ce tip de marsupiu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Votez si eu pentru wrap, sling, mei tai, wrap tai, pouch. Eu am wrap, pe cea mica am pus-o in el prima data cand avea 3 saptamani, este foarte versatil, mi se pare usor de folosit/legat, asta ca sa nu mai vorbesc de lista lunga de beneficii pentru copil si pentru mama.

Daca totusi vrei ceva care sa semene/sa fie din gama marsupiilor "clasice", iti recomand sa iti indrepti atentia catre ergo, marsupi plus si altele din gama SSC (soft structured carrier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

mamaaaaaaaaaa dar au niste scoruri...eu folosesc si caruciorul vreau si un marsupiu cand merg singura cu ea deoarece caruciorul e dublu pt doi copii ...daca il folosesc mai rar ii dauneaza ?adica sa iau unul de acesta obisnuit ca sa zic asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, un mei-tai sau un sling sunt ceva mai scumpe decat un marsupiu, dar le poti folosi si pana face copilul 2 ani, marsupiul merge doar in primele luni

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

votez si eu pt ce au spus fetele... la Eric am avut marsupiu, de la Chicco...nu l-am folosit prea mult, era prea incomod...acum, am luat un sling pt al doilea baietel...imi pare rau ca n-am facut-o si la primul...are multe avantaje, poti citi pe net...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oana, nu cred ca un marsupiu clasic bun este cu mult mai ieftin decat un sling sau un wrap. Nu trebuie sa te indrepti catre produsele de top, ca sa zic asa. Parerea mea este ca marsupiul dauneaza am avut si eu la primul copil si am putut sa vad diferentele atunci cand am folosit sling si wrap. Am vazut sling la 160 ron, wrap la 175, mei tai la 180. Un marsupiu nu este mai ieftin neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

ma bag si eu in seama, daca tot e vorba de wrap. am un wrap amazonas, il folosesc la bebele meu de 3 luni si 1 sapt., care are deja 6,5 kg. l-am scos afara numai in wrap, pana acum. va intreb pe cele care ati folosit, ati legat copilul pe spate? ati invatat repede, ca eu am ceva dificultati...sa ma dau batuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

pe spate asa mic? eu nu ma incumet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluighe spune:

si eu credeam ca trebuie sa mai astept, pana ce am vazut pe youtube ca se poate si cu nou nascut;si mama avea atata indemanare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

buna, si eu am cumparat wrap cand avea micuta 3 luni si am legat-o si la spate mai ales seara cand avea colici si cum o puneam in wrap se calma.ca sa invat sa o leg la spate intai m-am legat cu o papusa pana am prins miscarile.sincer cand l-am primit am ramas socata la cat este de lung, 5 m dar a fost super util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Si eu sunt pentru wrap, pentru marsupiu am aruncat practic banii pe fereastra. Imi pare tare rau ca am dat atatia bani pe el. Nici macar cand spal wrapul nu sunt in stare sa il folosesc ca mi se balangane bebe dintr-o parte in alta si e super incomod si pt mine si pt ea. Si chiar am cumparat marsupiu scump si "bun" de la Babybjorn. Wrapul e extraordinar, inca il folosesc de 4 ori pe zi, o duc pe bebelina la cresa si o iau la pranz si seara cand ies de la job in wrap. In plus, acum, vara, pot sa trag panza un pic mai mult sa ii acopere bratele, sa o protejez de soare. Cand doarme, tot asa ii pot sprijini capusorul. Si chiar daca am o bebelina grasutza, are peste 10 kg, inca stau comod cu ea in brate. E drept ca si wrapul (Didymos) a fost foarte scump, dar si-a facut banii.

Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza

Mergi la inceput