Ce sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadyana

Am incercat sa iau o decizie, de multe ori, am mai spus. Si poate ca nu am fost in stare sa iau o decizie tocmai pentru faptul ca nu vreau ca, luand-o in pripa, sa iau o iau gresit. Nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere si nici sa pedepsesc pe cineva aiurea. De asta m-am gandit mult.

Singura persoana pe care o pedepsesti aiurea esti tu! Crede-ma ca nu e nimic de luat in pripa in situatia ta, i-ai acordat deja prea multe sanse, si ti-a demonstrat de tot atatea ori ca e un parazit nebun si ratat! Atat! Pana cand? iti spun eu, pana cand in loc de piciorul lui, cutitul ala se va opri in tine. Esti in stare sa iti dai viata doar pt simplul fapt ca nu vrei sa fi singura? Ok, poate sunt un pic cam dramatica, dar in cazul unor astfel de oameni nu exista " o sa fie mai bine", " se va schimba", etc etc. Pur si simplu nu are nici o sansa sa fie asa cum il vrei tu.

Tu ai idee cat de frumoasa e viata alaturi de un barbat care sa te iubeasca cum meriti si care sa iti faca viata mai frunoasa si nu o corvoada?? Pune punct si lasa-l pe acest barbat sa te gaseasca, nu fi disperata dupa o relatie, doar de dragul de a fi cu cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da, intr-adevar,i-am acordat foarte multe sanse. Nici nu mai stiu cate sanse. Nu spun ca eu nu am nici o vina, repet. Dar orice vina as avea, asa cum am mai spus faza de sambata cu cutitul m-a speriat. Cred ca dupa atatea lupte in interiorul meu si dupa atata stres si poate ca faptul ca in interiorul meu s-au dat de multe ori lupte pentru ca nu stiam cum sa fac si ce decizie sa iau ca sa fie bine, toate acestea m-au facut sa nu mai gandesc rational. Sau poate ca din aceste motive am luat-o razna. Pentru ca alta explicatie nu am. Sunt o persoana cu o personalitate foarte puternica si personalitatea mea nu este un orgoliu prostesc. Mama imi spune de cand sunt mica ca am o personalitate foarte puternica. Daca am spus ceva, asa s-a facut. Este adevarat, tot timpul cand a trebuit sa iau decizii importante, am ales sa sufar un timp pentru a nu lua decizia incorecta, insa, mereu, atunci cand mi-a ajuns cutitul la os, am spus gata si nimeni nu a mai putut sa ma intoarca din drumul meu. Poate un defect foarte mare al meu este faptul ca imi este mila si mereu cand am gresit cuiva, doua saptamani m-am gandit incontinuu la asta, am regretat, m-am macinat. Si poate pentru a nu face rau prin decizia mea am preferat sa ma gandesc mult inainte sa iau o decizie, sa dau o sansa si inca o sansa si tot asa.
Spun ca, cred ca nu mai gandesc rational pentru ca, daca imi povestea mie o asa poveste cineva inainte, i-as fi spus fara indoiala sa termine, sa fuga mancand pamantul. Eu daca as fi fost supusa la o scena asa de urata cum a fost cea de sambata seara, sa fiu nevoita sa sterg sangele dupa o astfel de intamplare urata, in mod normal, nici nu m-as fi uitat inapoi. Dar eu ce fac acum cu mintea mea bolnava? Inca stau si ma gandesc sa nu iau o decizie incorecta care sa faca rau si inca in mintea mea ma gandesc la cum am sa sufar atunci cand, daca ne despartim, el isi va gasi pe altcineva si eu voi afla, sau, mai rau, il voi vedea cu altcineva. Spuneti si voi fetelor daca asta este o gandire lucida si normala. Nu pot sa imi imaginez cum de o persoana atat de rationala ca mie a ajuns atat de mult intunecata in gandire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Daca o sa stai prea mult sa te gandesti, ce sa faci, atunci nu vei mai iesi din relatia asta, nu curand. Spui ca esti o persoana rationala, cu personalitate puternica, atunci pune in practica ce stii si tu ca este mai bine pentru tine: pleaca de langa el, si te vei linisti. Bine ca nu te-ai casatorit cu el...
Draga mea, tu gandeste-te numai la scenele care le face, la cutite, la cum sparge el prin casa, si-ti este de-ajuns. Pleaca astazi, acum...

Mergi la inceput

Si la scena pe care ti-o inchipui tu: ca vei suferi atunci cand il vei vedea cu alta: tu gandeste-te numai asa "saraca fata, acum ea "incaseaza" nervii lui, scenele de nebunie". Si asta nu este un motiv sa nu te desparti de el. Fiecare are dreptul sa-si refaca viata dupa...dar s-ar putea sa fi surprinsa sa nu simti nimic cand il vezi cu o alta.

Mergi la inceput

Apropo de casatorie. Acum vreo doua saptamani m-a intrebat daca as accepta daca m-ar cere in casatorie si mi-a spus ca se gandeste sa faca acest lucru vara aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Am urmarit subiectul de la inceput dar m-am abtinut de la comentarii..dar acum nu pot..Sa nu spui ca te incanta ideea mariajului cu un astfel de om?! Revino-ti ca o sa-ti para rau mai tarziu...casa voastra, copii..treburi socoteli...si ce te faci atunci?

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nadyana, inceteaza sa te mai invinovatesti aiurea si sa crezi ca e ceva in neregula cu mintea ta !

cel care are reale probleme "la mansarda" este asa-zisul tau prieten, nu tu.

nu-ti mai face zeci de scenarii in imaginatie, cum o sa fie daca il vei vedea cu alta, etc. normal ar fi sa te bucuri ca ai scapat de o pacoste de om si sa te intristezi pentru urmatoarea lui victima.

vorbeste cu parintii tai si cere-le ajutorul. sa nu-ti fie teama sa faci asta, ei te vor intelege si te vor ierta, chiar daca in primele momente vor fi suparati, revoltati, dezamagiti. crede-ma, daca le ceri ajutorul acum si le povestesti tot, vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute sa scapi de aceasta "dependenta". nu te leaga nimic de acest om

rupe orice legatura cu acest om, schimba-ti numarul de telefon, ia-ti o vacanta, pleaca din localitate sau din tara si vei vedea ca iti vei schimba modul de a gandi si sentimentele.

pentru o clipa imagineaza-ti ca ai avea o fata si ca ea ar trece prin situatia ta; ce ai face ?!? cum ai proceda ?!? ce masuri ai lua ?!? nu-i asa ca ai sari ca arsa si ai face orice s-o protejezi, s-o ajuti, sa-l pui la punct pe individ ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Si tu ce i-ai raspuns???

Mergi la inceput

In nici un caz. Atunci poate ca nu am respins total ideea, dar atunci inca nu se intamplase ceea ce s-a intamplat sambataDesi aveam alte multe motive care sa ma faca sa nici nu ma gandesc la asa ceva.
Of, fetelor, oare sunt condamnata sa sufar toata viata?

Mergi la inceput

Aiurea! Cum adica condamnata sa suferi toata viata? Ca nu-nteleg. Fii sigura ca dupa un timp, iti va trece, si vei privi in urma detasata total. Dar dupa ce sa suferi totusi? Ti-e dor cumva sa-l vezi cum tipa, sparge prin casa, cum se automutileaza?
Desprinde-te odata de el, ca doar nu ai motive de regret in relatie, din contra!
NU AI DUPA CINE SA SUFERI! ASTA TREBUIE SA INTELEGI!

Mergi la inceput