Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 18
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus unde e blogul lui Rares?????? ![]() ![]() |
aici si aici , bineinteles !
BTW, am adaugat o poza cu zambici !
vias spune:
multumesc din suflet ca l-ai trecut si pe Darius al meu acolo...
am facut un pachetel pentru un baietel de la orfelinat, azi nu mai merg la orfelinat, dar cadoul nostru va ajunge la un baietel de 3 anisori pe nume Gabriel....
..simt ca azi Darius va zambii catre mamica lui!
Magda 
...acum ma duc sa plang...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
DAR NU MAI E NIMENI?????gata????? pana luni sa inteleg ca nu mai e nimeni???

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
Ba sunt eu!
Cu un pui mic de depresie dar trece el...
Imi pare rau sa aud ca lady a patit asa o experienta urata... imi amintesc si eu prin ce-am trecut in spital cu mihai si citind postarile ei mi s-a pus un nod in gat... e oribila experienta din spital cu un copilas bolnavior... in schimb ma bucur ca pleaca mai repede de-acolo... Multa sanatate Beca!!!
si sa uiti repede locul ala urat!
Camy ce sa zic de ce-ai patit... Ca in filme... romanesti... e groaznic! Sper sa se faca dreptate! Cum o fi frate lumea asta numai cu oameni cinstiti si buni?! mult succes in ce ti-ai propus! sper sa-ti iasa cu bine!
Dar poate ar trebui sa te mai odihnesti si tu un pic ca prea vrei sa le faci pe toate 
Magda
sanatate multa!!!
pishko
mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
heeeeeeeeeei...lume noua pe aici pe care ma bucur tare mult sa o citesc...
acum sunt pe fuga, intru mai tz sa ii spun ganduri frumoase care se indreapta spre Pishko si astept vesti bune de la Lady...sper ca va intra de acasa sa ne spuna ca Becca e f bine!
Va pup, trebuie sa plec, dar revin pe seara!
A_driana spune:
helo,
lady ma bucur ca mergeti acasa...si ca Becca ii mai bine....pupam fetele curajoase 
pishko chiar vroiam sa intreb unde ai disparut...
ce fac puii tai? cum se inteleg? ii cuminte si papacioasa bebelina? sunteti bine?
camy succes in ce vrei sa faci...
eu printre 2 creme de torturi am zis ca intru sa va salut...fac un diplomat pt mami ca-i ziua ei maine...si un tort cu cioco pt o matusica de 85 de ani care si ea se serbeaza maine...
David a inceput sa fie cam ,sperios'...din orice se sperie si incepe sa planga...nu stiu ce-i cu el...are vreo legatura ca ii ies masele...ii doar o perioada? ati patit asa cu copilasii?
am fugit la ornat...ne mai ,auzim' 
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
Pishko, unde sunt pozele?
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Ba sunt eu! |
A plecat puiul mic la mamica lui?
A_driana spune:
pishko ai o pereche de copilasi tare graduti...felicitari! 
Adriana, mamica pufarinului David