Reteta pasca fara blat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

gata fetele am scos-o din cuptor , a stat cam 1 ora dar a iesit senzational , nu sa lasat deloc cred ca daca nu foloseam prima compozitie la dublu sar fi lasat ...acum sa vedem gustul, am sa intru cand vin de la tara , acolo are loc degustarea chiar de catre socri..sper sa le placa si sa ma laude

----------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Ank, bafta multa.
Iti tin pumnii.Eu nu o scot imediat din tava, o las sa se raceasca si apoi o scot.
Astept vesti.

Macarie,
ma bucur mult ca esti incantata.O sa incerc sa o fac si eu cu compozitia dubla.
Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

am facut si eu ieri cu compozitita dubla si a iesit suuuper

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am si eu pasca la cuptor, reteta data de Uka. Am pus-o intr-o forma de tort si cred ca este cam mare forma pentru cantitatile folosite de mine. O sa vedem ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu am facut-o de cateva ore dar nu compozitie dubla. A crescut frumos...si s-a mentinut asa vreo 15 min dupa care mijlocul unde este crema de branza s-a lasat nitel nu deranjant asa ca eu zic ca mi-a iesit super bine! Multumesc de reteta...chiar usor si rapid de executat!Maine degust... m-am tinut tare cu postul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mie mi-a iesit un soi de tarta, aluatul a fost cumva deasupra branzei si a fost un deliciu. Pentru ca s-a terminat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna seara,
am intrat sa va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi si nu in ultimul rand,Pofta Buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla2007 spune:

Am facut aceasta reteta de pasca http://edithfrincu.blogspot.com/2008/04/pasca-fara-aluat.html,a iesit delicioasa.
Paste fericit tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Am facut sambata pasca si a iesit bine. Am modificat reteta pt ca sotul cumparase vreo 700 gr branza si am pus in ea 3 oua si s-a tinut tare bine. Tare gustoasa
Multumesc mult.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

a iesit delicioasa pasca, toti mau laudat.Soricica, multumesc mult , sambata mai fac o tura sa ma satur si eu ca nu am apucat decat o mica bucatica.

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput