Ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat
Raspunsuri - Pagina 9
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadyana Apropo de casatorie. Acum vreo doua saptamani m-a intrebat daca as accepta daca m-ar cere in casatorie si mi-a spus ca se gandeste sa faca acest lucru vara aceasta |
Un barbat serios nu se gandeste sa-ti spuna ca SE GANDESTE DACA SA TE CEARA SAU NU in casatorie. Un barbat serios TE CERE SAU NU.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Alinutza, inainte sa dai astfel de sfaturi mai bine judeca. Cum puii mei sa fie normal comportamentul unui psihopat? Omul ala e bolnav psihic pentru ca numai un bolnav mintal isi face rau singur la nervi. Nu are nici o scuza. Si da, este un profitor cu P mare. Poate ca nu a fost inainte pentru ca nu a avut ocazia sa se desfasoare dar ca sa-ti dea telefon sa iti ordone ca-i trebuie x sau y si apoi sa-ti spuna calm, dupa ce-i duci lucrurile in dinti ca Labus, ca de fapt el vrea sa va despartiti si apoi sa te streseze cu telefoanele...daca nu e profit apoi nu stiu ce e. Stii ce-mi zicea ex-ul meu drag? Ca daca ma lasa el cine dracu ma mai ia? Si apoi urla ca vreau sa-l las ca am gasit pe altul mai bogat si asta dupa ce-mi cerea bani de tigari si-mi reprosa ca nu e carne in mancare. PAI ORI NU MA IA NIMENI ORI AM DEJA PE CINEVA? Barbatii astia sunt niste complexati si niste retardzi sentimentali si au impresia ca totul se invarte in jurul "organului" lor. Nu ma refer la totii barbatii ci la barbatii de acest gen.
Nu este normal ca la 24 de ani sa-si infiga cutitul in picior cum nu e normal nici la 14 nici la 40 si nici la nici o varsta. Este un mitocan si un idiot. El nu are nevoie de o iubita ci de mama2 sau sluga care sa faca sluj la primul lui ragnet.
Nady, ia o pauza, petrece cateva zile undeva departe de tot balamucul asta si analizeaza la rece cum a trecut anul asta. Tu nu ai nevoie de cineva care-ti da ordine si apoi te scoate vinovata pentru cretinitatile lui, tu ai nevoie sa iti recastigi increderea in tine si linistea sufleteasca. Degeaba ne scrii noua cat de implinita sufleteste esti avand job-ul pe care-l ai si ca stii ca esti frumoasa, desteapta si devreme acasa. Pe tine trebuie sa te convingi ca esti asa(si sunt sigura ca esti). Uita-te in oglinda si spune-ti de o mie de ori ca esti frumoasa, ca esti desteapta, ai un job bun si ai realizat multe. Nu-i mai plati chiria si da-l in p... ma-sii. Sa-i plateasca maica-sa aia cu masina mai scumpa decat a ta sau cu averea mai mare decat a parintilor tai sau sa-si miste fundul amortit din pat si sa-si gaseasca un job.
Te sfatuiesc si pe tine sa iei legatura cu un psiholog. Am scris psiholog si nu psihiatru si nu pentru ca consider ca ai probleme la mansarda ci pentru ca vorbind cu un psiholog, daca e bun, te poate ajuta sa te reconsideri, sa vezi viata altfel. Merita, crede-ma.Nu trebuie sa stie nimeni in afara de tine.
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Ilinca_M. spune:
O, Doamne, asta e un subiect la mishto in care o persoana cam redusa din punct de vedere al capacitatilor intelectuale (ca sa nu folosesc termeni mai duri) si agramata are fantezii cu salarii de 1000 de euro si masini nu stiu cum. Nu stiu de unde vedeti voi ca transpare "educatie aleasa" si "studii inalte" din postarile astea telenovelistico-manelistice.
Plus ca eu sunt de parere ca orice flacau de 24 de ani e mai matur decat tanti asta leshinata, insipida si imatura...care mai degraba e o fatuca de liceu periferic ce se plictiseste si vrea sa faca pe interesanta.
LauraNicole spune:
Ilinca, ai fi socata sa afli cate femei gandesc asa si fac asa! Ce le impinge sa-si rateze viata, habar nu am dar sunt!
Venetia spune:
nadyana, toata lumea te-a sfatuit bine, fugi mancand pamantul de baiatul asta, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Doamne, da-mi mie anii nadyanei, ca stiu acum ce sa fac cu ei!
Unii isi confectioneaza cu mare arta o masca prietenoasa, dar in inima lor nu intalnesti decat minciuna si perfidie.
nadyana spune:
Hristos a inviat!Acum am citit postarile voastre din ultimele zile. Va multumesc inca odata la toti/toate pentru raspunsuri.
Ilinca, este dreptul tau sa crezi ce vrei, sa ai parerea ta. Iti multumesc si tie, fie doar si pentru faptul ca ti-ai gasit timp sa ma insulti. Nu sunt o fata de liceu asa cum crezi tu, am intr-adevar 31 de ani, fie ca tu crezi sau nu si fiecare cuvant din acest subiect este adevarat si nimic nu a fost spus ''la misto'' cum spui tu, in fata careia ma plec, indiferent cat de inculta ma crezi tu. Un om, indiferent cat de tare de caracter ar fi, atunci cand are o problema, poate avea postari ''telenovestico-manelistice'' asa cum spui tu. Desi, mi-am facut timp si am citit inca odata postarile mele si, dupa aprecierea mea, nu am avut nici o postare care sa ''merite'' o asa catalogare. Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni. Pentru o clipa, am avut tentatia sa scriu site-ul companiei la care lucrez ca sa citesti acolo salariile noastre, al meu nefiind unul dintre cele mai mari. Dar, mi-am dat seama ca nu are rost. Am precizat undeva ca acum colaborez cu mai multe firme si ca lucrez din greu de dimineata pana noaptea. Clegii mei de breasla stiu foarte bine ca acel profit de care vorbeam pur intamplator, nu este un profit foarte mare. Asa cum am spus, cand mia- spus salariul, acest lucru a fost pur intamplator pentru a sublinia ceva, cine a avut de inteles a inteles si subiectul nu era legat de castigul meu si nici de salariul meu. Imi pare rau ca, ceea ce am scris eu, te-a deranjat atat de tare. Imi cer scuze, nu asta era intentia mea. Sunt membru al acestui site inca din timpul facultatii si ori de cate ori am avut nevoie de un sfat, am apelat la fetele de aici, care mi l-au dat cu placere, intr-un mod sincer.
Imi cer scuze inca odata, chiar nu vreau sa ma intristez din cauza acestor rautati si daca moderatorii sunt de parere ca subiectul este scris, citez, ''la misto'', pot sa il stearga.
Va multumesc tuturor!
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui nadyana Hristos a inviat!Acum am citit postarile voastre din ultimele zile. Va multumesc inca odata la toti/toate pentru raspunsuri. Ilinca, este dreptul tau sa crezi ce vrei, sa ai parerea ta. Iti multumesc si tie, fie doar si pentru faptul ca ti-ai gasit timp sa ma insulti. Nu sunt o fata de liceu asa cum crezi tu, am intr-adevar 31 de ani, fie ca tu crezi sau nu si fiecare cuvant din acest subiect este adevarat si nimic nu a fost spus ''la misto'' cum spui tu, in fata careia ma plec, indiferent cat de inculta ma crezi tu. Un om, indiferent cat de tare de caracter ar fi, atunci cand are o problema, poate avea postari ''telenovestico-manelistice'' asa cum spui tu. Desi, mi-am facut timp si am citit inca odata postarile mele si, dupa aprecierea mea, nu am avut nici o postare care sa ''merite'' o asa catalogare. Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni. Pentru o clipa, am avut tentatia sa scriu site-ul companiei la care lucrez ca sa citesti acolo salariile noastre, al meu nefiind unul dintre cele mai mari. Dar, mi-am dat seama ca nu are rost. Am precizat undeva ca acum colaborez cu mai multe firme si ca lucrez din greu de dimineata pana noaptea. Clegii mei de breasla stiu foarte bine ca acel profit de care vorbeam pur intamplator, nu este un profit foarte mare. Asa cum am spus, cand mia- spus salariul, acest lucru a fost pur intamplator pentru a sublinia ceva, cine a avut de inteles a inteles si subiectul nu era legat de castigul meu si nici de salariul meu. Imi pare rau ca, ceea ce am scris eu, te-a deranjat atat de tare. Imi cer scuze, nu asta era intentia mea. Sunt membru al acestui site inca din timpul facultatii si ori de cate ori am avut nevoie de un sfat, am apelat la fetele de aici, care mi l-au dat cu placere, intr-un mod sincer. Imi cer scuze inca odata, chiar nu vreau sa ma intristez din cauza acestor rautati si daca moderatorii sunt de parere ca subiectul este scris, citez, ''la misto'', pot sa il stearga. Va multumesc tuturor! |
Nadyana, concluzia tuturor este ca acel baiat, asa cum l-ai descris tu, nu te merita! Sigur va apare cel potrivit tie , poate mai devreme sau poate mai tarziu. Important este ca tie sa-ti fie bine!
Nu trebuie sa te justifici, si, iti dau un sfat, este treaba ta daca vrei sa-l iei in considerare: Atata timp cat esti pe picioarele tale, nu trebuie sa te justifici la nimeni, cu atat mai putin sa dai n explicatii.
Mai bine regreti ce ai facut decat ce n-ai facut! Iar o greseala facuta este bine sa n-o mai repeti!
Sunt convinsa ca stii ce ai de facut cu viata ta, tocmai de aceea, nu trebuie sa-i judeci pe ceilalti carora li se pare incredibila o poveste ca a ta. Si eu vazand o situatie aproape identica cu a ta , la fel am gandit.
Apropo, cum stai?
nadyana spune:
Sunt bine, multumesc, Luisa. Nu prea am avut timp zilele astea pentru nimic. Am fost plecata un pic de Sarbatori, apoi m-am luat cu treaba care se stransese intre timp. Dar sunt bine. Ma abtin sa mai comentez ce s-a mai intamplat intre timp si asta pentru a nu fi judecata. Nu inteleg cu ce am deranjat atat de tare ca sa fiu jignita in felul acesta. Cum nu inteleg de de a parut povestea mea atat de iesita din comun incat sa para un subiect ''la misto''
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui nadyana Sunt bine, multumesc, Luisa. Nu prea am avut timp zilele astea pentru nimic. Am fost plecata un pic de Sarbatori, apoi m-am luat cu treaba care se stransese intre timp. Dar sunt bine. Ma abtin sa mai comentez ce s-a mai intamplat intre timp si asta pentru a nu fi judecata. Nu inteleg cu ce am deranjat atat de tare ca sa fiu jignita in felul acesta. Cum nu inteleg de de a parut povestea mea atat de iesita din comun incat sa para un subiect ''la misto'' |
Important este ca esti bine. Restul, nu mai conteaza!
Nadyana, si mie mi-au parut incredibile diverse situatii , tu poate ca traiesti intr-o lume a ta, si, cateodata este bine sa ti se intample aceste lucruri mai devreme pana nu este prea tarziu, de fapt niciodata nu va fi prea tarziu daca constientizezi cu adevarat realitatea! Dar, nu trebuie sa te complaci intr-o situatie complicandu-ti viata!
Si, alege tu pentru ca esti femeie, nu te lasa aleasa!
Un_cabotin spune:
Nadyana,
Chiar m-am intrebat zilele astea ce-ai mai facut cu relatia ta... si iata-te din nou pe forum.
Stiu ca este deranjanta atitudinea unor colegi de forum, mai ales cand spun cu asa o convingere ca ceva nu este real, ca gresim, ca asa si pe dincolo...
Trebuie totusi sa accepti faptul ca cine nu a trecut printr-o experienta similara, nu poate sa creada ca asa ceva este "real".
Sfatul meu este sa ocolesti elegant aceste raspunsuri...
In orice caz, majoritatea celor ce ti-au scris aici, au facut-o cu bune intentii, chiar daca uneori exprimarea lor a fost mai bolovanoasa.
Asteptam noi vesti cu privire la relatia ta.
Hai, spune-ne ce s-a mai intamplat in ultimul timp.
Promitem sa nu (mai) dam cu piatra
UC