carucior umbrela f usor
Buna,
Vom pleca cu bebe de 18 luni in Antalya la mare si imi trebuie un carucior super usor (max 7 kg), pliabil tip umbrela. As vrea unul fiabil de la o marca recunoscuta cu un pret de max 800 ron. Ar trebui sa fie usor manevrabil si cu roti de cauciuc. Imi putei recomanda ceva din ce aveti voi sau ati testat ?
Mersi mult.
Raspunsuri
Alex@Sara spune:
Buna.Noi avem unul de la ABC Design,Take off...e super,se pliaza tip geamantam,are maner si se poate trage si ca troler.E foarte usor de manevrat si se pliaza si desface foarte repede.Eu il recomand.
bafta sa va gasiti cat mai repede caruciorul visat,si concediu placut,cand va fi.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....
sdcristian spune:
primii pasi, il avem de 2 ani si inca rezista
a fost am 200 de lei
mama de Carol (29.12.2008) si
25+ cu
Patrick
blog
AlinaEmi spune:
Mersi mult. Si ABC si Quinny par super ok doar ca... sunt destul de greutze la 8 kg... eu as fi vrut ceva pe la 6 kg pt. ca doar bebe are 12 kg si pentru scurt timp este nevoie sa se stea cu bebe intr-o mana si cu carutul in cealalta si de asta as fi vrut unul cat mai usor posibl...
Printesa01 spune:
daca ai nevoie de carucior doar pt aceasta calatorie, ia-ti cel mai simplu si ieftin carucior umbrela.
eu am avut unul de 70 de lei din carrefour. nici nu mai stiu ce marca a fost. cred ca avea max 3 kg. a fost cel mai super-extra-mega carucior pt mine, pt ca eram un pic gravida, cu o sarcina joasa, si un copil de 1 an de plimbat prin parcuri, urcat pe scari,escaladat trotuare. pliat era exact cat o umbrela![]()
ceva in genul acesta http://idealbebe.ro/primii-pasi-carucior-primii-pasi-sport-umbrela-p-6431.html?osCsid=d9902f7d8833d0a0b7d8671496d3c9de
AlinaEmi spune:
Nu imi trebuie doar pt. vacanta (cu ocazia asta m-am hotarat la noua achizitie), vreau sa-l folosesc si in continuare asa ca as vrea unul care sa reziste. Momentan avem un Peg Perego 3 in 1 care pe modul sport are vreo 12 kg si m-a cocosat. E f bun altfel dar este f greu...
Mai astept pareri...
madau spune:
Eu am luat unul ca asta http://www.bestkids.ro/p-3307-carucior-buggy.aspx din Real, am dat pe el 60 RON anul trecut. E super practic si usor. Cred ca gasesti si acum prin hypermarketuri
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
catalina2307 spune:
Maclaren Quest Sport sau Mclaren Triumph.
Eu il am pe primul si sunt extrem de multumita. Depaseste usor bugetul tau dar cel de al doilea se incadreaza.
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaEmi Mersi mult. Si ABC si Quinny par super ok doar ca... sunt destul de greutze la 8 kg... eu as fi vrut ceva pe la 6 kg pt. ca doar bebe are 12 kg si pentru scurt timp este nevoie sa se stea cu bebe intr-o mana si cu carutul in cealalta si de asta as fi vrut unul cat mai usor posibl... |
Cand am cumparat eu quinny zapp in mai 2006 avea 6,5 kg. Acum nu am vazut pe site oficial greutatea iar ce scrie pe site romanesc nu cred. Daca in zona un Miniblu il poti vedea la ei. Are si o geanta f practica.
mariana_alex spune:
Noi avem un carucior sport de la Nurse Futura ( http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/Nurse---Carucior-Sport-Futura/2,16,404,detalii.bebe)...ai aici imagini, este usor la 6 kg parca, super rezistent, se pliaza usor...eu sunt foarte multumita de el.