Reteta pasca fara blat
Raspunsuri - Pagina 4
albinutza spune:
multumesc soricica , astazi ma apuc de ea, daca nu iese din prima mai am dreptul la o incercare, asa-i?
albinutza spune:
gata, am scos-o de la cuptor, am lasat-o un pic sa se raceasca si am degustat-o. pe langa faptul ca e f aspectuoasa e si f gustoasa
e ca o prajitura cu branza.
multumesc soricica
seara asta si-au propus sa incerce reteta de la tine si sora mea si o prietena
soricica spune:
albinuta harnicuta,
ma bucur mult si eu abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de treaba.
reteta am gasit-o acum cativa ani pe un site, asa ca mii de multumiri si celui/cele care a descoperit-o.
SoriLea spune:
Soricica cum trebuie sa fie focul de spui ca dureaza 1/2h?
Am facut si eu retera azi si a durat mai mult de 1/2h pana s-a copt si apoi s-a lasat. Unde-i greseala???
Help my, ca vreau sa-mi iasa si aspectoasa nu numai gustoasa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
soricica spune:
Sorilea,
imi pare rau si sper ca nu e tarziu daca iti raspund acum, dar am vopsit .
eu cam dupa 20 de min incep sa o verific cu scobitoarea si nu o las f mult sa se umfle.o vad din cuptor ca pare nerabdatoare gata sa plesneasca, si o las sa se rumeneasca doar un pic pe margine.
acum lasand gluma la o parte,eu pun cuptorul la 200 grade.
maine seara o sa o fac si eu.
o seara buna
SoriLea spune:
Vb albinutzei, mai am dreptul la o incercare
Am taiat-o pe cea de ieri. E buna ca gust dar prea tare, iar comp de branza se sfaramiteaza Am incercat-o si eu, dar nu era coapta in mijloc si am tooot lasat-o pana s-a rumenit binisor oare asta sa fie cauza, sau ca a stat la foc potrivit spre mic (al meu nu e cu grade)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ank999 spune:
Maine incerc sa fac si eu prima pasca din viata mea.
Soricica dupa ce se opreste cuptorul se scoate imediat.
Eu habar nu am sa fac prajituri
Sa-mi tineti pumnii ca timp de a 2-a incercare nu mai e
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
A...se poate scoate din vas?
Nu dati cu rosii, dar habar nu am!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
MACARIE spune:
acum am bagat si eu la cuptor reteta de la soricica ..sper sa imi iasa ,este prima data cand fac pasca ...poate o sa am norocul incepatorului , va tin la curent
ps: am uitat sa va spun ca eu am modificat-o putin , adica prima parte am facut-o la dublu , daca am gresit asta e arunc la gunoi si o iau de la capat
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos