am pierdut alocatia luna trecuta
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Eu am platit 6 lei pentru retragere de la ghiseul bancii la BCR. Mi se pare jecmaneala. ...aproape 8%. Ma descurc excelent cu posta, am cateva zile in care ma pot duce, la anumite ore cand nu sunt cozi si nu platesc nici un comision. Nu are importanta daca pt mine conteaza sau nu 6 lei, dar de ce sa ma jecmaneasca banca. Nu cred ca discutam aici pt cine conteaza 6 lei. Daca sunt bani munciti conteaza pentru oricine. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
roli, s-ar putea aici sa fi facut tu o greseala : cardul este un instrument care ar trebui sa incurajeze platile la comercianti si retragerile de numerar de la ATM. practic esti scutit de grija de a umbla cu sume mari in numerar asupra ta si sunt incurajate tranzactiile cu cardul, indiferent ca vorbim de plati sau retrageri de numerar de la ATM, avand si marele avantaj ca acest serviciu este disponibil 24/24 pe tot teritoriul tarii, pe cand banca fucntioneaza dupa program.
retragand banii de la ghiseu, tu pui banca sa faca un serviciu suplimentar pentru tine. de aceea comisionul a fost asa mare. insa, ce-i drept, si eu am inteles/auzit ca la BCR s-ar practica comisioane nejustificate si prea mari.
ar trebui sa te interesezi la Agentia pentru Prestatii Sociale care sunt bancile care ofera acest serviciu - virarea alocatiei pe card, apoi sa te interesezi la fiecare banca in parte, astfel incat sa alegi oferta cea mai avantajoasa, scutita de taxe si comisioane sau, ma rog, cu cele mai mici valori. incearca sa te interesezi la raiffeisen, de exemplu.
nu mi se pare corect sa pui in aceeasi galeata toate bancile si sa afirmi ca jecmanesc clientii. fiecare este liber sa "faca banking"
insa nu te astepta sa gasesti o banca ce nu percepe taxe si comisioane. bancile nu sunt institutii filantropice. a, ca la noi in Romania taxele si comisioanele sunt poate mai mari fata de alte tari, da, e posibil orice.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
roli25 spune:
Dupa ce am avut expriente negative cu cateva banci, le pun pe toate in aceeasi oala, in tara asta. E punctul meu de vedere si nu trebuie sa mi-l impartaseasca nimeni.
Evit sa am de-a face cu bancile.
Cat priveste alocatia, mi-e foarte bine cu posta.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)