Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
Ionela, de fapt nici nu ma asteptam sa fie altfel, ca mai fain ii sa te joci decat sa-ti faci temele, asta-i clar .
Licurici, zici tu bine cu masinile ieftine si tot felul de ate, materiale si nebunii, n-am apucat nici sa-mi desfac masina, nici n-as avea pe ce masa s-o pun. Trebuie s-o pun in functiune zilele astea, vreau sa scurtez niste perdele.
De Teo nu zic nimic de obicei in mesajele mele lunare ca de ea ii cel mai usor... A inceput sa mai spuna si ea cate ceva, si cel mai tare ma termina cand spune Hallo si nein. Nu cred ca pricepe ce vor sa insemne pur si simplu le repeta. Ea o sa mearga la gradi de la 1 aug in grupa cu Timi.
Nu v-am spus ca in copacii din fata blocului avem veverite si niste pasarele care canta atat de frumos...
Fug afara.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
miany75 spune:
salutare,fete dragi!!!
sa aveti o duminica frumoasa...ca a mea s-a dus pe sfarla: am fost la un targ de pasti si cineva mi-a subtilizat telefonul; eram la un stand de bijuterii(am vizitat doar 2 ca puiul nu mai avea rabdare) si deci in jur erau doar femei ...una din ele "hoate"... cel mai rau imi pare dupa pozele cu strumful meu ,poze pe care nu am reusit ever sa le descarc...sunt neagra de suparare...
Diana ma bucur ca acomodarea decurge bine si ca iti faci timp sa ne saluti!!!
mai multe nu sunt in stare sa zic...v-am zis ..sunt ofticata rau!!
va
magdaz_ina spune:
Miany
Ionela si noi ne gandim ca e posibil ca intr-o buna zi sa ajungem la polul opus in privinta mancarii dar acea zi nu tine de viitorul apropiat
Eu cred ca e doar o etapa trecatoare.
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
laurairina13 spune:
Miany, imi pare tare rau!
Magda, stii ca ma gandesc mereu la voi si ca se apropie cu pasi repezi luna mai, da?Si sa mai povestesti de progresele luptatorului tau, tare ma inseninez cand le citesc!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 18+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ralu_seby spune:
Buna seara dragele mele,
Nu e politicos sa nu raspunzi la apeluri (caci e drept ca au fost mai multe) , asa ca here I am..cu mare dor de voi si
De citit, nu va ratez, numai ca oboseala si timpul asta care nu imi mai permite sa astern pe hartie placintelele aburinde din capul meu, si-au spus cuvantul..[:-(]
Mi-e si rusine sa mai intru, pt ca a trecut atata timp de cand nu am mai scris
Inainte de toate tr sa pupicesc burticile, sa le urez sarcina usoara si copilasi frumosi si sanatosi pentru ca nu am apucat la momentul respectiv sa le felicit!
te Miany pentru ca i-au furat telefonul..imi inchipui ce suparare te incearca
Nu am timp sa nominalizez, asa as avea de scris fiecareia in parte, dar tr sa fug sa ma spal pe cap, sa mai spal cateva vase, si apoi somn.
La serviciu este un volum imens de munca, am o lista cu urgente la urgente, vineri am ajuns acasa la 21:15 ...cateodata imi pare rau ca nu am ramas acasa cu puiul meu, el este minunat, pe zi ce trece ne incanta cu ceva nou, descopera abilitati noi si ne topeste de bucurie. Nu ne vine sa credem ca am reusit sa avem asa un baiat frumos si istet.
Si Matei devine uneori violent, cu mama si matusa mea, care au grija de el pe timpul zilei, le mai arde cate o palma apoi le pupa, isi infige unghiutele in pielea lor, cand nu ii dai ceva anume arunca cu diverse obiecte pe jos nervos si mai nou, se cearta cu noi, se incordeaza, se inroseste si gesticuleaza in timp ce iti raspunde pe limba lui. E tare simpatic, dar sincer, nu prea stiu de unde apucaturile astea. Recunosc ca si eu si tati de Matei suntem firi vulcanice, dar intotdeauna ne-am temperat in preajma lui, iar ai mei parinti sunt f pasnici si in exprimare si in gesturi.
In wee mergem pe la tara, chiar asta seara am revenit home, ca deh..maine la munci...hdkjshhygjkiue
Voi incerca zilele acestea sa scriu macar un mesaj pe zi, fie el cat de scurt, in care sa punctez ce aveam in creieras pt fiecare dintre voi.
Cel mai important aspect este ca imi lipsiti, mi-e dor de intalneli, de pici, de de de
Lumi, am stat cu sufletul la gura pt voi, nu mai stiam unde anume in Japonia va aflati la momentul cutremurului, m-am bucurat enorm cand am aflat ca sunteti teferi
Monis, vacanta placuta in continuare, dixtractie la maxim, cum a fost despartirea de tzitzi pt Santi? Sunteti impacati amandoi cu decizia?
Si noi incercam sa ne face planuri de concediu ceva si toata lumea ne sfatuieste sa petrecem un concediu in 2 si unul cu copilul..si eu ma intreb: pai si cu tzitzi ce fac?
Am momente cand as vrea sa ma opresc, sa pot sa il mai las si pe Matei o noapte pe la mama, sa pot sa stau sa imi fac si eu o curatenie in detaliu sau sa iesim in oras..dar ma gandesc ca Matei e pe primul plan si apoi revin la cele de mai sus si iar ma razgandesc bla bla bla.
Trebuie sa fug la baitza, va pupicesc de 1000 de ori pe toate mamicile (muncitoare au ba) si pe piticoti
laurairina13 spune:
Niatza!rise and shine!
Ralu, m-am bucurat sa te citesc, asa cum m-am bucurat sa citesc vesti si de la Di!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 18+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Fetili, am si eu o intrebare offtopic, ma roade ca am vazut pe net un site din canada cu fire/atze, dar comanda se poate plati doar prin paypal, sau cu card marstercard sau visa. Cum se plateste prin paypal??ce inseamna asta? trebuie musai sa am card? daca am cardul pe care imi intra indemnizatia si e la BT inseamna ca il pot folosi pe asta ca sa platesc prin paypal? trebuie sa ma duc la banca sa imi activez paypal? si pe urma imi incarc contul de la card si cand am nevoie platesc vreo comanda?
..bine, eu visez sa comand, ca bani ioka de atze, si nici comenzi nu prea..dar na..ca tot omu inca visez. Macar sa ma lamuresc cum sta treaba cu paypalul..
Si sa va mai zic ca de cand ma dau pe un forumache de crosetarese m-am imbolnavit rau ce lucrusoare pot sa iasa din croset, am vazut niste paturici pt bebelasi, rochitele, hainute de sta matza in coadaTrebuie musai sa ma mobilizez sa ma bag si eu ca lumea in paine..
Cam astea sunt preocuparile mele inafar' de matza urlacioasa rau din dotare si matzu mic din burta
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Cu ce ne mai laudam:
-mancam bananuta doar daca o tinem noi in manute, ca doar suntem baieti mari, nu ?!
-am diversificat stilul de dans, de la miscarea capului, la miscarea corpului si/sau miscarea manutelor
-facem vocalize, dupa o perioada de tacere, acum repetam diverse sunete si silabe
Bineinteles, mentinem locul I la cocotari-viteza !
Magda, mami de Rares si Iarina
_Living on the edge
Ramonika spune:
neata
sambata seara a fost fain, am plecat cu inima cam stransa, pt. ca Ruxi nu a adormit pana la 22,30 cand am plecat, a stat cu mama si s-a culcat dupa 12 noaptea dar n-a plans dupa mine.
vestea proasta de luni dimineata e ca tocmai am platit aproape 700 lei la gaz, curent, cablu, net + tel.
licu nu stiu nimic despre platile alea, n-am recurs niciodata la asa ceva. sper sa te invete careva.
miany imi pare rau de tel. tau. eu am un jaf, de-abia astept sa mi-l fure sa am pretext sa-mi iau altul nou. insa nu mi-l fura nimeni si chiar daca ar face-o, cred ca mi l-ar baga inapoi in buzunar cand ar vedea ce piesa "buna" e mai ales dupa ce a incaput pe mana fiica-mii...
ralu ma bucur sa te mai citim. cred ca toti copiii se obraznnicesc pe la varsta asta, e momentul cand isi testeaza limitele sa vada ce pot face si ce nu. depinde de noi cum vor evolua mai departe, daca te lasa inima sa-i refuzi unele lucruri sau nu.
magda felicitari pt. progrese.
Diana ma bucur ca ne mai tii la curent cu acomodarea voastra acolo. chiar daca la inceput e mai greu, nu ma indoiesc ca n-o sa regretati niciodata alegerea facuta. eu numai cand ma gandesc ca o data si o data voi fi pensionar in RO ma ingrozesc...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz