Ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat
Raspunsuri - Pagina 8
Un_cabotin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutza1979 nadyana contrar a ceea ce s-a mai discutat pe aici eu cred ca reactiile lui sunt normale! Un baiat la 24 ani, tocat la cap de o femeie care ii cere mult prea mult decat poate el reactioneaza! Impulsivitatea la varsta lui este o dovada de inconstienta decat de nebunie! [...] Cred ca o despartire brusca ar fi imposibila, cel mai bine ar fi sa o iei treptat! Pentru inceput nu-i mai zice nimic! Ai tu nevoie de ceva de la el?! fara obligatii nimic mai mult! |
Excelente sfaturi, Alinutza!
O singura completare mai am, in timp ce face dragoste cu el (cred ca asta inseamna , nu?) sa ascunda cutitele si paharele din casa, sa nu cumva sa-l apuce dorul de a manca cioburi sau sa-si infiga cutitul in celalalt picior...
Cat despre tinerii de 20-24 de ani, si de faptul ce e normal sa se comporte ca prietenul Nadyanei, ce sa mai zic?!
Nu luati stirile de la ora cinci drept litera de Evanghelie.
Eu n-am auzit inca de asemenea comportament!
Daca baiatul asta are un comportament "normal", inseamna ca cine nu mananca cioburi si nu manevreaza cutitul cand este alaturi de o femeie, nu este 'normal', nu?
Despartirea imediata, brusc, fara nicio explicatie si revenire, asta-i solutia.
UC
Alinutza1979 spune:
Daca baiatul asta are un comportament "normal", inseamna ca cine nu mananca cioburi si nu manevreaza cutitul cand este alaturi de o femeie, nu este 'normal', nu? |
...ma refeream la "normal" in cazul de fata!
Presupun ca ceva il determina sa procedeze asa, probabil cicaleala ei il enerveaza si, zic eu ca baiatul reactioneaza in inconstienta!
Nu stiu de ce dar sunt convinsa ca un barbat mai matur n-ar face asa ceva, si daca ar face atunci ar fi nebun!
Eu incerc cumva sa "scuz" comportamentul lui vulcanic punand totul pe seaman varstei insa este departe de un comportament normal!
...si apoi nu suntem noi in masura sa dam sfaturi radicale!
Zina spune:
Alinutza, eu dau sfatul radical de-al parasi, urgent, ieri daca se poate, doar pentru faptul ca a scris ce face el. Cand iti bagi cutitul in picior, fii sigura ca acel om are maaaari probleme, ar trebui dus la un psiholog bun.
CorinaDani spune:
ca bine zici, UC ! poate baiatul e atras de lumea circului si de meseria de fachir. mai bine se ducea la "romanii au talent", cine stie, facea impresie pe acolo
hai, mai alinutza, cum sa fie normal comportamentul acela ? ce legatura are cu varsta, cu statutul social, cu nivelul de studii ? ce, toti tinerii de 24 de ani, fara serviciu si facultate, avand o iubita mai mare cu 7 ani, fac la fel cand ii apuca pandaliile ?
stii ce, lui baietica asta i s-a urat de atata bine, leneveala si distractii. o fi mai nervos din fire pentru ca nu-si face alea 10-12 ore de somn de frumusete, ora 12 e prea "matinala" pentru el . o fi si genul ala de "baiatul lui mama", tinut in puf si rasfatat, i s-au facut toate poftele la cea mai mica bataie din picior si se comporta ca atare. imatur, egoist si iresponsabil.
sau, mai stii, in anturajul dubios pe care il frecventeaza, poate se consuma ceva ierburi sau etnobotanice si de aici reactiile astea violente, cand in apuca o fi in sevraj sau tocmai si-a luat doza. e posibil orice.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Un_cabotin spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 ...si apoi nu suntem noi in masura sa dam sfaturi radicale! |
Dupa 7 (sapte) pagini de sfaturi "normale", in care toata lumea spunea Nadyanei sa se desparta imediat de tanarul cutitar, trebuie sa recunosc faptul ca 'sfatul' tau m-a lasat cu gura cascata:
Tanara femeie sa faca dragoste cu prietenul ei de 24 de ani, si nimic mai mult!
Mai am o singura nelamurire, si cu asta promit sa nu mai polemizez cu tine, Alinutza:
Tu te-ai referit la 'facut dragoste' sau la facut sex?
Daca e vorba numai de sex, cred ca e mai sigur (dpdv al propriei vieti, dar si ca metoda contraceptiva), e mai sigur ca Nadyana sa foloseasca o jucarie sexuala, decat un mascul feroce (la propriu), precum acest baiat.
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Un_cabotin
Dupa 7 (sapte) pagini de sfaturi "normale", in care toata lumea spunea Nadyanei sa se desparta imediat de tanarul cutitar, trebuie sa recunosc faptul ca 'sfatul' tau m-a lasat cu gura cascata: Tanara femeie sa faca dragoste cu prietenul ei de 24 de ani, si nimic mai mult! Mai am o singura nelamurire, si cu asta promit sa nu mai polemizez cu tine: Tu te-ai referit la 'facut dragoste' sau la facut sex? Caci daca e vorba numai de sex, cred ca e mai sigur (dpdv al propriei vieti, dar si ca metoda contraceptiva) e mai sigur ca Nadyana sa foloseasca o jucarie sexuala, decat un mascul feroce (la propriu), precum acest baiat. |
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Alinutza1979 spune:
Un_cabotin --- acest emoticon inseamna sex, si de unde stii tu ce e mai bine pentru ea??! Nu a precizat nicaieri ca individul inghite cioburi in timp ce face sex!
Si apoi ce pretentii ar putea avea o femei de 31 ani de la unu de 24 ani decat satisfacie in pat! Sunt si exceptii nu zic NU insa in linii mari nu are ce-i oferi!
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutza1979
...ma refeream la "normal" in cazul de fata! Presupun ca ceva il determina sa procedeze asa, probabil cicaleala ei il enerveaza si, zic eu ca baiatul reactioneaza in inconstienta! Nu stiu de ce dar sunt convinsa ca un barbat mai matur n-ar face asa ceva, si daca ar face atunci ar fi nebun! Eu incerc cumva sa "scuz" comportamentul lui vulcanic punand totul pe seaman varstei insa este departe de un comportament normal! ...si apoi nu suntem noi in masura sa dam sfaturi radicale! |
Mai matur? Cred ca ai vrut sa zici mai 'normal'! Nici un baiat de 14 ani normal la cap nu face asa ceva. Incerci sa o 'scalzi' acum, dar eu am impresia ca tu esti genul de femeie pe care daca te-ar bate barbatul ai spune tuturor ca ai meritat, ca l-ai cicalit...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
monabella spune:
Ce face baiatul asta (cutite infipte in picior si pahare sparte in miini) NU e normal la nici o virsta, nici la 16, nici la 24, nici la 40.
Baiatul violent de azi va fi sotul violent de miine.
Fugi micind pamintul. Ce, s-au terminat barbatii pe lumea asta?
In niciun caz gradual. Cind te duci la epilat iti smulge ceara treptat? Nu. Asa si aici. Scurt si rapid ca sa nu te doara.
claudia_a spune:
Draga mea, baiatul asta iti suge toata energia! Esti fericita asa? te bucuri cand traiesti fiecare clipa cu el? te vezi facand si crescand copii cu acest om? te vezi venind si plecand fericita de acasa in fiecare zi?
Ti-e teama de singuratate? ok, iesi in lume!Mergi in excursii (mai ales ca ai bani), mergi la o cafea in fiecare zi cu prietenele.... mergi in parc si respira aerul curat si zambeste florilor...
La 31 ani, este inca foarte tanara!
Cand viata inchide o usa, deschide o fereastra!
Afiseaza un aer otpimist si plin de iubire si vei atrage un om normal in viata ta!
S-au zis destule despre "amicul" tau, sunt de acceasi parere cu toate postarile... violenta nu dispare, ci se cultiva si se intretine! Nu e responsabilitatea ta sa il scoti pe el din mocirla; tu ai viata ta pentru care trebuie sa lupti; pana nu te vei iubi pe tine nu ai sa primesti iubire! Ce iti ofera el nu este iubire, este santaj!
Sunt casatorita de 12 ani si stiu ce inseamna iubirea! NU ESTE CEE CE TRAIESTI TU! Continua viata fara el si vei descoperi si tu frumusetea unei iubiri adevarate!
Iti doresc sa te echilibrezi si sa te vezi asa cum esti in realitate... nu mai cauta scuze si mijloace de revenire... nu merita! Viata e una, maine poate fi ultima zi... vrei sa pleci fara sa cunosti echilibrul, iubirea, daruirea unei relatii normale?!!!
Nimic nu merita sa iti sacrifici sufletul!