Prietene la bine si la greu - 115

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
cristina tu stai in Zalau? am rude pe acolo(de fapt,sotiorul a stat in Zalau) si poate o sa venim in vizita primavara asta..poate ne vedem

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Da, de 5 ani locuiesc in Zalau, dupa ce am stat 11 ani in Cluj, iar copilaria pana la liceu mi-am petrecut-o la tara, tot pe meleaguri salajene.

Chiar te rog sa dai un semn daca treci pe aici. Eu ajung destul de des prin Cluj, dar deobicei sunt tare busy. O am pe sora mea acolo. Pe 30 martie are starea civila, deci cu siguranta in sambata aia voi bantui prin Parcul mare, dupa ce anii de facultate tot acolo i-am petrecut(adik facultatea de chimie).

Eu tocmai ma terminat mancarica: cus_cus cu aripioare de pui la cuptor. Dimineata au fost macaroane cu branza, iar pe seara habar n-am. Poate un gris cu dulceata. La gustare a avut fructe: banana si mar.
Cand suntem singurei, reusesc sa am un program bun de masa si gustare. Daca mai sunt si alti copii prin zona, deja se duce programul meu.
Ieri eram in parc, la 10 minute dupa ce a papat o farfurie mare de supa si 3 perisoare, si a plecat direct spre o fetita, care manca pufuleti.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Citat:
citat din mesajul lui miany75
cristina tu stai in Zalau? am rude pe acolo(de fapt,sotiorul a stat in Zalau) si poate o sa venim in vizita primavara asta..poate ne vedem

Da, de 5 ani locuiesc in Zalau, dupa ce am stat 11 ani in Cluj, iar copilaria pana la liceu mi-am petrecut-o la tara, tot pe meleaguri salajene.

Chiar te rog sa dai un semn daca treci pe aici. Eu ajung destul de des prin Cluj, dar deobicei sunt tare busy. O am pe sora mea acolo. Pe 30 martie are starea civila, deci cu siguranta in sambata aia voi bantui prin Parcul mare, dupa ce anii de facultate tot acolo i-am petrecut(adik facultatea de chimie).

Eu tocmai ma terminat mancarica: cus_cus cu aripioare de pui la cuptor. Dimineata au fost macaroane cu branza, iar pe seara habar n-am. Poate un gris cu dulceata. La gustare a avut fructe: banana si mar.
Cand suntem singurei, reusesc sa am un program bun de masa si gustare. Daca mai sunt si alti copii prin zona, deja se duce programul meu.
Ieri eram in parc, la 10 minute dupa ce a papat o farfurie mare de supa si 3 perisoare, si a plecat direct spre o fetita, care manca pufuleti.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

k,tinem legatura....; inseamna ca e un mancacios Andrei-ul tau...david nici cand ii dau eu biscuiti sau altceva nu mananca cu entuziasm...ce-i drept,ii dau cam la juma de ora dupa ce a papat si probabil e satul...

casa de piatra surorii tale !!! cred ca ai vrut sa zici aprilie sau mai ,ca martie s-a dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Ziua buna,

Anca, ce ai tu nevoie, adica noi toate este sa ne intarim muschii spatelui mai exact cei care protejeaza coloana, cel mai bun exercitiu este stand intinsa pe burta mainile la ceafa ridicari de cap cate poti cat mai multe serii. Este sfant si garantat

Lili of of buba mica, multumesc mult de urale miss u

Mamica Zen stii ca te iubesc, esti o mamica minunata, sper sa-ti revii repede adica sunt sigura ca-ti revii. Nasoale cu serviciul, il aduci pe Iuli la noi pana il dai la gradi si gata rezolvarea . Sa va fie de bine pasaportul sa-l umpleti de vize. ma bag acusicutza la poze si filmuletze. pampersi recomand LIBERO eu sunt fan.

Simina spor la trebi pupam pitica si chiar asa zi-ne ca e bine maya, ca intri ne lasi bomba ca-i bolnava si gata zi-ne ca s-a facut bine, cum e cu mersul?

Miany mai mai ce dialog frumos

Hainele lui remus total separat spalate cu det bio, ale noastre si alea triate lenjerie de restul, de calcat calcam tot

Cristina - bine ca ati scapat de raceala, of of nu mai primavara asta sa vina odata

Tina sa stapaniti sanatosi tricicleta

apropos de bon jovi, oare oare ghicitoare ma mai pot duce eu la concenrt

Lumic si eu zic ca ancut fara sa te superi dar mai bine mergi la un ascultat cat mai repede, tusea asta poate fi asa pacatoasa uneori

trimit asta si revin ca poate imi mai amintesc

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis super poze,super distractie.
Noi pampersi folosim libero dar pentru noapte folosim chilotel pampers cumparat de pe picassa.La noi e singurul care face fata.Il pun la 20.00 si tine pana a doua zi la 09.00.Uneori suge bine noaptea si nu am probleme.Eu ii pun nr.5 dar el are 10kg jumate'.Cu Libero nu facem fata noaptea (4 e prea mic,5 nu tine tot,iar 6 e prea mare si iese pe langa).
Lili,Ancutza pupam micutele zdrelite.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis foarte fain w-e ati avut, felicitari. Daca trebuie sa mergi la lucru nu ai nici o varianta cu Iulian?. Adevarul este ca la o gardinita cu grupa de pitici nu prea ii primeste pana la 18 luni iar la cresa... Soacra nu este o solutie?

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am gasit chilotei libero la pret bun www.okazii.ro/catalog/53973433/0/#forum" target="_blank">aici.
Gabitza am uitat sa te intreb :esti multumita de chiloteii pampers luati de pe picassa?

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

capitolul 116

Mergi la inceput