carucior umbrela f usor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu vreau decat sa "intaresc" parerea Catalinei: Maclaren e ceea ce cauti.

Maclaren Volo e cel mai usor, 4 kg si ceva. Totusi cred ca e preferabil Triumph, sigur e si el sub 7 kg si se lasa un pic pe spate (spre deosebire de Volo care este fix la 90 grade), suficient cat sa doarma comod un copilas mai mare (ca al tau).

Aici am gasit

http://www.tomybaby.ro/maclaren-47

Dar cred ca preturile sunt foarte mari, cred ca ai putea gasi mai ieftin, daca nu in Romania, macar in strainatate. S-ar putea sa merite sa platesti si transportul - eu, de exemplu, am luat anul trecut XLR-ul cu 1300 RON, parca si nu cred ca s-a scumpit atat. Numai ca magazinul online de la care am luat eu nu mai functioneaza de o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Revin cu magazinul online de care ti-am spus, vad ca nu au Triumph, numai Quest (dar e si mai bine), se incadreaza in pret. Doar ca mie nu mi-au onorat ultima comanda facuta cu luni in urma, nu mi-a raspuns nimeni la telefon si am avut impresia ca toata iarna au avut numai lucruri de vara - am presupus ca desi site-ul mai exista, magazinul nu mai functioneaza. Dar totusi, parca a aparut cate ceva nou. Merita sa incerci.

http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/carucioare-si-scaune-de-masina/carucioare/

Oricum, platesti cand primesti produsul, asa ca nu e niciun pericol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Maclaren Quest Sport sau Mclaren Triumph.

vote for Triumph il gasesti in magazinele mothercare.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Mersi mult pt. recomandari. Acum chiar nu stiu ce sa fac pt. ca atat Quinny Zapp cat si Mclaren Triumph specifica o capacitate maxima de 15 kg. In conditiile in care al meu bebe are deja la 16 luni 12.2 kg ce fac il iau asa ? nu-mi dau seama in cat timp ar putea ajunge la cele 15 kg si daca pana atunci va mai avea sau nu nevoie de carucior....
Am vazut ca marea majoritate a carucioarelor usoare au limita asta de 15 kg, ce se intampla cu bebeii mai grasuti ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Bebeii mai grasuti trebuie sa faca miscare...desi pe jos cu ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

cred ca peste limita de greutate admisa s-ar putea sa stea bebe grasut mai incomod in lateral, cam toate sunt inguste si sa fie o presiune mai mare asupra rotilor, mai ales daca mai adaugi si bagaje in cos; insa eu zic sa mergi cu incredere pe una dintre cele doua alternative, oricum sunt firme recunoscute.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la primul bebe am luat si eu carut sport tot asa cand se apropia vara in special pt concediu dar l-am folosit mult si dupa aceea,si acum e in stare ff buna il pastrez si pt bb2 ...carutul e acesta http://www.shopping.com/Chicco-C6-Topazio/info se strange tip umbrela,e f usor 5-6kg si e la 4mil max fata de 8cat e Mclaren

edit:daca ai pe cineva in uk sa te ajute cu livrarea sau aveti voi drum incolo,au acum reduceri la mothercare inclusiv la carucioarele mclaren

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Facem, facem si miscare dar tot suntem pufosel.... gena e de vina cred...

Asa ma gandeam si eu ca doar n-o sa se prabuseasca caruciorul daca se depaseste limita aia de 15 kg... ar fi foarte tare, il pun la post negru daca rupe carutul

Inca ceva, m-am uitat pe descrieri si la Quinny si la Mclaren dar nu mi-e clar din ce sunt rotile, sunt din cauciuc ? eu as vrea din cauciuc ca asa avem acum si diferenta e mare fata de plastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sunt din cauciuc.

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Oof mai fetelor cand ma hotarasem si eu mi-am dat seama ca nu pot sa aleg nici Quinny nici Maclaren nici Nurse Futura pt. ca, din cate vad eu pe net, nici unul dintre ele nu are bara de protectie in fata (au doar centura in 5 puncte). Noroc cu tati ca s-a gandit ca altfel precis comandam...
Adevarul este ca imi trebuie cu bara in fata pt. ca bebe nu prea suporta sa-l prind in chingi. Deoarece ca este relativ cuminte, la carutul pe care il folosim acum nu-l bag in ham decat daca e neaparat nevoie (e agitat) altfel ii inchid doar bara din fata si el s-a obisnuit asa, nu cred ca ar suporta sa stea tot timpul legat.
ABC Take Off este prea greu pt. mine, alte marci gen Primii Pasi nu ma incumet sa iau ca n-am incredere...deci.... m-am intors de unde am plecat...habar n-am ce sa aleg... Pls, pls mai aveti idei ?

Mergi la inceput