Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 8
lylyana.ion spune:
Miany, Alexul e bine, multumesc de intrebare
Tre sa ne pregatim insa psihic de o vizita la chirurgie pt un control la putzica
magdaz_ina spune:
Monis, nota 10 cu felicitari !!!
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
ionelamaria spune:
Mneatza
Monis , wowwwwww! Foarte fain ! iti dai seama ca deja am cautat pe harta tot ce e pe acolo. E loc ce trebuie bifat. Super distractie! Super relaxare! Abia astept sa-i arat sotului filmuletele sa-l starnesc.
Noi suntem ok.
Mai noua am o "mare problema" cu Mihnea. De vreo 4 zile ar manca in continuu. Si mananca zilnic si carnita la masa de pranz. O fi puseu de crestere? O fi in recuperari dupa cele 3 zile proaste ( alea cu scaune aiurea) ca atunci a slabit vizibil. Habar n-am! Voi va confrunteti cu asa ceva?
La noi pana acum masa era masa, adica dimineata tzitzi, la 9 mic dejun sau cum s-o numi( ou fiert/paine cu unt si cascaval/lapte cu cereale etc) ; La 12-14 pranz ; la 5 gustare de fructe; la 19-20 cina.
Acu e mare ameteala.... tot ce vede vreas sa manance si chiar mananca, nu doar gusta. Abia terminase de papat cu 30 minute inainte si cand mi-am pus si eu a mancat jum din portia mea. Sa spun ca portia lui e maaare!!!???
Uff! Incep sa ma ingrijorez
Da , stiu, cred ca pentru mamicile carora li se refuza sistematic mancarea e aiurea sa citeasca ce am scris eu ( pana la 9 luni nci nu vreau sa-mi amintesc ce greu manca.... adica NU manca)
Pup si o duminica frumoasa!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+
DianaR spune:
Neata si de la mine! Eu mai rarut ca-i mai dragut...
Ramonika felicitari lui Ruxi!
Gravidutele pupam burticile! Licurici eu mor de nerabdare sa vad ce ascunzi tu acolo, votez si eu ptr baiat ceea ce inseamna ca suta la suta ai fetita (eu nu le nimeresc nicodata ). Ionela pupam mancaciosul. Poate s-a imputinat lapticul (e colostru acum si putintel) si atunci mananca mai mult. Many, pupam piscotelul, cu chisturile nu stiu ce sa zic, daca zici ca cel mai mare e de 2 cm atunci nu-i asa o problema, eu aveam la Timi si la Teo corpul galben transformat chistic avea vreo 5 cm cand aveam 6 saptamani de sarcina, la 11 saptamani n-a mai zis nimic de el.
Dana felicitari din tot sufletul! Te pup si sa te pui repede pe picioare!
Monis imi trezesti amintiri frumoase... Eu pe acolo am fost cu cortul, am traversat Nera pe la vaduri, plus mers agatata de lant pe deasupra raului... E minunat de frumoasa zona aia!
Cuscri, interesant visul! Abia astept sa te aud ca ai o fetita in burtica!
Stephy, asa frumos povestesti tu de puii tai...(asteapta sa mai creasca putin ) Te pup si te imbratisez!
Magda iti tin pumnii mamica luptatoare!
Ptr toate as avea o vorba, dar memoria... Stiti voi deja bine, va pup pe toate fara exceptie.
Si acum ceva despre noi.
Noi in continuare in plin proces de adaptare. Merge si Timi la gradi, prima zi a facut scandal monstru cu urlete si dat din maini in toate partile, a luat-o educatoarea (una din cele 3) pe sus si a dus-o in sala de clasa si eu am plecat cu inima stransa. Cand m-am intors era toata un zambet si n-avea nici o treaba. Cred si eu ca-i place ca toata ziua doar se joaca si merg afara, se joaca in super curtea lor, sapa in gradinita din spate, merg in parc e o dolce vita nu alta.
Vlad s-a cam saturat de scoala mai precis de teme. Probabil ptr ca l-au vazut silitor si din dorinta de a recupera lunile bune cat ii lipsesc lui Vlad din anul asta scolar ii dau destul de facut si acasa si cum Vlad (acasa ca la scoala e tare cuminte si face ce i se cere) nu-i genul constiincios cam trag de el si ne intindem pe 2 ore la ceva ce am putea termina fara probleme in juma de ora. Asta e.
Ne-am mai plimbat pe aici prin zona cat ne permite programul sotului, am fost la gradina zoo locala, f faina ptr copii plina de locuri de joaca si atractii ptr ei chiar daca animale nu sunt nu stiu cat de multe. Saptamana trecuta am fost la Duisburg la zoo, unde sunt mult mai multe animale dar mai greu ptr ei sa nu se plictiseasca ca n-au decat un singur loc de joaca undeva in spate, dar chiar inainte de plecare am fost la delfinariul gradinii si copii (si noi adultii de fapt) au fost absolut extaziati. Sunt minunate animalele astea si asa frumos facut spectacolul mai ales ptr copii! La sfarsit am facut si o baie Vasile si puii mari cand incercau sa iasa s-au intors delfinii si au mai tras o stropeala i-au udat din cap pana in picioare! Noroc ca era f cald in ziua respectiva (parca era vara) si am avut haine de schimb ptr copii. Cu oricine vorbeau povesteau cum iau stropit delfinii.
Am mai facut rost de ceva mobila cam rabla dar de capatat ii buna. Deocamdata mai rezist, dar astept cu nerabdare masina de spalat vase pe care am comandat-o. Cadoul meu de pasti.
Pupilici la toata lumea!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
ionelamaria spune:
Diana tare ma bucur ca ai avut timp si pentru casuta virtuala
Probabil ca si lactatia a scazul de Mihnea e asa flamand
Asta cu lentoare in efectuarea sarcinilor pentru scoala e asa o problema comuna... nici nu stiu cum sa spun dar ideea e ca foarte multi copii fac asa. Altii far repede repoede temele si le dau peste cap... nu stiu care din situatii e mai fericita dar ambele solicita nervii parintilor carora le pasa. Important e ca la scoala e ok. Bafta scolarelului!
Pozestesti tare frumos ce e pe acolo Adaptatul cred ca e un proces de durata... de fapt sunt convinsa ca asa e...
Va imbratisez pe toti si va tin pumnii sa veniti tot cu vesti bune si povesti frumoase!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+
laurairina13 spune:
dap, sunt plina de invidie++++++ pt peisajele unde se scalda Monis
Diana, sa te auda Dumnezeu si sa fie fititza.
Tare dor imi era sa te citesc, sa aud cum va acomodati, ce face gasca de strumfi. Super fain e ca ati reusit si sa va plimbati cat de cat, tare frumos cred ca e intr-o tara asa civilizata.
Sa nu mai zic ca eu zilele astea m-am tot dat pe un forum cu crosetaturi/tricotat, moama ce minunatii de ate se gasesc de cumparat in Germanica si la preturi ok(prin Lidl si nu mai stiu unde), pfoaiii, si masini de tricotat/cusut super ieftine, si inca cate altele, abia astept sa te aud ce incepi sa mesteresti pt ai tai dupa ce mai scapi de acomodari/mobilari.
Dana, ce faci, cum te mai simti? sper din suflet sa nu fi fost nevoie de perfuzii!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 18+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
gabitza35 spune:
salutari,
Cum in WE abia am timp sa intru si sa citesc (seara pe la 22 ma mai scot),acum,in timp ce toata casa rupe patul iar eu sunt trotilata cu o tona de cafea,mi-am amintit ca parca Licu a vrut la un mom dat sa comande niste body-uri dragute,marca George. Mie mi-a venit newsletter-ul de la hopababy .ro si am vazut ca au si acolo ...unele preturi sunt ok...daca mai esti interesata,poti arunca un ochi
Monis.... atat pot spune... distractie maxima
DianaR,acomodare cat mai usoara voua tuturor,la scoala,la gradi... cu casa noua..
LumiR,am visat ca erai ...tot fetita
Licu,totusi cand aflam daca are sau nu putza?
Lyly, si noi ar trebui sa mergem la control la putzica, dar mie mi se pareca e mai bine acum decat la 13 luni cand l- avazut ultima data pedi....mai astept,nu da semne ca l-ar deranja ceva in zona respectiva
Smara, misca bebe? Tu esti ok?
mami de gemenasi
poze
laurairina13 spune:
Ionela, noi suntem la polul opus, de vreo 5 zile urla incontinuu si refuza mancarea cu inversunare. Ne termina psihic, cedam pe rand amandoi..Numai in brate, numai mofturici, numai marait, plans..A mai facut si vreo 2 zile febra, tot pun pe seama unei maselute care nu vrea sa iasa odata. Maine sun pediatra sa ii facem o vizita, sa o asculte peste tot, sa o verifice, ca nu mai rezist..Plus tantrumuri si zvarcoliri si arcuiri pe spate mult prea dese pt nervii mei..
Deci momentan bucura-te ca mananca, ca decat polul opus, sa gatesti cate 2-3 feluri si sa ti le scuipe, vomite..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 18+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Am bagat nasu' sa va controlez, si vad ca n-a dat nimeni ua.
hai poftiti la una aromata, proaspat facuta.
pup u all!
lylyana.ion spune:
Gabitza, nici pe el nu pare sa-l deranjeze la urinat, dar nu prea ma lasa sa umblu la ea, nu stiu daca il doare sau...se rusineaza