Aspirante optimiste >20 ani (667)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Noapte buna, fetele!
Bafta maine la doctor, va astept cu vesti bune.
O sa incerc cu miere draguta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata fetelor! Sunt prima pe ziua de azi, asa ca va invit la o cafeluta aburinda, capuccino sau ceai, dupa preferinta! Sa dea Domnul sa vedem si azi doua liniute

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Macarie ce mai faci?

draguta intarzierea de care vorbeam de o saptamana a fost acum 6 ani cand am facut bb2. Pe vrema aia aveam ciclul regulat la 28 de zile, incercam de vreo 6-7 luni bb2 si am asteptat o saptamana de intarziere ca sa fac test, ca sa nu fiu dezamagita de unul negativ. Si acum ma mir cata rabdare am avut.

Dupa bb2 am luat AC si acum m-a apucat dorinta de bb3, deja am incercat 2 luni si n-a fost sa fie. Am intrerupt AC de prin octombrie pt ca in noiembrie, am fgacut laparo pt un chist, apoi n-am vrut sa incerc bb pana nu am avut rezultatul la biopsie, la sfarsitul lui ianuarie a venit si rezultatul OK, deci... Doamne ajuta de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna dimi.....mie imi merge netul din trei in trei ( chiar acum cand am nevoie de voi )
am fost dimineata si am facut beta, astept rezultatul dupa 19 diseara , .....
lavi, bebe 3? ai curaj nu gluma ....Doamne ajuta sa-ti indeplineasca ruga

eu as mai face un test de urina

draguta un test beta ai facut?

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Neata fetelor! Eu sunt in prima zi de intarziere sau in prima zi in care ar trebui sa am menstra. Dar pentru ca ziua de abia incepe, tot ce e posibil sa vina uratii azi. Daca nu vin azi, maine dimineata fac si eu un test, poate, poate! Am avut simptome premenstruale, e adevarat nu atat de rau ca altadata, chiar au fost light (ma refer doar la dureri usoare de ovare ca sanii nu m-au mai durut). Imi doresc din tot sufletul sa fie un bebe, dar nu vreau sa imi fac sperante mari ca sa nu fiu dezamagita...desi eu sper... Ovulatia a avut loc si mai tarziu, in ziua 21 dintr-un ciclu de 31 de zile, asa ca nu stiu ce sa zic!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor,

haideti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

MACARIE

Daca sa faci sau nu test pe urina - depinde de psihicul tau, cat esti de nerabdatoare. Eu banuiesc ca a 2-a linie e mai intensa ca ieri, dar daca faci, alege alta marca.
Daca vrei cumva sa-ti urmareasca sarcina si sa nasti cu dr care ti-a facut laparo (cu el am nascut si eu), mergi cat mai repede la el sa te inscrii pe lista de gravidute, mi-a zis ca mai primeste doar la max 6 saptamani. (avea foarte multe intr-o vreme, a avut si probleme in familie si a decis sa-si mai micsoreze numarul de gravide)

Pt bb3 nu am curaj, am o dorinta mare, pe care mi-am refuzat-o cativa ani dar acum m-am hotarat sa o las sa se desfasoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna dimineata fetelor, iau si eu o cafea ...
Elenush, si eu sunt in z 32 dar la mine poate sa mai oscileze. De aseara ma dor putin sanii si sunt balonata de doua zile, altceva nu am...cred ca maine dim imi fac un test...va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare.

Vreau sa fiu si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

pe mine ma dor sanii imediat dupa ovulatie si pana cand vine ciclul
o fi rau?

Mergi la inceput