Veruga arsa la spital

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MACRINA, nu sunt deloc bine . DUpa ce mi=ati scris voi, am pus in fiecare zi duofil si peste crema de rostopasca....niciun rezultat, nimik....nicio amelioare....acum 10 min am terminat de inmuiat veruca (am lasat-o in apa cu sare 30 min) nu spun cat de dureros este sa scobesc acolo si sa tai la ea, apoi mi-am adus aminte ca mi-ati spus de un doc care a recomandat sa se aplice pe veruca sare....asa am facut si eu si ustura acum de ma urc pe pereti.....oare e de bine? Lucreaza acolo sarea si de aceea? NU mai pot nici sa calc pe durere.

Ma incanta tratamentul de inghetare a verucai....mai ales daca ar trece in 10 zile as zburda de fericire.....cred ca il iau si eu.
Multumesc din suflet fetelor pentru toate informatiile.

Mergi la inceput

Am suportat dureri infioratoare de cand am pus sarea, nu pot sa mai merg, asa ca am fost la farmacie shontag-shontag si am luat cryopharma. Acum sunt cu piciorul in apa si o sa aplic in 10 min produsul. UAf sper sa scap de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm, onitza, n-am stiut ca tu te vei apuca sa "scobesti" veruca.
daca stiam, iti atrageam atentia ca te va ustura in momentul in care vei pune sarea.
eu nu am umblat deloc la veruca mea in perioada tratamentului...s-a uscat in cele din urma pielea ingrosata si s-a desprins, lasand locul curat.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare!
Si eu m-am confruntat cu verucile, si am facut cauterizare la spital. Vindecarea ulterioara depinde de cat de adanci sunt.
Sunt surprinsa ca duofilmul nu are efect.
Oricum, daca e sa le inlaturi pana la urma prin cauterizare, ti-as recomanda sa mergi la un cabinet care face cauterizari cu laser. Se vindeca mult mai repede decat la cea "clasica". Eu am facut cauterizari cu ambele tehnologii si stiu care e diferenta.

Mergi la inceput

CORINA, deh, da=i romanului mintea cea de pe urma!
Deocamdata sunt pe crema de rostopasca, am intrat in curatenie generala si fiindca nu m-a mai usturat in halul ala, am "neglijat" in sensul ca am pus o data pe zi crema aceasta dar nu am folosit cryo pe care l=am luat cu "doar" 70 ron. In seara asta daca nu pic moarta de obosita o sa il rog pe sotz sa imi aplice el pe veruci.
GLIMMER, sar'na de raspuns. As prefera deocamdata sa fol cryo nu mai dau banii si pe cautarizare cu laser, insa daca tot nu scap de ele ma tem ca tot acolo ajung. NU stiam ca se poate is cu laser, multumesc pentru informatie si imi pare rau ca ai trecut prin asta.

Mergi la inceput

Da, Onitza, cauterizarea sa fie ultima optiune, numai daca nu merge altfel. Eu am recurs de-a lungul timpului si la o alta metoda, cand au recidivat. Asta a fost o idee a mea care mi-a venit in disperare de cauza. Si anume am pus pe veruca acid azotic concentrat . Doar ca eu am avut si de unde sa fac rost. Puneam cu un varf de ac direct pe veruca si o "dizolva" in cateva zile. Asta asa, ca idee, adica orice substanta din asta care "arde" sau "dizolva" tesutul este buna, ca e tot ca o cauterizare, chimica. Totul e sa suporti cand ajungi la "radacina" verucii. Daca e una adanca, e cam greu. Eu as merge in continuare pe mana duofilmului. L-am vazut "la treaba" pe niste bataturi nasoale si cred ca trebuie doar sa insisti. Daca zici ca mai ai si alta solutie, foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Onitza, incearca cryo. E singurul care a functionat perfect la noi.
Sa citesti prospectul si sa actionezi exact asa cum scrie acolo.

Mergi la inceput

glimmer, poate duofilmul e mai eficient pe bataturi, nu si pe veruci. sa nu uitam ca veruca e produsa de un virus HPV, pe cand batatura e doar un exces de piele moarta.

ce-am uitat eu sa zic : eu am luat veruca de la o colega de camera, ea a avut prima si probabil am luat-o de la dus, stateam in aceeasi camera la un camin studentesc, foloseam aceeasi baie impreuna cu alte 3 colege de camera.

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

glimmer, poate duofilmul e mai eficient pe bataturi, nu si pe veruci. sa nu uitam ca veruca e produsa de un virus HPV, pe cand batatura e doar un exces de piele moarta.

Asa este, ma gandeam insa ca veruca are aceeasi "consistenta" cumva ca si batatura. Oricum, faptul ca inlaturam verucile, nu inseamna ca scapam de virus. Oricare din metode, ca e cu o substanta care "arde" sau e o cauterizare, nu face decat sa inlature veruca de pe piele, dar ea poate recidiva in mod aleatoriu, atata vreme cat virusul exista in organism. La mine de exemplu au fost ani de "pauza", dupa care au reaparut, apoi iar pauza. In fine, va doresc tuturor celor care va confruntati cu ele, sa scapati definitiv!

Mergi la inceput

pai in acest caz poate ar trebui administrat si un tratament pentru intarirea imunitatii, sau fix impotriva virusului HPV/a tulpinii virale HPV care determina aparitia verucii. onitza, la urmatoarea vizita la medic, intreaba si despre acest lucru.

Mergi la inceput