Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 19
mada86 spune:
Se pare ca am postat gresit mesajului
. trebuie sa ma obisnuiesc cu aplicatiile forum.ului...
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
lorena_86 spune:
mada, si tu bantui pe aici
maine merg la munca si eu num-am culcat
offff
noate buna

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada86 Se pare ca sunt cam recalcitranta...lucru confirmat si de sotul meu ![]() Vroiam o parere pentru ca nu am patit-o niciodata. Sunt in ziua 20...test de sarcina negativ ( evident, e multttt prea devreme ). Dar speram sa vad IIhttp://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png |
si asta e un semn de sarcina
dar sigur in ziua 20 e prea devreme!!!
hai curaj la asteptare

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mada86 spune:
Abia luni mai fac un test de sarcina. Asta in cazul in care nu vin uratii. Stiam ca nu are cum sa iasa atat de repede...ma inarmez cu multaaa rabdare pana atunci.
Ma duc la nani ca sunt franta...maine dimineata am programare cu sotul meu la un RMN si speram sa fie bine!
Noapte buna! Ne auzim maine 

http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
gabyv spune:
| citat din mesajul lui alina_loca Gaby, Draguta cate zile aveati de la ultima menstruatie? Eu sunt in z 35 test negativ, dar cred ca nu am ce sa-i fac....asa imi vine mie 32-40 zile. Ce v-a spus medicul?...sunteti dereglate? Vreau si eu un mic, Doamne ajuta-ma sa-l am... |
Nu a zis ca sunt dereglata
Poate ai zis, dar cum sunteti multe fete mai noi... te intreb iar: incerci de mult? si daca nu ai luat Ac-uri inainte de incercari?
gabyv spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Gaby eu cand am avut 2 pe zi mi-a dat 1 dimineata si una seara, dar incearca sa ai grija ca sunt cam toxice din cate am inteles, dar pentru ce ti-a dat? Ce problema ai? ![]() ![]() |
Pai Miha, de ce zici ca sunt toxice? Sunt hormoni, nu? Asta e, sunt obligata sa iau, ciclu ff lung.
Edit: si da, eu eram cea cu homeopatele, dar sunt f..ctie la picior de lemn (scuze expresia) dar la mine nu au mers, ca toate celalte. Si revin cu intrebarea... stii ce inseamna concentratiile alea gen 30ch?
gabyv spune:
Gata, va las ca nu-mi place sa vb singura, iar voi faceti nani la ora asta.
Noapte buna 
dianalaura spune:
Neata buna! Am venit sa va las o cafea pe masuta din sufragerie, o las in termos sa se pastreze calda pe cand veniti voi ![]()
Ca sa dau raportul pe ziua de azi, inca nici un semn de la urati (simptome premenstruale se pot avea chiar daca e sarcina, chiar mai multe luni in perioada in care ar fi trebuit sa fie menstruatia)temperatura bazala mi-am luat-o si eu azi dimineata, 36.9, dar nu are relevanta, fiindca nu am cu ce o compara...
In rest, ca sa fiu si off topic, speram sa imi sterg geamurile acu dimineata, dar ploua, asa ca o sa incep sa dau cu vanish covoarele...cate apuc...si mi-am pus o tura de haine in masina.
Am un program de munca tare nasol, de la 10.30-18, asa ca toata ziua mi-e dusa. Ce apuc sa fac asa printre picaturi. Dimineata imi trimit copilul la 7 la camin (il duce sotul) si eu apuc sa fac cate ceva prin casa.
SA aveti o zi buna, fug sa vad ce ati mai scris de ieri dupa-amiaza si ma apuc de munca.
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
ankcta spune:
Neata gagici
SA traim o zi superba si insorita astazi! 
Diana
pt
care este fierbinte si aromata
Ancuta , in curand 
draguta spune:
neata fetele
ankta
dianalaura multumim de cafeluta, e fierbinte si buna
si eu aveam program de sters geamuri astazi dar vremea este f. urata, asa ca las pe alta zi

tuturor si poate mai avem vreo graviduta astazi ca sunt multe fete cu intarzieri

). Dar speram sa vad II
mic, Doamne ajuta-ma sa-l am...