Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 20
luiza77 spune:
Netaza fetelor...am intrat sa va urez mult succes fetelor care urmeaza sa se testeze, va astept cu vesti bune...va pupacesc pe toate 

31+ cu
Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.
elenusht spune:
Alina loca, mie de obicei imi vine la 31 de zile...acum ca o fi o dereglare, nu pot sa ma pronunt decat dupa ce trece si ziua de azi...imi doresc atat de mult sa fie bebe! Sper ca si tu sa ai doua liniute la testul de sarcina! Eu maine il fac, desi nu stiu daca se va vedea...La cate zile de la conceptie se vede la testele de sarcina?eu stiam ceva de 14 zile si la mine nu sunt....dar voi vedea! Nu vreau sa ma entuziasmez degeaba! O zi frumoasa tuturor!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
sophia_m spune:
neata gagici
multaaaaaa bafta celor care va testati, sa fie cu ochi

eu am intrat la detoxifiere in stilul meu, asa ca, mi=am inceput dimineata cu 1 l de apa pe stomacul gol si abia apoi cafeaua
inainte faceam invers si nu e deloc bine, cafeaua deshidrateaza la greu![]()
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
PaulaFrida spune:
Va invit la:
CAPITOL NOU
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht Alina loca, mie de obicei imi vine la 31 de zile...acum ca o fi o dereglare, nu pot sa ma pronunt decat dupa ce trece si ziua de azi...imi doresc atat de mult sa fie bebe! Sper ca si tu sa ai doua liniute la testul de sarcina! Eu maine il fac, desi nu stiu daca se va vedea...La cate zile de la conceptie se vede la testele de sarcina?eu stiam ceva de 14 zile si la mine nu sunt....dar voi vedea! Nu vreau sa ma entuziasmez degeaba! O zi frumoasa tuturor! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Pai ei zic ca la 7 zile de la conceptie iese la test dar pot fi si zece (intre 7 si 10), m-am uitat dupa sangerare la nidare si nu am avut, la mine in week-end se fac 14 zile, banuiesc, nu stiu ce sa zic. Oricum nu vreau sa mai fac teste degeaba, numai daca imi intarzie, si incerc sa nu ma mai gandesc asa de obsesiv...dar am emotii, recunosc..
greentea spune:
Mihaelafat, eu am ramas din prima luna de cand am hotarat sa avem bebe. Nu am sperat asa ceva nici in visele mele cele mai frumoase. Am luat amandoi tinctura de Branca ursului dar doar o sticluta si dupa ovulatie a luat doar el. Eu tot iau de vreo 3 luni fier cu omega Folowise recomandat de ginecoloaga mea: http://www.farmaverde.ro/images/folowise sun medic.png
Ieri am aflat si a doua analiza hcg si era 2700, fata de 1200 cu 2 zile inainte. Cred ca intru intr-a 4-a saptamana de la conceptie.