Gravidute peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Eh, curajul e doar de suprafata...adevarul e ca (cred ca) sunt si mai fricoasa decat tine , dentista mea ma stie - mai intai anestezic si dupa aia poa' sa faca ce-o vrea. Dar adevarul este ca mi-e mai frica de cezariana decat de nasterea naturala, mai precis de "micile accidente" care pot interveni (de gen uitat pansament in burta ), de recuperarea dificila etc.

Oricum serile astea am avut asa o "avanpremiera" de contractii, trebuie sa-mi aduc aminte sa mai si respir cand se intampla asta...

Las-ca pana in august mai are timp sa se mai intoarca, nu-ti fa probleme. Probabil ca in cezariana nu conteaza chiar asa mult pozitia bebelui.

La mine a fost mai diplomat , in sensul ca a zis ca din cauza placentei inserate anterior plus stratul adipos (nu era nevoie de eufemisme, eu n-am fost slaba nici inainte de sarcina) s-ar putea sa nu simt miscarile bebelui si sa nu ma ingrijorez. Ce sa nu le simt, ca uneori am impresia ca ma intoarce ca pe o manusa, de pe fata pe dos, asa de tare se agita

+37 cu Amelia

Mergi la inceput

Short update: fost ieri la CTG, totul e OK (desi asistenta a avut grija sa incerce sa bage niste "strambe" ), luni ne vedem in formatie completa cu dom' doctor la maternitate (desi e a doua zi de Rusalii si clinica e inchisa, vine el la maternitate).

10 iunie a trecut, uite ca am tinut-o inauntru pana acum...glumeam ieri si ziceam ca o sa se nasca exact pe DPN, fiind din doi parinti de formatie tehnica n-are avioane in cap...

+38 cu Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

E un control sa mai vada cum sta situatia? sau altceva? Eu am trei prietene care au nascut cu el si toate au nascut cu inducere.

Oricum ar fi, iti tin pumnii strans tare

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

aoleu, buna intrebare...eu sper ca vrea doar sa vada CTG-ul (desi puteam sa-l scanez si sa i-l trimit pe mail), deocamdata nu vad de ce-as avea nevoie de inducere. Plus ca am impresia ca domnisoara se pregateste s-o ia catinel catre iesire, am avut o noapte cam nedormita, cu tot tacamul: maini amortite, dureri de spate, contractii Braxton-Hicks...Oricum rucsacul e facut, il trimit doar pe consortu' sa-l ia de acasa in caz de

Chiar asa, de curiozitate, care a fost motivul pentru care le-a facut la TOATE inducere ? Deocamdata nefiind caz de suferinta fetala si fiind inca in cele 40 de saptamani, nu vad motivul (cel putin la mine).

Saru-mana, merci mult de incurajari ,nici nu stiu cand o sa ajung, a ramas ca ma suna el.

+38 cu Amelia

AMR 12 zile...teoretic

Mergi la inceput

ca sa nasca pe garda lui banuiesc, pe vremea cand facea garzi la Giulesti. Oricum fetele erau la 40s, si te-ar fi intrebat daca vrei sa incerci

blog

Mergi la inceput

A, OK atunci. Oricum pe 18 e de garda, ce mi-e 18, ce mi-e 24...sunt curioasa sa vad ce o sa zica.

Greu mai trece timpul asta...

Later edit: s-a amanat pe maine, la cabinet. Sa iau o piatra in gura

+38 cu Amelia

AMR 11 zile...teoretic

Mergi la inceput

Deocamdata nu-s noutati...eco, control, totul e OK, ne vedem iar sambata, la maternitate. La eco a intors fatza spre noi, mie mi s-a parut ca are dinti deja...

Oricum, cabinetul ala de langa Gara de Nord e cam mititel si inghesuit, sper sa nu mai ajung pe-acolo. Plus ca traficul prin oras e horror, de cand n-am mai iesit, m-am dezobisnuit...

+38 cu Amelia

AMR 9 zile...teoretic

Mergi la inceput

Se pare ca eu sunt singura care se incapataneaza sa faca update pe subiectul asta, dar nu-i nimic

Ne cam apropiem de finish...ieri am fost la control, colul e deja intredeschis. Ieri seara a fost o triscoteca in burta mea de m-a trezit din somn...contractii, bebe agitat, nici nu mai stiam cum sa stau sa potolesc furtuna.

Azi m-am trezit c-am scapat de dop, am informat medicul si mi s-a zis ca in 12-36 h se poate sa inceapa travaliul. S-o vedem si pe asta...dupa schimbarea drastica de orar din ultima saptamana (agitatia incepe seara tarziu, pe la 22-23), tare mi-e ca o sa facem noapte alba la nastere. Nu-i nimic, macar e mai racoare (tare greu cu caldura asta, noroc cu AC).

+39 cu Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Wow, Dana, ai ajuns la 39s, bravo mami! Hai ca se produce curand marea intalnire, uite eu iti pun si majoretele de galerie:
Hai DANA!
Eu n-am mai scris ca n-am mai avut mari noutati particulare ... varstei noatre. Doamne multumim, toate bune si normale in continuare. L-am vazut si in 4D pe bebe Philip, uite vi-l arat aici pe smecherasul meu. Intre timp am tras si o fuga in Romania la 30s, scurt dar frumos si calatoria suportata bine.

Oare Mioara ce mai face, suntem in urma tare cu updatarile la listutza dar nu ne-a mai vizitat de mult... Sper ca esti bine!

Pup toate late bloomer-itzele si asteptam vesti bune de la toata lumea! O duminica frumoasa,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 31+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Dana, chiar ma intrebam daca nu cumva ai nascut deja...

Eu n-am noutati, decat ca ma omoara caldura si extra-greutatea, pe de o parte imi doresc sa treaca cat mai repede si sa apara bebelusul, pe de alta parte stiu eu ca asta inseamna sa sar din lac in put Saptamana viitoare merg sa fac o biometrie cu fluxuri, peste doua saptamani la ultima intalnire cu ginecologul, abia apoi ma vad cu medicul cu care nasc.

Mioara, chiar te asteptam sa faci prezenta. Pana la urma cum a fost? la ce medic ai mers?

blog

Mergi la inceput