Gravidute peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Pai sunt si in afara .. ...problema este ca daca tot nu se pricep de ce isi dau cu parerea??? mai baga si frica in oameni ...inainte nu mai erau atatea echografii si daca sarcina era intrauterina /extrauterina stia dr sa iti spuna...sunt multe semne care spun ca este sau nu sarcina ... dar de unii mai trec si ei prin scoala asa ca poate asa au vrut parintii sau ca poate este banoasa meseria ... si nu fac din munca lor o pasiune ... Oricum noi tb sa ramanem optimiste si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne gasim doctorii cei mai buni ptr noi .
Vitamine iau si eu ... au 1mg acid folic si mai inghit 4 tb separat ca sa completez pana la 5mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lily005

Va pup, dragi burtici!
Foarte utila listuta-necesar acasa pentru bebe si mamica, multumim!!!
Camady si eu vreau sa nasc acasa. E ok la Euromaterna! Ai vizitat-o? Pe dr. Savu nu-l cunosc si nici nu am cunostinte care sa fi nascut cu el... Cred ca vii cu ceva timp inainte in Constanta!?
Problema mea e ca toata urmarirea sarcinii a fost in Bucuresti si mi-e putin jena de dl. Doctor sa-l parasesc...
Maine mergem la control si pentru morfologia de trim. III. In sfarsit vom vorbi si despre nastere!... Abia astept sa o vad pe bblina!!!
Cred ca vor fi multe de vazut si de achizitionat la Baby Expo. Eu nu pot sa ajung...

+34 cu Maria Antonia

Dr savu este o femeie nu e un el.Eu sunt fff multumita de ea. Mi-a raspuns la tel si intr-o sambata si la 8 dimineatasi la 21.30.Are tot timpul rabdare cu mine..........am discutat ca vreau nastere normala si nu s-a opus.Vine sa asiste in orice zi si la orice ora.
Doamne ajuta sa fie bine. O sa inchiriez cu vreo 2 sapt. un ap.in apropiere de clinica.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

@ lalitzuza: nu te lasa infricosata de altii Stresul propriu e si asa mare, asta mai lipseste, sa-ti bage altii "morcovul"...am trecut si eu prin asta, m-am dus sa cer o a doua opinie, fusese alarma falsa. Asa ca linisteste-te, ii faci rau lui bebe daca te agiti.

Apropos de asta, mi-am adus aminte ce inseamna manipularea si oferirea informatiilor trunchiat, chiar daca scopul final este bun...

http://stirileprotv.ro/campanii/daruieste-viata/cu-un-sms-poti-ajuta-materinatea-polizu-primele-operatii-intrauterine-vor-putea-fi-posibile.html

Citat:
mama gemenilor a facut zeci de ecografii si teste de sange. Niciuna dintre aceste metode nu i-a aratat faptul ca bebelusul risca sa moara intrauterin si avea o boala congenitala. Sindrom Down.

Din cate stiu eu (dar se poate sa ma insel), sindromul Down NU se depisteaza prin teste de sange sau ecografii, ci probabilistic prin teste genetice (dublu test, triplu test) si cu o acuratete mai mare (99%) prin amniocenteza. Ce legatura are chirurgia intrauterina cu asta nu stiu...

37 cu Amelia

Mergi la inceput

Multumesc ptr incurajari ... asta incerc sa fac , sa imi tin mintea ocupata cu lucruri cat se poate de pozitive, ma bucur ca v-am descoperit si pot sa ma informez de la voi .
Chiar vroiam sa ma documentez de Polizu ... eu am o prietena care a nascut la 6 luni si 2 sapt .. o fetita super draguta este adevarat cu mari riscuri dar totul este bine cand se termina cu bine ... anul asta merge in cls 1 la scoala .
O sa stau pe calculator sa vad stiri de la voi .
toate burticile

Mergi la inceput

Hm, ce liniste e p-aci...las-ca sparg eu gheata

Rezultate azi (37s +4 zile):
- 3126 g
- decisa sa iasa cat se poate de repede (mi s-a spus ca practic trebuie sa tinem legatura telefonic, pentru ca pot naste oricand)
- cand mi-a dat cu gel pt eco, a apucat-o instant sughitul, am audiat live bataile cordului fetal suprapuse cu hacaituri
- din ce spune doctorul, nasterea va fi usoara si rapida, datorita conformatiei subsemnatei ... Doamne-ajuta !
- la sfarsitul saptamanii trebuie sa mai fac o cardiotocograma (tre' s-o anesteziez pe domnisoara cu un No-Spa in prealabil ca altfel iar ma "umfla" oamenii sa ma interneze)

Povestea dom' doctor de o nastere naturala asistata saptamana trecuta la un bebe cu tripla circulara de cordon+nod . Totul a fost bine, bebele a avut Apgar 9, dar poate aborda "altfel" nasterea, daca ar fi stiut situatia; doamna insa, din motive religioase nu a prea facut ecografii, asa ca...

+37 cu Amelia

Mergi la inceput

ch_dana
Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos .Chiar ma gandeam ce fac fetele de nu mai intra ..
Acum daca o sa vrea mai repede afara .. asta este ... dar poate vorbeti cu ea sa mai stea un pic ca-i tare bine in butica la mamica .... bine ca ai doctor bun care te urmareste si te poti baza pe el
Cred ca mai sunt fete care se apropie de termen ; sa le tinem pumnii si sa auzim vesti bune de la toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lily005 spune:

Felicitari Dana!!! Doamnea ajuta! Sa fie bine si bebelusha ta sa fie sanatoasa, iar tu sa nasti usor! Mi-o iei inainte?!
Eu de duminica am un junghi pe coapsa stanga care coboara pe picior si ma misc shontac-shontac, ca o baba cu sciatica avansata!!!
Saptamana asta trebuie sa stau cuminte pt ca doctorul meu pleaca pana duminica...
camady@ ma bucur ca esti multumita de dr. Savu. Eu voi naste cu dr. Stanca. Am vazut ca au cabinet in acelasi loc. Sarcina usoara in continuare si sa auzim de bine!
lalitzuza @ eu am luat din sapt. 5-6 Femibion 1, din trim. II iau Femibion 2 si o sa tot iau si pe toata perioada de alaptare. De vreo doua luni ma rup arsurile si iau Renni cu succes seara pentru a putea dormi...
Va ! Aveti grija de voi!

+37 cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dana, ce aproape esti! Vrei epidurala sau natural 100%?

Mie mi-au trecut arsurile, pur si simplu nu mai mananc dupa-amiaza, doar pranzul la 13.30-14 si apoi nimic pana seara.

Azi ma duc la doctor si revin cu noutati

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

@ Lalitzuza: merci frumos, asa sa fie !

Chiar voiam sa te intreb: am vazut ca esti din Constanta, de ce vrei sa te complici cu Polizu ? Incearca la EuroMaterna, arata destul de bine si vad ca si colegele de generatie sunt multumite, iar preturile sunt clar mai decente ca in Buc... Si eu ma gandisem initial sa nasc in alt oras (Brasov), dar am zis ca mai bine nu risc.

Lily, eu sper ca nu ti-o iau inainte...de fapt, mi-ar placea sa nasc asa cum am zis initial, pe 23 iunie, dar nu cred ca mai ajung pana acolo, colul are doar 1 cm si nu cred ca mai sta domnisoara atata la adapost, ca deja e prea cald

Adra bafta la consult si numai vesti bune s-auzim !Eu as vrea sa nasc natural 100%, dar acum depinde foarte mult cat de rezistenta sunt la durere...o sa fac efort sa rezist cat de mult posibil, e greu de spus acum ce voi face atunci

Ieri mi-a dat doctorul o tura de Poligynax (6 zile) pentru "a ma pregati de nastere", deja mi-e sila de atatea ovule cate am bagat in mine, dar asta e...rabda baba la frumusete (sau la sanatate, ceea ce e mai important)

Apropos de articole din bumbac: am intrat ieri in IKEA si am gasit si prosopele de baie si saculeti de dormit si ceva paturici, toate bumbac 100%. De ce nu m-oi fi gandit pana acum sa intru acolo nu stiu...

Si ca sa ma distrag de la gandurile posibil stresante, trebuie sa am grija si de ciocolatica din poza de profil. O cheama Alka, pe 23 iunie face un an si de ieri i-a venit prima menstruatie. E cam nelinistita, nu pricepe ce se intampla. Daca ar fi si la animale la fel de usor de explicat ca la oameni...

+37 cu Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

M-am intors cu vesti: bebe e bine, are 1800g si e sucit ca sor-sa, adica s-a intors, statea cu capul in jos si acum e la apel, in picioare. Puteam sa jur ca a facut ceva, a avut doua zile f agitate

Mi-am luat un perdaf ca m-am ingrasat si ca o cezariana ar fi dificila, din cauza planseului de grasime depus, apoi m-a pus la eco si si-a cerut scuze, n-am planseu de grasime:D

Mi-a trimis un mail, vad ca sunt ceva reduceri la Euroclinic, in perioada iunie-august, deci aveti un pic de noroc.

Dana, te admir pentru decizia ta de nastere naturala, eu sunt fricoasa ca un pui de gaina, prima nastere a fost cezariana din motive medicale, acum vad ca se cumuleaza uterul cicatriceal cu pozitia lui bebe (daca nu cumva se mai intoarce), asa ca voi ajunge tot la cezariana, mi-e teama, dar de naturala mi-e si mai teama. Si nu neaparat de durere, ci sa nu se intample ceva cu uterul. Altfel sunt convinsa ca the natural way e cel mai bun pentru copil, mai ales la o nastere declansata natural, fara inducere

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput