am pierdut alocatia luna trecuta

am pierdut alocatia luna trecuta | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

fetelor cum trebuie sa procedez (sant din Bucuresti)

In martie nu am luat alocatia (banuiesc ca era suma pe februarie) pt. ca nu am fost acasa si nici postasul n-a lasat aviz ca de obicei.
Mi-e ciuda ca si anul trecut am pierdut-o odata....

Mersi anticipat de sfaturi

Va pup

Ingrid si Cristi 8 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Du-te in Str. Ion Campineanu, 20, etaj 3 si intreaba ce e de facut. Eu iau alocatia de la posta si am intrebat exact datele in care pot s-o ridic. Nu stau la mana postasului.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

roli25, si eu stiu ca teoretic se ridica in intervalul 20-25 ale lunii, numai ca in saptamana respectiva am fost plecata din tara. curios este ca nici aviz n-am primit

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Da, asa stiu si eu, si mi-au zis ca dupa 5 zile o trimit inapoi. Nu stiu unde e "inapoiu" asta. Dar singurul loc unde poti afla ceva e in Campineanu.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai exista si varianta sa va faceti card pentru primirea alocatiei, si atunci stati fara grija sau puteti pleca unde doriti, fara sa fiti nevoite sa stati acasa asteptand postasul sau sa stati la coada la posta. sunt destule banci care au aceasta facilitate.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Nici sa n-aud. Cand mi-au luat nesimtitii 6 lei pentru retragere de 84 de lei am renntat urgent si mi-am transferat alocatia la posta. Bancile sunt nsite mizerabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

roli, cred ca nivelul comisioanelor difera de la o banca la alta. iarasi, difera comisionul daca faci retragere de numerar de la ATM sau ghiseul bancii. esti taxata in plus la retragerea de numerar de la un ATM care nu este cel al bancii care ti-a emis cardul.

acum, daca pui in balanta cei 6 lei si timpul+nervii pierduti la sediul din Campineanu (eventual mai consumi si benzina pana acolo sau te costa transportul in comun), nu-i mai simplu sa platesti acest comision si sa scapi de o grija ? eu stiu si inteleg ca pentru anumite familii conteaza si acei 6 lei, insa nici pierderea de timp pe la usile institutiilor nu mi se pare o varianta prea rentabila.

normal, fiecare procedeaza cum considera de cuviinta. eu am vrut doar sa va arat ca exista si alta varianta de primire a alocatiei. poate ca unele mamici nu stiu despre acest lucru si este bine sa fie informate.

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Trebuie sa ii recuperezi de undeva pe langa piata Amzei. Intra pe site si suna la numarul de acolo sa intrebi ce trebuie sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Buna ziua,
Va comunicam ca trebuie sa va adresati Agentiei pentru Prestatii Sociale pe raza careia aveti domiciliul/resedinta, cu o cerere insotita de o copie a actului dumeavoastra de identitate si o copie a certificatului de nastere al copilului, extrasul de cont care cuprinde numele reprezentantului, codul IBAN, numarul de cont, banca si filiala unde este deschis contul ori, dupa caz, de alte documente emise de unitatea bancara, care sa cuprinda aceste informatii.
O zi buna!

Acesta este raspunsul la intrebarea mea referitoare la trecerea alocatiei pe card. M-am adresat Agentiei pentru Prestatii Sociale.

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

roli, cred ca nivelul comisioanelor difera de la o banca la alta. iarasi, difera comisionul daca faci retragere de numerar de la ATM sau ghiseul bancii. esti taxata in plus la retragerea de numerar de la un ATM care nu este cel al bancii care ti-a emis cardul.

acum, daca pui in balanta cei 6 lei si timpul+nervii pierduti la sediul din Campineanu (eventual mai consumi si benzina pana acolo sau te costa transportul in comun), nu-i mai simplu sa platesti acest comision si sa scapi de o grija ? eu stiu si inteleg ca pentru anumite familii conteaza si acei 6 lei, insa nici pierderea de timp pe la usile institutiilor nu mi se pare o varianta prea rentabila.

normal, fiecare procedeaza cum considera de cuviinta. eu am vrut doar sa va arat ca exista si alta varianta de primire a alocatiei. poate ca unele mamici nu stiu despre acest lucru si este bine sa fie informate.

Eu am platit 6 lei pentru retragere de la ghiseul bancii la BCR. Mi se pare jecmaneala. ...aproape 8%.
Ma descurc excelent cu posta, am cateva zile in care ma pot duce, la anumite ore cand nu sunt cozi si nu platesc nici un comision.
Nu are importanta daca pt mine conteaza sau nu 6 lei, dar de ce sa ma jecmaneasca banca. Nu cred ca discutam aici pt cine conteaza 6 lei. Daca sunt bani munciti conteaza pentru oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roli eu am luat alocatia si acum iau salariul pe card la BT si am un card (visa electron) cu care nu sunt taxata daca scot bani de la ATM. La interogarea soldului imi ia 0,3 lei.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput