Veruga arsa la spital

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

pai in acest caz poate ar trebui administrat si un tratament pentru intarirea imunitatii, sau fix impotriva virusului HPV/a tulpinii virale HPV care determina aparitia verucii. onitza, la urmatoarea vizita la medic, intreaba si despre acest lucru.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Exista un tratament, dar din cate stiu nu il poate face oricine, din cauza efectelor secundare. Mie medicul nu mi l-aprescris la vremea respectiva, pentru ca nu i-au placut analizele mele Dupa aceea n-am mai vrut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Onitza,te rog eu inceteaza s ate mai "scobesti"acolo,aplica cryo si gata!

Potzi face alte "minuni"cu scobitul!

ori mergi al doctor ,ori iei cryo de la farmacie insa te rog eu inceteaza cu scobitul!

Sanatate!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Si ai mei au avut, intai fecioru si apoi a facut si cea mica la degetele de la maini. Eu desi-i oblojeam, n-am facut. Din experienta noastra, si duofilmul si alte substante (noi am folosit si streptomicozan, un dezinfectant roz) au succes pe pielea bine inmuiata in apa si sapun si apoi razuita cu piatra ponce. Apoi aplicam plasture. Faceam tratamentul zilnic, seara, peste zi cand schimbam plasturii puneam streptomicozan.

Mergi la inceput