Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

am scris un mesaj...dar nu eram logata......revin, merg sa-i fac baie lui Razvan,apoi Stefanut

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetelor
LA MULTI ANI !!! tuturor florilor de azi

Eu sunt de la 6.30 la ... ca Vlady s-a gandit sa-mi faca program de "duminica" pe principiul "cine se scoala de dimineatza.....", si acum dormitez la calculator in timp ce el se joaca in tarc...

Azi trebuie sa mergem la 2 aniversari... si una e fix la ora de somn a lui Vlady... care nu va fi prea odihnit dupa aceasta trezire matinala

In alta ordine de idei, cred ca il facem politist la rutiera... Frate, ma dispera! Cum iesim la plimbare cu el de mana, vrea numai in mijlocul soselei, sa vada bine masinile... si asa da din manute cand le vede... va zic eu... dirijor in intersectie il face mama

Hai va pup si duminica frumoasa

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Aseara Rares s-a jucat de-a mersul pe saltea, reusind sa faca pana la 8 pasi fara ajutor intr-un fel de joaca super amuzanta, atat pentru el cat si pentru Iarina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata gagici...daca va vine sa credeti, la 8:30 Flavius doarme ...asta nu s-a mai intamplat NICIODATA!!!! Dar azi-noapte...mi-a pus parul pe bigudiuri, nu alta... nu avea somn pur si simplu, eu picam din picioare...si sa ne fi vazut cum el radea de mine si mie imi venea sa de enrvi...

a trecut si asta...asa ca azi, va ofer cinsteala serioasa

In Brasov este o zi minunata cu muuuuuuuuuuuult soare, asa ca cel mai probabil dupa ce granim copilul iar noi ne bem o tulim cine stie pe unde

Magdaz_ina ma bucur foarte tare pentru p[rogresele lui Rares si pentru faptul ca fratiorii isi gasesc puncte comune de joaca!!! Bravo!!

Busy la mine in general (ina afara de azi) ne trezeste Fla la 6:30, chiar si mai devreme....ce sa-i faci????? ia partea buna a lucrurilor, azi mergi la 2 aniversari! Sa aveti distractie placuta! Si lasa in pace micul politist, bine??????

A_driana distractie p[lacuta azi...si sa aduci si aici macar cate o bucatica mica din torturile alea doua

Lady...sunteti acasa????? sper ca da si Becca e mult mai bine! Sanatate multa!!

Pishko inca nu am apucat sa vad pozele, diseara o sa am timp sa kle savurez in liniste! Dar sa stii ca ma bucur tare mult sa te mai "vad" pe aici!!!

Acum ma grabesc sa-i fac eu cafeaua lui Pustache
O duminica minunata va doresc!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, multumim pentru tratatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor ce talamba sunt!!! Acum am vazut comentariile de la poze... Multumim tutror de aprecieri. Toti copiii pe care i-am vazut in pozele din contul nostru sunt dragalasi, sa-i mananci nu alta! Sa stiti ca romanii au copii frumosi... Vad pe-aici niste modele nu prea reusite... deci tot latinul e mai cu mot!

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Camy, multumim pentru tratatie !

pai e ziua mea....Camelie----floare

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

ne-am intors dintr-o zi faina...faina...faina...petrecuta prin multe locuri...
I-am cumparat adidasi lui Fla 204 ron ...am primit flori si bani de la iubitul meu sot sa merg sa-mi cumpar pantofi sport...o sa merg saptamana asta, ca nu mai merg la servici...apoi am mers la gratarele, am profitat de vreme frumoasa, Fla a dormit in balansoar la pranz
..a fost minunat, ca fiecare duminica de altfel!!

Pupici, pe maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna seara,
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi

noi mai inainte am ajuns acasa...va servesc cu o felie dementiala de diplomat si una ciocolatoasa rau

lady sper ca sunteti bine si acasa
magda felicitari la fecior pt progrese ...si la multe inainte
mummy al tau va fi dirijor la circulatie...al meu va fi soferul din trafic....si David adora masinile, numa astea il intereseaza...masini si iar masini
camy ma bucur ca v-ati simtit asa bine...dar ce adidasi smecherosi a primit Fla de atatia bani?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

'neata si de la mine

am pentru absolut toata lumea, capuccino cu lapte, ceai cu miere si lamaie...va poftesc pe toate!!!

Fla inca nu s-a trezit nu-mi vine sa cred, parca tot nu-i adevarat!!!...bine ca si ora lui de somn seara a ajuns 21:30, fata de 20:00, dar tot parca nu-i adevarat!!

De azi incerc sa tin si eu post macar cateva zile, doresc sa ma si spovedesc si chiar sa ma sim impartasesc! Imi doresc foarte mult acest lucru
Ei usor, usor, sper sa ma apuc si de curatenie saptamana asta, ca deocamdata nu am facut nimic, doar am dus covorul la curatat si nimic mai mult....

O saptamana usoara si frumoasa va doresc, lipsita de patimi!

Mergi la inceput