Dragi mamici, stiu ca nu am mai trecut pe aici de muuuult, asta pt ca am inceput serviciul si nu mai am timp de prea multe lucruri care sa ma relaxeze...cum era DC.
As dori o parere despre faptul ca: Andrei de 3 zile tuseste sec...dimineata de 3-4 ori, si peste 2 sapt trebuie sa ii fac vaccinul de 4 ani, dar mi-e frica , ca aceasta tuse pana atunci se va agrava, si l-as duce maine la vaccin (inainte cu 2 sapt de implinirea celor 4 ani). Oare este bine?Stiu ca trebuie sa fie perfect sanatos, dar fiind la gradi nu cred ca va mai fi prea curand perfect sanatos.
Voi ce parere aveti, din ceea ce v-au mai spus dr-ii vostri? (ca in al meu nu am incredere 100 %)
Si ce siropel natural ar fi bun pt tuse seaca?
O zi buna tuturor si mai ales sanatate puiutilor!
Dani noi suntem pe FB acum si acolo suntem mai active decat aici.Da-mi pe PM numele sa te caut daca vrei.
La multi ani MARIA!!!!!!!!
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Buna fetelor...dupa o absenta lunga am intrat sa vad si eu ce mai afceti...si voi v-ati mutat pe FB...eu n-am cont acolo, macar spuneti-mi cum se numeste grupul ca sa stiu unde cum va caut.
Va pup pe toate!
Ramo, ma bucur tare tare mult ca ai inca un bebe, stiam ca esti gravidutza, dar ramasesem in urma cu nasterea.