Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello buburuze dragi !!
Mi-a fost tare dor de voi , am citit tot si nu am retinut nica,mai tarziut raspund fiecareia.

Mady nu am disparut,am intrat la citit pe unde activez .

Acum ma bag la nani ca am obosit!

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana situatie e ca un vulcan care mocneste si asteapta sa erupa in orice moment..nu se vor calma spiritele asa usor si clar nimic nu o sa mai fie la fel.Vedem ce ne va rezerva viitorul.Abea din toamna o sa poata sa merga la gradi ca in vara e vacanta.Cu jobul inca astept un raspuns,ca CV-uri am tot pus peste tot.Dar am si niste emotii cat casa cand voi incepe munca.. .valut ce face?Cum ati rezolvat problema dintisorului?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

va salut din partea lui Picky, in mare e bine, au reaparut durerile insa si va merge iar la medic, Anna lugojana are colici si crampe mai marisoare...nu poate sa intre, o intelegeti....nu pot decat sa o admir, eu as fujiiiiiiiiii te pupam picky si ai grija de tine si de fete

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

lavinia ma bucur ac a reusit operatia si ma rog in continuare sa fie bn si dupa ce iese din coma indusa. ma bucur ac nu mai e nevoie de alta operatie. DD sa-l vegheze tot timpul si sa fie bn sa creasca mare si sanatos. Puiul tau cum mai e?
Am citit tot dar din criza de timp, cer mii de scz ca nu pot raspunde fiecareia, desi mi-as dori.
Am fost afara cca 1.5h si a luat vant in nas si picaturi peste ochii, ca in momentul in care am intrat in casa vroia doar apa si nani . Dar am reusit sa-l si hranesc. Apoi i-am dat biberonul cu apa si l-am trimis in pat ca vin si eu (am ramas cat sa strang masa). Cand am ajuns in dormitor dormea dus (binenteles ca tot cu bluza mea de pijama stransa la piept ). L-am acoperit si acum doarme dus.
Asa ca am profitat putin sa trec pe la voi, dar maerg sa-mi scot perdelele din masina si sa vad pe unde le intind la zvantat ca vad ca a inceput iar sa plua
Cris geamurile mele de la balcon sunt aproape varza, dar celelalte sunt bn pt ca am si rulouri
Acum va las si mai trec pe aici de mai am timp.
Va pup si va trimit fiecareia cate un brat cu flori as va inveseleasca ziua asta mohorata

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Hop si eu cu veste mare ... cel putin pentru mine. Cezara a adormit singura, pentru prima data in istorie.
Eu am zis ca glumeste, dar in loc de supa a vrut nani, i-am zis sa mearga singura ca eu nu merg sa o culc ca nu a mancat supa. Si chiar m-a ascultat. A mai facut ea din astea, se baga in pat si dupa un minut era iar langa mine.

O fi ceva in aer, ca vad ca si Razvan a adormit singur.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Andreea ma bucur ca Cezara incepe sa adoarma singurica , dar la noi asta e obisnuinta. Asa se culca de obicei la pranz (iar raritati cand ma pun langa el, in max 2 min e dus) si mai are obiceiul cateodata si seara (daca e frant de oboseala)
Dar trebuie sa ne bucuram ca avem copii mari de-acum, nu?
Eram prin preajma...calculiciul e deschis

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

ema multam de vesti
andreea creste puica micafelicitari mamico si la cat mai multe somnicuri singurica
sori fata,sa sti ca nu am cobit,dar era clar ca nopi cand stergem geamurile nu-i pe plac cuiva si ne arata cum se spala mai bine cu apa de ploaie.A crescut mare flacaul si de acum incolo or sa devina si mai independenti

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

iuyte si de degraba sa va vad pe prima pagina da?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mi-e o foame de as manca si pamant....plodu sta atarnat de clanta usii de la intrare si fata paaaa sau tu tus si afara ploua de rupe deci e roz innegrit la mine. de 2 zile incerc o dieta proteica si mama si-a gasit sa faca paine....va dati seama cum miroase in casa????????
s-a gandit mama sa il scoata in casa scarii macar ....il aud de la et 2 cum chiuie de bucurie....ce ma fac eu ca el vrea afaraaaaaaaaaaaaa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Ema echipeazal mama bn si da-l afara putin in ploaie. Vine singur inapoi cand vede cum se uda. Eu am iesit azi la praz cu el si picura bn spre tare. Era cu cizme de cauciuc in picioare si costum anti-ploaie, asa ca nu se uda. Dar cand a vazut ca se inteteste treaba nu stia unde sa se mai bage
Acum burniteaza, dar ne echipam si iesim , nu mai sunt alti copii pe strada ca noi. Cine ne-o vedea...o zice ca sunt mama denaturata, dar nu stie ce iubitor de apa are mama
va pupic...poate mai revin pe seara.

Mergi la inceput