Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Madabout felicitari pt sarcina. Sa fie 9 luni linistite , fara greturi sau stres!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Doamne ce vorbarete ati fost ieri, ma bag sa recuperez

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

dianalaura chiar daca nu ai temp. luata pana acum, in intarziere 36.9 e semn f. bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata..ploua la Timisoara

sa aveti o zi faina fetelor
http://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw

Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
sunt extenuata.
au inflorit copacii si am o tuse alergica si bronhospasm,de stau numai cu puful dupa mine.
sunt o mie de hartiii de facut la dr ca sa iei un spray.ma enervez pt ca mai am doar cateva doze si nu am cum sa ajung la dr si la liber e fff scump.

ma enervez cel mai tare ca ii pot da alergen prin lapte, dar sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu.Mi-am primit medicamenteledin Italia si imi vor veni si cele din Germania , asa ca, peste 2 sapt voi duce o viata normala.

sebi are iar puseu de crestere, plange, doarme f putin.
in rest, alte probleme nu am.

Hai capul sus k tu esti puternica, totul se rezolva, mai e un pic. Ai trecut prin atatea si sti ca DD nu te lasa. O sa treaca si alergia si va fi bine

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Editez sa va spun ca ma bucur ca v-a placut cafeaua. Eu am baut si in sarcina cate una pe zi....si acum la fel..

Citat:
citat din mesajul lui draguta

dianalaura chiar daca nu ai temp. luata pana acum, in intarziere 36.9 e semn f. bun

Draguta sa te auda Doamne-Doamne! Numai ca nu pot zice ca e intarziere, sunt in ziua 29..si cum am mai spus si inainte, ultima oara am avut ciclu de 24 de zile, iar anterior de 28, dar eram sub anticonceptionale. Eu dintotdeauna am avut ciclu regulat, chiar foarte regulat, cu sau fara pastile (bine, exceptand primele luni de menstruatie, de la 11 ani)dar asa, de 28 de zile..asa ca acum sunt la limita, nu sunt in intarziere. Vad azi ce si cum...daca nu imi vine pana dupa-amiaza, cand ies de la munca imi iau un test de sarcina, si il fac maine dimineata....sa speram ca nu imi vin uratii intre timp.
Mada86, te asteptam si pe tine peste o saptamana cu 2 liniute....si eu zic, ca faza cu greata de la tigara este semn de sarcina.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

dianalaura tin pumnii sa iasa testul pozitiv si sa-i daruiesti lui IANIS o surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete dragi!
Multumesc de cafea
pe toate sa aveti o zi superba

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

alina, e posibil sa nu ovulezi
sau si daca daca ovulezi si progele e asa de mic clar nu se poate implanta bebe chiar daca se produce fecundatia

cel mai bine e sa iei dufaston sau utrogestan la o zi doua dupa ovulatie
dar in cazul asta eu ti-as recomanda o monitorizare a ovulatiei, sa stii sigur daca si cand anume ovulezi ca sa poti incepe sa iei supliment de proge ca in cazul in care iei si ovulatia nu s-a produs aceasta poate fi inhibata
tin pumnii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Buna dimineta fetelor, va doresc o zi frumoasa si plina de reusite
Draga Lorena te si-ti multumesc pt raspuns. O sa-mi dau silinta luna asta mai mult si voi sa faceti la fel..

Vreau sa fiu mami de mic si scump...

Mergi la inceput