Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata! Vin cu vesti bune, care sper ca vor ramane pana la urma asa: operatia lui Andrei a reusit, au fost nevoie de doi medici si doi anestezisti care sa-i salveze viata acestui pui de om. Important e ca a reusit si ca nu va mai fi nevoie de inca o operatie. El continua sa fie inca in coma indusa si pana nu il scoate din coma nu a trecut periocolul, dar eu sunt tot mai optimista si sigur nepotelul meu se va face bine, fiindca multa lume s-a rugat pt el si voi toate l-ati ajutat si sigur Dumnezeu il va ajuta sa se faca bine.
Va multumesc inca odata la toate pt tot si sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate si tot binele din lume!
Merg cu Rares la dr si revin dupaia!
Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lavinia, Dumnezeu e mare! Si e foarte bine sa gandim pozitiv, sunt sigura ca si gandurile bune l-au ajutat pe micutul Andrei.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Buna fetele!

Ma mut aici ca tocmai am postat la praline.. Aoleuuu dar ati scris nu gluma!
Eu tot cu spatele ma chinui..mi s-a facut prima epidurala cu cortizon si inca nu-s ce ( nu-s daca se face asa ceva in rom)..mare lucru nu a ajutat prima , insa mai primesc inca 2 cu interval de 2 sapt intre ele..In unele cazuri ajuta mult si nu mai e nevoie de operatie..Acu sa speram ca ajuta si la mine..
Am fost cu baiatul la dentist ( ca veni vorba ) avea o carie destul de mare la o masea, si ca prin minune a stat asa cuminte , s-a lasat plombat..n-am avut treaba..nu-mi venea sa cred , ca ma asteptam sa fuga de pe scaun..Asa ce laudat a mai fost..
Lavinia ma bucur ca a reusit operatia nepotelului! Trebe sa fie bine , nu are cum!
Cris vai fata te-au lasat asa !!! Cum adeca!? Eu nu cred ca plecam acolo doar daca ma dadeau cu forta..pana nu ma rezolvau..Si cum ti-a trecut de la sine , parca nu-mi vine sa cred ..ca stiu ce inseamna de aia! Of of ..
Ema da sa vezi unde am prins-o eu pe galusca..lasase Mathias usa pe hol deschisa ca fusese la wc..si numa ce vad ca nu o gasesc nicaieri..stii unde era ? da la wc se juca cu manuta in apa de la wc...si mai si canta..ce satisfactie pea ea nu-ti imaginezi ..
Mersi la fetele care mi-au laudat puisorii ..
Madyrizi pai ce mai stai pune-te pe treaba.
Alea sunt poze mai vechi.
Acu e si mai mare..ptiu ce mai trece timpul..

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Lavinia cat ma bucur ca a reusit operatia micutului Andrei! Slava Domnului!-ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

bunaaa!!!

sunt consemnata in casa, afara ploua...muncitorii de la firma cu centrala sunt la mine...

ma conversez cu lali pe mess... dar acum a fugeat...

ema, tot la pipa esti?

fetele si pe Andrei, curajosul.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetili...am o stareeeeeeeeeeeeeee vai vai
imi vine sa ma tai iarrrrrrr cu lama, pe fatza

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Lavi-ma bucur mult ptr nepotelul tau Andrei!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare!
Sa ne spui despre Raresel cum a fost la doctor-si eu vreau sa ajung cu Andutu sa-l mai vada ca m-a terminat cu niste muci.....

As scrie mai mult dar nu am timp ca am o groaza de declaratii de facut.Va pup pe toate si pup si buburuzele!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mama ei de tasta enterrrrrrrrrrr ca a trimis mesajul inainte sa-l termin
am cetit in mare dar sincer nu am starea necesara sa fiu exacta in raspunsuri....lavi ma bucur mult ca starea e stabila, trebe sa fie bine pana la capat....ca nu ne zbatem digeaba aci
ninia al meu se spala cu apa din buda pe fatza....si in rezervor erau pastile din alea albastre sau verzi....deci, te-am luat
mady am ramas fara si nu ies pe vremea astaaaaaaaaaa nici sa mor...ploua continu, de ieri
deocamdata atat.....
ba nu
pickyyyyy unde estiiiiii, cum suntetiiiii??????
lali chiulangioaicaaaaaaaaaaaa
pup so pe ana, simina, cris, geta si restul de fete.....is cu mintea in chingi, deci ma intelegeti voi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ma bucura mult vestile despre Andrei, Dumnezeu sa-l ajute in continuare!

Lavi, sa ne dai de stire cum e Rares! Am vazut ca ai deschis subiect la umanitare, in wkd o sa ma ocup si eu sa vad cu ce pot sa-l ajut pe Andreiut
Mady, asa e, tare urat e afara, offf, si noua ne-au inchis caldura de mult si e un ger in casa Ce-ti fac flacaii, nebunii? Mai aveti putin si intrati in vacanta!
Crisule, ce mai faceti, v-ati mai linistit cu problemele cu socrii? I-ai gasit gradi lui Miru? Cu job-ul ce ai mai facut?
SImina, ai fost in concediu, ce viata pe tine Ai amenajat spatiu de joaca in curte lui Andutu?
Ninia, bine ai venit la noi in gashca Am vazut pozicile de la ziua Elenei, sunteti o familie fff frumoasa
Ema, nu ti le taia, fato!!!! nu se stie cand ai nevoie de ele
Alynta, succes cu gasirea unui job, iti tinem pumnii!
Elena, pe unde esti? Ce mai faceti?

Pup fetele mele dragi si buburuzele din dotare

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laviii sunteti bine?cum a fost la dr.? ma bucur ca nu mai e nevoie si de o a doau interventie la nepotel
ninia ei da,nu mi-am revenit de la sine.Am avut noroc cu o prietena farmacista care a vazut in ce hal eram si mi-a facut un preparat pe care mi l-a aplicat sotul in locul unde fusesem intepata pentru epidurala si mi-a zis clar sa beau nes ca sa-mi creasca tensiunea si o sa-mi revin.Nu am mai vrut eu sa stau in spital ca spalau pe jos cu formol si ma sufocam de la el.Ha ha ha stai ca nu faceam grav la buda..a mea se spala pe fata cu apa de acolo si cand venea la mine era colorata in bleu sau verde ca eu pun in bazin butoiase din acelea de la sano care rezista cam 3 luni.pai ai un flacau foarte curajos
mady si la mine ploua fata de azi noapte incontinuu e si mai varza strada mea acuma
simina si cand mergeti la medic?Cred ca de la vreme e asa..
ema na ca astia doi sunt de coma..si nici macar nu s-au sunat ca sa stabileasca aspectul fetzei curate.Fata, lali a nostra e plecata la sora ei si acolo nu are net,dar vine ea zilele astea acasa si recupereaza ca altfel o pun sa ne plateasca concediile la mare anul asta

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput