Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
anca, eu nu stau e fb. f rar ,mai pun cateun video cu piti
da la cele 10-15 mamici active aici..ma gandesc dc mai are rost acest topic...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Pai noi am facut un grup privat pe FB si acolo vad ca s-au adunat ceva fete asa ca cine vrea sa ni se alature sa imi dea PM si eu va dau add![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
RAMONELLA spune:
Salutare!
In primul rand va multumesc pentru felicitari.
Dupa cum stiti,am nascut in 13 iunie.Dimineata eram programata la ora 10 pentru un control,ca bebe nu era intors bine cu coloana.am mers la control,bebe era pozitionat ok,iar doctorita a zis ca-mi face un control pe masa sa vada daca cum stam cu colul.Si,surpriza.Eram dilatata 2 degete.Fara dueri,fara nimic.A zis ca pot naste in orice moment.M-am dus acasa,mi-am baut cafeaua,m-am spalat pe cap...pe la 12 ma iau ceva crampe,dar care erau ceva obisnuit...apoi pe la 2,incerc sa dorm putin...nu pot,crampele nu inceteaza,dar nici nu-mi dau seama daca sunt contractii sau nu.
Incerc sa le cronometrez,sunt la 2,3 minute si dureaza cam 30 de secunde.Dar suportabile...ma pun sa fac un dus,si ma gandesc sa ma duc la spital...dar totusi parca nu era ca data trecuta,cand ma dureau mai tare...ma gandeam sa nu fie alarma falsa,mai ales ca n-am eliminat nici un dop si nici apa nu mi s-a rupt.Totusi ne pregatim si mergem.Ajungem acolo la 4,30.Acolo ma consulta niste medici rezidenti.Eu eram tare relaxata,nu ma gandeam ca nasc.Ma pun pe masa,ma consulta,si eram dilatata 3,4 cm...Ma trimit sus la sala de nasteri,ma verifica moasa si eram deja 5 cm...imi pune monitorul,contractiile ajungeau pana la 80.Ma intreaba ca nu te doare???Eu zic ca nu asa de tare.Apoi imi zice ca altele la durerea asta se urcau pe pereti.Eu cer epidurala,ca eu nu nasc fara.Ea incearca sa ma convinga ca nu trebuie,ca imediat nasc...
Ma duce in sala de nasteri si eram deja dilatata 7 cm...adio epidurala...
Incep dureri ceva mai nasoale...ma urca pe masa la 6 fara 5 si incep sa imping...dar nu ma puteam concetra prea bine,sa si suport durerea,sa si imping...mi se parea ca bebe nu va iesi niciodata,n-are cum...
Imi face ceva injectie cu xilina,vezi Doamne ceva anestezic local...
degeaba,ca oricum simteam tot...apoi ma taie...
doctorita ma impingea de burta,moasa tragea de cap...
in sfasit a iesit si nu mi-a venit sa cred ca am reusit.Bebe avea 3200 si 52 de cm.Si era tare dragut,normal.
Nu mi-a venit sa cred ca l-am nascut,ca am reusit fara epidurala.Apoi cand m-a cusut am simtit fiecare impunsatura...
dar a trecut.Ma bucur ca a fost totul foarte rapid,la 4,30 m-am internat si la 6,10 am nascut.Se pare ca ceaiul de frunze de zmeur a functionat si de data asta.Parca prea repede.![]()
Bebe e tare cumintel,doarme si papa,sper sa ramana asa.Ii dau si completare,ca n-am laptic,ieri am scos 35 ml din amandoi...desi beau ceaiuri,copoturi,iau Galafor...unde nu este,nu este,degeaba incerc sa-l stimulez.Am sa-i dau cat am...
Asta e povestea noastra.Nici acum nu-mi vine sa cred ca mai am un copilas.E greu cu 2,dar ne descurcam.Bea e innebunita dupa el.Toata ziua il pupa,il mangaie...ar vrea sa fie tot timpul treaz..![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
38+
Raul
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SufletDInger spune:
Sa fie sanatos, papacios si fara colici.
Felicitari , recuperare rapida si multe bucurii alaturi de copiii tai.
popbianca spune:

ramonica...felicitarile mele...din suflet!
dragele mele...ce sa zic ...pas-pas..m-am rupt de realitatea DC...din pacate ...imi pare rau ca nu mai pot fi prezenta p-aci...
despre noi...ce sa va zic....toate bune si frumoase...copilasii au crescut ...ma minunez in fiecare zi de noile lor aptidudini si atitudini....![]()
Ana e domnisoara care mai nou nu pleca de acas fara poseta...merge la gradi si peste vara...am primit acas caietele de lucru si toate fisele de anu' asta...e minunat sa-i observ evolutia... este aceasi zana cu apucaturi, fixatii si urlete de zici ca o jupoaie...facem pasi mari spre nopti fara pampers...dar chiar nu ma stresez...!la cum mananca lubenita chiar o rog sa-i pun scutec....
cu mancarea tot asa cu fitze...cu joaca, promisiuni si amenintari...n-am mai cantarit-o...dar nu cred ca a depasit 14kg....
se joca foarte frumos...la nisip..cu copii de pe strada, la gradi..cu noi are niste filme de ne crucim....eu sunt intotdeauna sora cea mare si ea e mama...iar tata e tata...sau ea e mireasa si tata e printul...eu sunt nasa...
la un mom dat se uita la o poza de la mare de prin 2000 in care eram eu cu sotu'....ii zic lasa poza sa nu o rupi ca nu-i a ta...ba e a mea..pai zic tu nu esti in poza...se uita la mine foarte senina si zice...pai eu eram sub apa...!
Luca...un dulce ...e inca accesoriul meu permanent ...ii place mancarea dar nu foarte multa...cate putin din fiecare...laptele e pe primul loc...nu am nici un stres cu culcarea ...fata de Ana care avea tot felul de filme in cap si vacute si suzete...el daca ii e somn se intoarce pe burtica si doarme daca nu, ne mai distram juma de ora si apoi se culca linistit...ii plac foarte mult mingile, bilutele...le arunca si alearga dupa ele prin toata curte pt. a o arunca din nou...se distreaza si la nisip..a facut o pasiune pt. masina de tuns iarba pe care o impinge mandru pe toata strada...(asta de cand a "tuns"iarba cu bunicu)...toata ziua ma striga...
intr-o seara am plecat la o petrcere ..ii las la bunici peste noapte(ca acum suntem iar si-n car si-n caruta...si la bloc si acasa la ai mei)...Ana se uita la botezul lui Luca...cand a intrat Luca in casa si ma vazut la tv s-a aruncat in fund in fata tv si da-i pe plans sfasietor cu lacrimi...imi zicea tatal meu"asa mila mi-a fost de el"....fiind ora 22...bunicu stinge tv se linisteste Luca si se apuca asta mica pe plans
...m-a sunat la 12 noaptea sa vin acas , la ea...eu nu am venit acas si bineinteles ca a adormit cu buni...daca veneam atunci acas nu mai aveam scapare...a ramas asa ...ca mama nu poate veni in toiul noptii la ea...
in 15 iulie plecam in concediu...doar parintii...asa ...studenteste...cu gasca
...in muntenegru...n-am mai fost...sper ca e ok...pozele sunt tare faine...realitatea poate fi insa alta...vom vedea...
as mai vrea si putin munte ... poate ca vom merge cu bunicii in austria ....in august candva...
iar la sfarsit de august vom merge in turcia(nu stiu unde...nu avem rezervat nimic inca) cu copii...tot cu gasca...asa e la noi...in haita...
acum va las ca plecam la tara ...avem organixata pt. o matusa o petrecere surpriza... si mai tre sa fac bagajul copiilor....
mi-ar parea tare rau sa se inchida subiectul...desi imi dau seama ca sunt si eu printre cele "vinovate"...insa cat e vara de lunga si vremea frumoasa cu greu ajungi la pc....pt. mamicile de bulgarasi si globulete concediul de 2 ani s-a terminat de muuuult...toata lumea e cu lucru...iar pt. cele ce au si bb2...timpul e la fel de aranjat...
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.....!

ancadragoman spune:
Bianca daca ai facebook da-mi add ,Anca Dragoman .Pup
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Vasari spune:
Bianca, e chiar fain in Muntenegru. A fost fratele meu si e the real thing.:) Concediu placut!
Noi ne-am mutat pe FB. Mai insistam,nu-i problema.:))
ancadragoman spune:
Bianca te-ai hotarat?![]()
anca
poze si filmulete
povestea nasterii