Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 13
andata spune:
Scumpa Lavinia, abia acum am vazut ca micutul e in operatie si cazul e la bazar.
Ma rog din suflet pentru el sa reuseasca operatia si el sa se refaca rapid, sa se stranga si banutii pentru operatie si chiar mai multi pentru a putea ajuta si parintii. Sunt convinsa ca vor avea si in continuare nevoie de suport financiar, pana ce vor reusi sa se redreseze.
Am donat si eu fustitele pe care le aveam la bazar.
Mamici de albinute, nu vreti un tutu pentru aniversarea printeselor?
Aici sunt link-urile unde le puteti vedea, iar banii intra direct in contpentru micutul Andrei.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21815&n=Tutu-roz
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21816&n=Tutu-alb-si-rosu
Dragele mele, haideti sa dam o mana de ajutor.
Sa vad... Am deja prima oferta?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
narcisica28 spune:
Lavinia, cum e micutul?
am lacrimi in ochi de fiecare data cand citesc, noi anul viitor vom trece prin aceleasi momente
Dici, am avut noroc sa ne cazeze in rezerva, pret mai mult decat decent 5 lei pe noapte...si mai era si vis a vis de camera asistetelor.
SoriLea spune:
Narcisa intra pe mess si am acolo filmuletele 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cosminica spune:
lavinia trimit gandurile mele bune si toata energia pozitiva nepotelului tau si imi doresc din tot sufletul ca totul sa fie bine.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
lavinia.p spune:
Fetelor va multumesc mult pt gandurile bune si sustinerea voastra, inca e tot in operatie 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Acum am vb cu cumnata mea, a iesit bebe Andrei din operatie acum. Il tin in coma indusa 2 zile sa vada cum reactioneaza inimioara si abia apoi au sa-l scoata din coma daca totul decurge normal, sa dea Domnul sa fie bine. La ora 21 merge sa-i duca laptic si atunci vom sti mai multe.
Va multumesc tuturor pt gandurile bune, pt donatiile facute, nu am cuvinte!

Va pup si va imbratisez cu drag!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
philip spune:
Lavinia, tin pumnii in continuare, transmite te rog toate gandurile noastre bune parintilor 

narcisica28 spune:
ANCA, SORINA sau cel care ati mai avut pb disgestive la pitici, cand ati reintrodus fructele proaspete in alimentatie ?
SORINA, sunt pe mess acum ,pe zi nu a vrut nicicum sa te conecteze la net catarul de mess :(
OTILIA, unde ai disparut? Restul fetelor, ce e linistea aceasta ?
ERTINA, ne mai citesti ? Ti-am scris un PM mai demult....
Bebe Beca spune:
Buna dimineata tuturor!
Lavinia,
!
Noi suntem mai bine, s-a mai inchis robinetul de muci. Ma gandeam sa mai cer parerea unui alt pediatru vis-a-vis de tratamentul cu ventolin si acc dat de primul medic la care am fost si, daca s acesta spune ca nu este ok pt un copil mic, sa fac un soi de instiintare celor de la cmu, pt a verifica compotentele celei care l-a consultat pe bebe. Pt ca nu este normal ca intr-un spital particular, unde platesti o multime de bani consultatia, sa dai tot de medici nepregatiti. Ma rog, nu-i normal sa existe medici nepregatiti, indiferent ca-s in bucuresti sau la damaroaia city...
Am facut lista cu ce voi pregati de ziua sarei, anul acesta facem noi cate ceva, pt ca s-a stramtorat buzunarul. Sper doar sa am suficient timp pentru toate.
Am inceput mesajul acesta de ceva vreme![]()
ANDREEA, acum ca sunteti mai pe langa tara, nu o si vizitati? Nu mai aveti rude pe aici?
CARLA, de ce vreti sa vindeti masina?
Fetele cucuietele, ce mai faceti?
Nicuratze, Ertina, Coraly si OanaAlex...
A nascut si Picky, am vazut la sectiunea de Alaptare. Sa-ti traiasca micuta, sa fiti sanatosi!
CarlaV spune:
Felicitari, Picky!!!
Narcisica, dupa rotavirus i-am dat fructe proaspete cand i s-a normalizat scaunul, cred ca la vreo saptamana dupa ce a terminat cu febra.
Ioana, noi avem masina luata in leasing pe firma, si lunar platim cam 500ron numai dobanda si comisionul de administrare, plus ca acum a venit rca-ul 900ron. Vrem sa facem buy-back si sa luam alta cu banii jos, pe persoana fizica, dar pentru asta trebuie sa mai vindem ceva.