Ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Cata dreptate aveti, fetelor. Trebuie sa renunt sa mai actionez mereu pe principiul ca oricine gresteste, si eu fac greseli, oricine merita o sansa, poate s-a enervat, poate l-am scos din minti cu cicalelile mele, etc. Eu nu fac acum decat sa ii gasesc lui scuze, in defavoarea mea. Si eu mi-am iesit din minti de mai multe ori in viata, dar niciodata nu am spart nimic, nu m-am taiat, nu am jignit atat de tare. Cel mult am trantit telefonul, apoi am plans, m-am calmat. Dar cum sa nu faca el atatea lucruri urate, daca atunci cand a facut eu nu am luat nici o masura, decat aceea de a sta 2 zile fara sa il vad si atat. De cate ori mi-a spus sa nu il mai sun pentru nimic in lume, ca el de acum isi va gasi pe altcineva, etc. Nu il mai sunam si dupa 2 ore cel mult ma suna el cu regrete si cu fraze de genul ''am gresit, m-am enervat, nu o sa mai fac, te iubesc si nu pot trai fara tine''. Dar la mine se gandeste cineva? Si eu am un suflet care are, poate, o limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Ai citit parerea tuturor, care este aceeasi, sa-l parasesti. Te adancesti prea mult, si vad ca in continuare cauti scuze. Te intrebi daca la tine se gandeste cineva, la sufletul tau, ca apoi sa pui emoticonul cu plans. Pai ar trebui sa te gandesti tu prima la tine, si fi sigura ca familia ta o face. Deci, da se gandeste cine trebuie la tine. Ca el, se gandeste cum sa te mai manipuleze este cu totul altceva. Dupa mine, tu esti pentru el doar omul care ii plateste cheltuielile si omul care-i inghite tampeniile.
Oare de ce cred ca daca acum te-ar suna si te-ar chema la el, tu ai pleca?
Nu te mai plange atata, stii ce ai de facut, fa-o. Daca nu, mai stai cu el, mai trece un timp, in aceleasi conditii, te vei plange iarasi ca nu meriti asa ceva, ca nimeni nu se gandeste la sufletul tau, s.a.m.d. Slabiciunea asta te va costa scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Astazi de dimineata #351;i pana acum m-a sunat de 2 ori #351;i nu i-am raspuns. Cand a sunat a treia oara i-am raspuns. Se vede ca este foarte sigur pe el deoarece a intrebat daca vreau sa ne intalnim. #350;i eu i-am raspuns sec ca ''nu''. M-a intrebat daca asta vreau si daca nu vreau sa ne mai vedem si ca daca ce vrea el nu are importanta pentru mine. I-am spus ca, asa cum atunci cand a spus ca nu merge si ca ar trebui sa terminam, nu a avut importanta ceea ce vreau eu, nici acum nu are importanta ceea ce vrea el. A spus ca este ok si ca probabil m-a deranjat cu telefonul. I-am spus ca nu m-a deranjat si gata..am inchis. Doamne, ce sigur este pe el ca ma voi intoarce mereu, orice ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Dar nu-i mai raspunde la telefon deloc. Pana la urma va intelege, se va plictisi, te asigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nadyana, un barbat adevarat, care stie ca a gresit cu ceva fata de partenera lui, nu o vrajeste cu scuze si cuvinte frumoase la telefon. scuzele si promisiunile de a se indrepta se fac fata in fata, astfel incat sa-i poti vedea expresia ochilor si a fetei, sa te convingi ca cele spuse sunt sincere, ca ii pare rau cu adevarat. si daca e un barbat cu coloana verticala, a doua oara nu ar mai trebui sa greseasca fata de partenera lui.
hai sa zicem, suntem oameni si gresim, dar daca ne recunoastem greseala si ne este iertata, putem avea o a doua sansa sa dovedim ca regretam si ca nu vom mai gresi pe viitor.

bag de seama ca maimutoiul asta al tau te vrajeste mai mult la telefon. e atat de sigur de tine, ca nici macar nu se deranjeaza din caldurica apartamentului la care tu platesti chirie, sa vina la tine cu un buchet de flori si sa-si ceara iertare sincer. ba chiar imi imaginez ca in timp ce te abureste pe tine la telefon, el se stramba in oglinda, isi admira fizicul sau sta tolanit pe canapea, uitandu-se la programul preferat. adica joaca teatru, de aceea te suna, ca sa nu-i vezi ochii si fata, sa nu-l prinzi ca minte cu nerusinare.

ok, atunci inchide telefonul, cumpara-ti o cartela cu numar si da acest numar doar celor apropiati, din familie, nu lui.

eu nu inteleg de ce crezi tu ca te vei intoarce la el. pai nu te-ai lamurit pana acum ca e cazul sa termini definitiv si irevocabil aceasta relatie ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

inclin sa cred ca nu stii ce inseamna "iubire".
da, esti sortita sa suferi toata viata...daca aceasta este soarta care ti-o doresti.

Uite ce spune Biblia intr-un vers, despre Iubire:

"Iubirea e rabdatoare, iubirea e plina de bunatate, iubirea nu pizia o pauzaste, iubirea nu se-mbufneaza, nu se umfla de mandrie, nu-nfaptuieste nimic necinstit, nu cauta castig pentru sine. Nu se acreste, nu banuieste raul, nu se bucura de strambatate, dar se veseleste de adevar. Iarta totul, crede totul, spera totul, sufera orisice."
E asta iubirea care ti-o arata acest baiat...ca e departe de a fi considerat barbat?

Iar tu nu esti un copil sa crezi vorbele desarte care ti le indruga si sa nu observi actiunile care le are fatza de tine.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadyana

Astazi de dimineata #351;i pana acum m-a sunat de 2 ori #351;i nu i-am raspuns. Cand a sunat a treia oara i-am raspuns. Se vede ca este foarte sigur pe el deoarece a intrebat daca vreau sa ne intalnim. #350;i eu i-am raspuns sec ca ''nu''. M-a intrebat daca asta vreau si daca nu vreau sa ne mai vedem si ca daca ce vrea el nu are importanta pentru mine. I-am spus ca, asa cum atunci cand a spus ca nu merge si ca ar trebui sa terminam, nu a avut importanta ceea ce vreau eu, nici acum nu are importanta ceea ce vrea el. A spus ca este ok si ca probabil m-a deranjat cu telefonul. I-am spus ca nu m-a deranjat si gata..am inchis. Doamne, ce sigur este pe el ca ma voi intoarce mereu, orice ar fi.

Ba trebuia sa-i spui ca "te-a deranjat cu telefonul".

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Citat:

Doamne, ce sigur este pe el ca ma voi intoarce mereu, orice ar fi.

Nadyana, am impresia cu el nu mai e asa de sigur ca te vei mai intoarce la el, in schimb tu chiar ca esti nesigura pe tine... ca vei rezista fara el.

Nu am reusit sa deslusesc din cuvintele tale daca TU il iubesti sau nu pe tanarul armasar.
Tind sa cred ca da, il iubesti, sau cel putin iti place postura de victima.

Intrebasem daca ai mai avut relatii similare (ca intimitate, sentimente) inaintea acestui baiat...
Tacere, nada, nicevo, niente.

Am sentimentul ca te agati de acest om cu disperare. Disperarea de a nu ramane (iar) singura!
Nu crezi ca vei mai intalni un barbat care sa te placa, care sa te alinte, care sa te iubeasca, nu-i asa?!

Ia aminte la citatul lui Michelle despre iubire.

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Apropo de casatorie. Acum vreo doua saptamani m-a intrebat daca as accepta daca m-ar cere in casatorie si mi-a spus ca se gandeste sa faca acest lucru vara aceasta

sper ca asta e singurul lucru pe care-l simti la asa o perspectiva... sincer, cat ai fi de disperata... as prefera sa imi petrec viata singura decat asa. Cat crezi ca ar mai trece pana incepe sa te loveasca? O cearta-2-3? Si atunci o sa vii sa plangi pe-aici ca te-a batut, dar poate mai esti si gravida pana atunci si uite asa o sa ai alta scuza sa stai langa el, ca sa poti creste 2 copii, sa nu crezi ca parazitul asta si-ar gasi servici doar ptr. ca are un copil. Ia pune in practica ceea ce se pare ca, in teorie stii! Pleaca si vezi-ti de viata si de cariera si pe el lasa-l sa-i plateasca maica-sa aia bogata chiria...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

nadyana, inceteaza sa te mai invinovatesti aiurea si sa crezi ca e ceva in neregula cu mintea ta !

cel care are reale probleme "la mansarda" este asa-zisul tau prieten, nu tu.

nu-ti mai face zeci de scenarii in imaginatie, cum o sa fie daca il vei vedea cu alta, etc. normal ar fi sa te bucuri ca ai scapat de o pacoste de om si sa te intristezi pentru urmatoarea lui victima.

vorbeste cu parintii tai si cere-le ajutorul. sa nu-ti fie teama sa faci asta, ei te vor intelege si te vor ierta, chiar daca in primele momente vor fi suparati, revoltati, dezamagiti. crede-ma, daca le ceri ajutorul acum si le povestesti tot, vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute sa scapi de aceasta "dependenta". nu te leaga nimic de acest om

rupe orice legatura cu acest om, schimba-ti numarul de telefon, ia-ti o vacanta, pleaca din localitate sau din tara si vei vedea ca iti vei schimba modul de a gandi si sentimentele.

pentru o clipa imagineaza-ti ca ai avea o fata si ca ea ar trece prin situatia ta; ce ai face ?!? cum ai proceda ?!? ce masuri ai lua ?!? nu-i asa ca ai sari ca arsa si ai face orice s-o protejezi, s-o ajuti, sa-l pui la punct pe individ ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Ce ar avea parintii ei de iertat la ea???

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput