Reteta pasca fara blat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buli, cred ca asta e reteta pe care o cauti, daca sper sa iti placa.e delicoasa.eu o fac de cativa ani si este foarte simplu de facut.



Compozitia I

1 ou
8 linguri zahar
6 linguri ulei
8 linguri lapte
8 linguri faina
1 plic zahar vanilat
1/2 plic praf copt stins cu lamaie

Compozitia II

1/2 kg branza vaci
stafide
2 oua
zahar dupa gust
vanilie

MOD DE PREPARARE

Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina;

Se toarna compozitia I si deasupra compozitia II. Se coace 1/2 ora.



pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ceva de genul asta, da
merci, Uka!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Pentru necunoscatoare ca mine: pt ce fel de tava e compozitia? Vanilie de care?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

eu o pun intr-o tava rotunda de yena.
si esenta de vanilie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Aha. Multumesc mult. Si cuptorul cam cate grade

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina98 spune:

buna , imi poate spune cineva unde gasesc cozonac si pasca buna la timisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

La Timisoara un cozonac ff bun e pe str Pomiculturii Hadasa parca ii zice la firma au un cozonac excelent...Cred ca fac si pasca.Eu anu trecut cand eram in Tm am luat pasca de la Prospero destul de buna insa cozonac mereu luam numai de pe Pomiculturii...e excelent din punctul meu de vedere mai scump decat in alte locuri (era anu trecut cam 14-15 lei)au mai multe feluri eu luam cu nuca insa sunt bune toate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

eu o pun intr-o tava rotunda de yena.
si esenta de vanilie.


uka


Si eu tot pasca fara blat fac si tot intr-o forma de yena o asez, dupa ce o scot din cuptor e asa crescuta si frumoasa dar la putin timp intra la apa, se pleosteste si nu stiu care ar fi cauza
dati-mi un sfat, unde gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Scuze ca n-am mai putut sa raspund.

Soricica asta e reteta pe care o cautam. Multumesc mult.
Am gasit-o mai demult pe un site, am facut-o de cateva ori si apoi am pierdut-o si n-o mai gaseam niciunde.
Nu mai speram s-o gasesc. A picat f bine ca o s-o fac din nou pe Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

f bune retetele insa am o nedumerire ..la sfintit de care duceti?cand trece nenea ala cu sacu unde da fiecare banuiesc ca se face pasca ferfenita daca dai de asta \as face macar una cu blat ca la noi e musai sa dai pasca..poate posteaza cineva si o reteta pentru pasca cu blat...

Mergi la inceput