ce tip de marsupiu?
buna.imi puteti recomanda un tip de marsupiu care sa fie bun? insa nu f scump
ma intereseaza sa poata fi folosit macar pana la 1 an daca e mai mult e mai bine si daca se poate sa fie in 3 pozitii dar e bine si 2
ma intereseaza ce ati folosit voi si stiti ca e sigur
fetita mea are 2 luni
Raspunsuri
lulu77 spune:
Eu am folosit Marsupiu Frontal de la Inglesina de pe la 3 luni, dar pana pe la 8 luni maxim, era mult prea greu Luca ptr spatele meu ![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
szivarvany spune:
Acum nu se recomanda marsupiul cu sling si wrap parca 
Sper sa intre mamicile de generatie noua sa te sfatuiasca 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
oanap85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Acum nu se recomanda marsupiul cu sling si wrap parca ![]() Sper sa intre mamicile de generatie noua sa te sfatuiasca ![]() Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_[size=1]"Meglio sole, che mall`accompagnate !"[/size= |
ce inseamna sling si wrap?
oana_lex82 spune:
Vai, marsupiu..vezi sa nu patesti ca noi sa dai banii degeaba, am marsupiu aproape nou, de la Chicco...am dat 150 anul trecut..nu stiu daca l-am folosit de 10 ori...am dureri de spate infernale..mai mergea cand avea Iustin 6-7 kg,,,dar acum la 9,5 kg cred ca daca l-as pune as plange instant de spate...Plus ca nu prea i-a placut micutului meu in marsupiu...Sar daca te-as sfatui sa iei ceva ar fi un Sling,..am auzit ca bb-ii stau mult mai comod acolo decat in marsupiul clasic,...
sdcristian spune:
wrapul e bun
noua de la 6 luni nu ne mai incapeau picioarele in marsupiu - nu e firma cunoscuta, unul cu buburuza din auchan.
mama de Carol (29.12.2008) si
25+ cu
Patrick
blog
adra_bell spune:
documenteaza-te despre wrap, sling, mei-tai, vezi care ti se potriveste. Marsupiu am avut si noi, degeaba, l-am luat de cateva ori, apoi ii atarnau picioarele, se loveau de picioarele mele, nu puteam sa merg
bazar
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
theo_2004 spune:
marsupiile nu au o pozitie fiziologica pt bebei. sunt contraindicate de ortopezii de marca.
cauta pe google wrap si sling cu inele sau sling fix si afli fff multe.
aici, pe DC si nu numai sunt multe subiecte despre babywearing
http://en.wikipedia.org/wiki/Babywearing
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/articole/un-marsupiu-mai-modern-%E2%80%93-slingul/
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/articole/wrap-ul-%E2%80%93-esarfa-care-ne-poarta-bebelusul/
si mai sunt articole desprea acest subiect. sunt ffff comode si pt parinti si pt bebe.
mda... reclama. ok. cauta pe site reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment articolele. te ajuta google f bine. succes.
michelle-usa spune:
si eu am folosit un marsupiu frontal dar numai pentru o luna. Bebe-ul meu s-a nascut de 4 kg si imi era prea greu sa-l port in fatza.
Poate sa fie alte stiluri in care sa poti un copil pana la un 1 an in el, dar nu cred ca in acesta frontal o vei putea face.
tocmai mi-am amintit si faptul ca mi-era tare greu sa pun copilul singura in marsupiu fara ajutor.
michelle
Bebe Beca spune:
Wrap, sling sau mei - tai. Eu am wrap si sling. Wraoul il port atunci cand tin copilul mai mult, slingul atunci cand il tin si il las jos, si iar il iau in brate, etc.
In marsupiu copilul efectiv atarna. Are o pozitie total aiurea, echivaleaza cu tinutul copilului in premergator, dupa mintea mea. Numai ca la o varsta muult mai mica.
Da cautare pe google dupa wrap sau sling, pe youtube ai o multime de filmulete. Par greu de utilizat, insa nu este asa.
Aaa si, in plus, wrapul si slingul pot fi folosite si la 2-3 ani.