Reteta pasca fara blat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

multumesc soricica , astazi ma apuc de ea, daca nu iese din prima mai am dreptul la o incercare, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

albinuta,
astept vesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

gata, am scos-o de la cuptor, am lasat-o un pic sa se raceasca si am degustat-o. pe langa faptul ca e f aspectuoasa e si f gustoasa
e ca o prajitura cu branza.
multumesc soricica

seara asta si-au propus sa incerce reteta de la tine si sora mea si o prietena

Mergi la inceput

albinuta harnicuta,
ma bucur mult si eu abia astept sa ajung acasa sa ma apuc de treaba.
reteta am gasit-o acum cativa ani pe un site, asa ca mii de multumiri si celui/cele care a descoperit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Soricica cum trebuie sa fie focul de spui ca dureaza 1/2h?
Am facut si eu retera azi si a durat mai mult de 1/2h pana s-a copt si apoi s-a lasat. Unde-i greseala???
Help my, ca vreau sa-mi iasa si aspectoasa nu numai gustoasa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Sorilea,
imi pare rau si sper ca nu e tarziu daca iti raspund acum, dar am vopsit .
eu cam dupa 20 de min incep sa o verific cu scobitoarea si nu o las f mult sa se umfle.o vad din cuptor ca pare nerabdatoare gata sa plesneasca, si o las sa se rumeneasca doar un pic pe margine.
acum lasand gluma la o parte,eu pun cuptorul la 200 grade.

maine seara o sa o fac si eu.

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Vb albinutzei, mai am dreptul la o incercare
Am taiat-o pe cea de ieri. E buna ca gust dar prea tare, iar comp de branza se sfaramiteaza Am incercat-o si eu, dar nu era coapta in mijloc si am tooot lasat-o pana s-a rumenit binisor oare asta sa fie cauza, sau ca a stat la foc potrivit spre mic (al meu nu e cu grade)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maine incerc sa fac si eu prima pasca din viata mea.
Soricica dupa ce se opreste cuptorul se scoate imediat.
Eu habar nu am sa fac prajituri
Sa-mi tineti pumnii ca timp de a 2-a incercare nu mai e

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

A...se poate scoate din vas?
Nu dati cu rosii, dar habar nu am!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

acum am bagat si eu la cuptor reteta de la soricica ..sper sa imi iasa ,este prima data cand fac pasca ...poate o sa am norocul incepatorului , va tin la curent

ps: am uitat sa va spun ca eu am modificat-o putin , adica prima parte am facut-o la dublu , daca am gresit asta e arunc la gunoi si o iau de la capat

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput