?? |
Pe Quinny Zapp l-am folosit pana la 3 ani si 20 kg (cam 1 an si jum de cand l-am cumparat) si este perfect si acum.
Fomalhauti spune:
Alina, iata
http://www.tomybaby.ro/bara-protectie-70
Doar ca mie una pretul mi se pare absurd pentru o bara de protectie. As fi vrut si eu, da' chiar nu dau banii astia. Sunt convinsa ca poti cumpara bara si din alta parte, la un pret mai normal; gandeste-te daca nu cunosti pe cineva intr-o tara in care exista Mothercare, alta dacat Romania.
Foarte rar, cand sotul meu este acasa, el ia carutul Maclaren Triumph pe care l-a folosit baiatul nostru cu el la gradi si il pune pe cel mic in carut (are 4 ani si jumatate). Ultima data s-a dus cu amandoi baietii la inot si la intoarcere a stat in carut baiatul nostru de 6 ani. Si a adormit. Am facut si poze. E drept, nu facem asta decat foarte rar, nu stiu cat ar (mai) tine carutul ala daca am face asta in fiecare zi.
In urma cu ceva timp am vazut in parc o mamica stand asezata pe carutul Maclaren. E drept, avea o silueta....Dar nu parea sa-si faca probleme, statea pe carut fiindca nu erau banci libere la locul de joaca.
sdcristian spune:
umbrela cu bara in fata este primii pasi. are si cos de cumparaturi si tot, se lasa si pe spate pana la 30 de grade
chiar daca nu e de firma asa de cool ca altele, sincer isi face toti banii. noi am fost si in drumetii cu el. am si carucior cu landou tot primii pasi, si nu ma plang de nimic. doar ca prefer umbrela din cauza greutatii. si la bb2 daca o sa iau un carucior tot primii pasi va fi - ca am vazut unul care are o culoare mai frumoasa ca al nostru.
cred ca se gasesc la helpnet
mama de Carol (29.12.2008) si
25+ cu
Patrick
blog
Danuta1979 spune:
Eu am acest carucior si prieteni de-ai mei si-au cumparat.
Il am de 1 an, l-am plimbat 4 sapt. zilnic pe plaja, la munte, la tara, in parc si pe unde am mai fost. Ocupa f putin spatiu (tip umbrela), are bara in fata, are cos si e f f usor de manevrat.
Se numeste Bertoni Sun si il gasesti la 200-250 lei (prieteni de-ai mei au luat sapt. trecuta cu 238 lei din Auchan) in diferite culori. Eu zic ca e cel mai reusit carucior sport din gama Bertoni. Ti-am pus 2 linkuri, unul cu husa ploaie inclusa si altul fara. Gasesti multe informatii pe net inclusiv specificatii tehnice.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.
http://www.bestkids.ro/p-7131-carucior-sun-acoperitoare-de-ploaie-cadou.aspx
http://www.compari.ro/carucioare-c3919/bertoni/sun-p41833814/?gclid=CMWEyIi1m6gCFUe_zAoddzzCHQ
anca81 spune:
Un carucior sport bun si fiabil este si Inglesina Trip. Se incadreaza in cerinte, doar ca nu are bara de protectie. Si pretul e OK.
Carla &
mami
nanica spune:
Eu tocmai am cumparat de la Primii Pasi ( a pus cineva foto mai devreme)si are bara de protectie detasabila. Este cel mai usor care l-am gasit in Auchan ( si am ridicat toate carucioarele sport care le aveau acolo), are copertina si are si suport pentru umbrela ( trebuie cumparata separat). Pentru mine detaliu hotarator a fost greutatea ( vreo 4 kg) pentru ca trebuie sa urc/cobor scari cu fecioru in el , plus ca sunt un pic insarcinata.
Ela2001 spune:
Noi avem un Brevi B Light; este tip umbrela si are 4,8 kg. Nu cred ca este altul mai usor.
Uite mai jos o poza:
http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/b-light.html
Suntem multumiti de el. Il avem de la primul copil si il folosim si la al doilea. Un dezavantaj ar fi ca nu se lasa pe spate decat f putin.
Edit: daca vrei sa aiba si bara, atunci Brevi Grillo, dar e mai greu- are 5.9 kg.
AlinaEmi spune:
M-am uitat si eu la Brevi Grillo pt. ca are si bara si in plus are o capotina mai mare (eu zic ca-i buna capotina mai mare atat pt. soare cat mai ales pt. vant - asa avem si acum si chiar o folosim). Singura chestie ca in poze pare tare stramt.... Are cineva Brevi Grillo sa-mi spuna ceva impresii ?
Cred ca am sa ma reorientez de la Maclaren pt. ca mi se pare ff mult sa dau pe bara separat 100 ron si n-am pe nimeni in strainatate sa-mi trimita.
Mersic mult pt. toate raspunsurile, imi sunteti de mare ajutor