As vrea sa pot merge mai departe.Se mai poate ?

As vrea sa pot merge mai departe.Se mai poate ? | Autor: orange2000

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

sunt noua pe aici dar sper ca cineva sa ma ajute cu niste sfaturi.

Despre ce este vorba?
Am 37 ani ,un copil si o casnicie de 12 ani, casnicie care a mers bine pana la un moment dat ....Acum 6 ani sotzul m-a inselat , am aflat , mi-a recunoscut , l-am iertat si totul a reintrat in normal chiar prea normal si frumos , parca mai frumos decat inainte de "inselaciune"....Acum cateva saptamani dupa ce am avut nenumarate discuti legate de relatia noastra , a venit seara acasa cu 2 beri si mi-a dat veste cum ca el ar vrea sa ne separam ( sa locuim in aceeasi casa doar ca nu mai vrea sa avem nici o relatie de cuplu)...Am ramas stupefiata , am inceput sa plang si el mi-a spus ca dupa parerea lui este cea mai buna solutie ca el vrea libertate si multe altele.Dupa multe rugaminti si plans si explicatii din partea mea a ramas ca vom mai incerca o perioada .Asa am si facut doar ca a fost frumos pana samabata cand el s-a suparat a luat ani din casa si ....a plecat sa se gandeasca la ce are de facut de acum in colo.Aseara s-a intors si mi-a spus ca el chiar are de cand sa se separe de mine si ca de acum in colo vom locui impreuna doar de dragul copilului si ca vom vede cum evolueaza lucrurile pe parcurs...
Eu nu stiu ce sa cred ,ma puteti ajuta ,va raspund la orice intrebare numai sa stiu ce sa fac si cum.

Ajutati-ma va rog!!!
Orange

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orange2000 spune:

Imi cer scuze daca nu sunt coerenta dar habar nu am cum sa procedez .Sa las lucrurile sa merga de la sine sa iau eu masuri ,nu stiu ,,,,Ajutati-ma va rog mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui orange2000

Imi cer scuze daca nu sunt coerenta dar habar nu am cum sa procedez .Sa las lucrurile sa merga de la sine sa iau eu masuri ,nu stiu ,,,,Ajutati-ma va rog mult!!!

Pai la ce masuri te gandesti? Daca il mai vrei in continuare eu zic sa-l lasi o vreme in pace sa vezi in ce directie o iau lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

eu nu inteleg ce anume cere el de fapt!!! ca tu sa inchizi ochii, sa fii ca si o gazda in propria ta casa, o colega de apartament care face pe gospodina (ca o adevarata sotie cu acte ce esti) in tot ce priveste curatenia/mancarea/crestera copilului/acoperirea cheltuielilor aferente convietuirii iar el sa CE??? sa fie LIBER CA PASAREA CERULUI si sa poposeasca cand are chef, sa fie "tata" (se mai poate numi tata pt copilul tau in aceste conditii?!) cand are chef si cat are chef, sa vada marea "evolutie" a lucrurilor, iar tu sa astepti rabdatoare si tacuta deciziile lui in timp ce iti rozi unghiile si iti zmulgi firele de par din cap?!
cam pesimist si nedrept scenariu descris, nu?! esti sigura ca faci o alegere inteleapta? ai grija ce decizii alegi si cat te lasi calcata in picioare. este greu sa mai recuperezi mandria si increderea in propria pers dupa ce el va "sterge" cu tine pe jos ca si cu un mop murdar.

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Orange, tu ce vrei sa faci? Daca vrei sa fii cu el, accepta-l si asa, poate intr-o zi ii vin mintile in cap si se va intoarce la mine. Ceea ce mi se pare o chestie stupida, dar e si asta o varianta. Cealalta varianta ar fi sa va separati. Daca asta vrea, asta faceti, dar atunci fa-i frumos bagajul, zi la revedere, depune dosarul la tribunal.

El cred ca vrea de fapt ordine in camera, sosete curate, camasi calcate si mancare gatita fara vreun efort din partea lui. Se poate trai si asa, dar nu cred ca asta ar fi interesul copilului, sa va vada in halul asta.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Eu cred ca sotul tau are pe altcineva si nu vrea sa ia o decizie definitiva pana nu obtine suficiente confirmari de la cealalta relatie. Practic, iti cere sa ii dai timp sa vada cum evolueaza istorioara cealalta si, in functie de asta, mai vine cu 2 beri si ideea de a divorta-sau nu. Depinde de tine cat poti accepta, dar nu stiu daca e o idee buna sa te rogi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bagajul la usa, ura si la gara! Vrea libertate!? F. bine, sa arate ca are si oo si sa plece. Asa, frumos, caldutz, cu casa si pat asigurat, cu mancarica si haine curate asigurate de tine. Pai de ce?! Esti tu mama lui?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Dragele mele ,

el intradevar vrea ca eu sa fiu sotzie in acte si o buna gospodina ,mama ptr copilul nostru si...atat.I-as da si libertatea de care tot imi spune doar ca....acum 6 ani exact in aceeasi perioada a Pastelui a venit cu aceeasi placa si a plecat 2 zile la munte cu ....o viitoare ...Cand a venit acasa eu l-am primit si l-am crezut ca a fost singur sa se reculeaga si in aceea noapte am facut dragoste cum nu mai facusem demulticel ,si imi spune cat de mult ma iubeste si cat demult ma doreste,si pana intr-o zi cand iar nu avenit acasa si cand a venit mi-a spus ca a ramas la birou....eu nu prea l-am mai crezut dar ptr ca il iubesc l-am acceptat .Si tot atunci dar a doua zi l-am sunat ptr ca eram convinsa ca exista cineva in viata lui ,si l-am intrebat daca "chiar o iubeste " raspunsul a venit imediat ca un fulger peste mine "da ,o iubesc dar te iubesc si pe tine"....
Acum zice ca nu ar fii nimeni doar ca are nevoie de putina libertate , de parca eu l-as tine legat langa mine .
Chiar nu stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept .

Acum stau si ma framant dar "copilul nu trebuie sa vada sau sa simta ceva" Cum as putea sa ma ascund de copil cand simt ca o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Hmm...nu stiu cum sa ma pronunt, ca sa nu te jignesc...

Parerea mea: Iti meriti soarta. Ti-ai asumat acest rol de nevasta care ii accepta sotului ei aventurile.
Te agati disperata de el, desi el te inseala pe unde apuca.
Drept urmare, se comporta ca atare.
Tu nu te respecti, el de ce te-ar respecta.
Eu, una, l-as trimite la plimbare, m-as desparti de el.
Copilul poate suferi si daca vede atmosfera din casa, vede ca parintii nu se dragalesc, nu se iubesc, nu se respecta, nu formeaza un cuplu adevarat.

Imi cer scuze daca mesajul meu a fost prea dur.

Mergi la inceput

Danuta , ai mare dreptate in tot ce zici , el chiar e sigur ca eu nu as pleca si l-as lasa cu copilul.Stii, prima oara ( acum 3 sapt.) cand mi-a zis de separare ,am plans , am tras aer in piept si i-am spus ca daca vrea libertate eu ii dau divortul si copilul ,si chiar era destul de speriat legat de chestia asta.Dar eu daca il iubesc asa de mult imi este si frica sa nu plece cu adevarat.
Azi eu nu l-am sunat deloc ( de obicei vorbim de 3-4 ori pe zi la tel)in schimb el a sunat sa vada cum ma simt si sa imi spuna ca mi-a facut programare la medicul ( ceva probleme cu corasonul) si nu poate merge cu mine deoarece are f mult de lucru la birou.

Ma rog sunt multe de spus iar eu nu am dispozitia necesara ptr asta.Tara as vrea sa fie doar o gluma din partea lui ptr ca e al naibi de greu si dureros ca cel pe care il iubesti si langa care te-ai gandit ca vei imbatrani te tradeaza...

Multumesc mult ca v-ati rupt cateva minute ptr a da un sfat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Cred ca ai glumit cand i-ai spus ca-i dai si copilul, pe langa divort, nu???

Fii sigura ca nu glumeste, are o amanta, scurt. Nu are niciun rost sa te mai intrebi de ce reactioneaza asa. Este un mare magar, ca are tupeul sa-ti ceara sa stai cu el in casa, pentru a face totul, dar el sa aibe propria lui viata. Te-nteleg ca-l iubesti, dar toate astea ar trebui sa te faca sa te mai detasezi de el un pic, pentru nesimtirea de care da dovada.
Sa stii ca ti-ar face un maaaaree favor daca ar pleca, ca tu, cel putin acum, nu esti in stare sa pui piciorul in prag. Esti speriata, derutata. Vei regreta mai tarziu ca nu i-ai facut bagajele la usa, dar fiecare trebuie sa constientizeze ce are de facut, si asta numai daca trece timp, timp in defavoarea ta.
Sfatul meu este, sa divortezi, cat mai repede, si aici poate sa spuna cine ce doreste, ca te grabesti cu concluziile, ca ar trebui sa lupti, toate astea sunt numai praf in ochi, tu si copilul veti suferi cel mai mult. Pe el il doare la n metri in spate.

Mergi la inceput