Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 12
narcisica28 spune:
LauraOana , La Multi Ani si bafta la combinatii, sa iti iasa pasentele.
Cu mare intarziere, LA multi anisori
Anaelei si lui Dici, cu un buchet mareeee 

.
Multumesc tuturor pentru sustinere.
Am imbatranit cu inca 10 ani dupa experienta asta fantastica, am ajuns sa plang de fericire ca vrea sa manance o lingurita de mancare si sa ma urc pe pereti de nervi dupa crizele de nemultumire...
Gogosica mea s-a dezumflat, i se vad coastele, are pulpitele moi si nu pufoase ca inainte, e trist sa il vad asa. Dar macar avanseaza pe zi c trece cu cantitatea de lichide si solide, e vesel, rosu in falcute
, recuperam noi totul.
CARMINA, RMN-ul l-am amanat pentru dupa Paste pentru ca abia isi revine, are venele ciuruite de la analize si branula, e inca vizibil marcat de ce i s-a intamplat, urla daca vreau sa ii tai unghiile multe momente de suparare cu nervi, ma alearga sa ma muste daca nu ma prinde se muca pe el de maini...sper sa fie doar o pasa si nu un semn; plus ca roade si jucariile, molarii sunt pe cale sa erupa.
IOANA, sanatate puiutilor; bine ca scapati de secretii, stationarea lor nu e benefica nicicum!
DICI, de la o petrecere am primit extra bonus rotavirusul;
Prin urmare , deocamdata nu stiu ce o sa facem la aniversarea lui Mihnea, vroiam o petrecere de copii, dar inca nu constientizeaza semnificatia, asa ca amanam fastul pentru la anul.
OANA, cum esti pe FB ?
ANCA, multam tare mult de sfaturi, cred ca ajutat de imunostimulatoare, virusul nu s-a manifestat in plenitudinea puterilor, a varsat de 3 ori acasa si provocat de inistentele asistentelor de a lua medicamente de 2 ori, scaunele moi au aparut dupa varsaturi si max 3 pe zi, vreo 2 -3 zile, iar febra doar 24-36 h, n-am trecut de 39, dar a stat cu sosete umede cam non stop+ prosop peste picioare cand se ingrosa gluma. Am plecat la spital pt ca am incercat cu nurofen si a avrsat si urma diareea deci supozitor egal cu 0 si mi-era teama ca nu o sa pot scadea febra.
Noapte buna,
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, LAURA!
Cu multa sanatate si impliniri! Imi pare rau ca nu ti-au acceptat prelungirea concediului si sper ca iti vei gasi repede ceva de lucru care sa iti placa.
CARLA, noi avem xc 60, insa accesul se face rabatand ultimul rand de scaune ca sa intri la locurile 6 si 7. Iar xc 90 parca nu mai face cu 7 scaune, nu stiu sigur. Noua ne-a placut Sharan, in schimb, Ca masina de familie este execelent.
Ieri am fost iar la doctor, i-a fost schimbat tratamentul, acum face aerosoli cu adrenalina. Si mi s-a spus ca ventolinul si acc -ul nu se dau la bebelusi atat de mici Atunci ce ar trebui sa fac? Sa ma duc la cmu sa le urlu ca medicul lor a dat un tratament gresit?
Bebe este tot fara voce, m-au linistit cei de la irza, mi-au spus ca nu se mai inflameaza laringele daca nu a facut-o pana acum. Asa sper sa fie.
La mine in casa iar este scandal, fetele astea imi scot peri albi. Am comandat un umidificator cu aer cald, abia astept sa il pun in functiune.
Pentru astazi avem in meniu un sufleu de brocoli, insa nu am niciun chef sa ma apuc de treaba, nu imi vine sa ma ridic din canapea,
CarlaV spune:
Multumesc, Ioana, mie-mi place mult mai mult alura de Volvo decat de Sharan, insa partea cu rabatatul scaunelor il scoate din calcul. Ar mai fi Seat-ul Alhambra care iar imi place mult, trebuie sa studiez.
Ma bucur ca te-au linistit cei de la Irza, sunt foarte competenti. Sanatate multa! Nici eu nu ma ridic din scaunul de la birou, Sabina a mancat la gradinita, sotul a gatit pt restul lumii.
lavinia.p spune:
Fetele mele dragi am obtinut aprobarea pt cazul nepotelului meu Andrei, daca ne puteti ajuta o puteti face aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163018 Va multumesc din suflet pt sustinere 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
narcisica28 spune:
Mi-am amintit ca am uitat-o pe SORINA aseara, nu am reusit sa vad pozele cu Razvanel, nu mi-a mers link-ul, cand ai timp sa il postezi din nou pls ; multumesc de sustinere
.
IOANA, sa ne dai vesti mai bune maine
; si eu sunt cu nervii cam intinsi cu un mofturici, dar tu cu 3 

.
lavinia.p spune:
Seara fetele!
Am intrat sa va spun ca maine-l opereaza pe micutul meu nepotel, maine in jurul orei 11 va intra in operatie si operatia va dura cam pana la ora 16. Va rog din suflet sa spuneti o rugaciune mica pt sufletelul lui sa-l ajute Dumnezeu sa iasa din operatie cu bine si sa se faca bine. Ma scuzati ca sunt asa emotiva dar am niste emotii de nu pot sa va explic.
Va multumesc tuturor pt sustinere si va doresc sanatate multa tuturor

La multi ani Laura, scuze de intarziere sa-ti dea DD multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
BebeBeca sanatate multa va dorim
Narcisica imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin atatea si ii doresc puiului tau multa sanatate si RMN-ul sa vina cu vesti bune!
Am mai citit dar nu mai retin, sunt si obosita si stresata, va mai tin eu la curent cu ce se intampla cu micutul Andrei!
Va
si va doresc o noapte buna!
narcisica28 spune:
Imi mai aduc aminte cate ceva din ce am citit si intru sa scriu pana nu uit
.
Carmina, iti raspund si eu la intrebare (nu lucrez in domeniu, chiar daca am pregatirea de specialitate) (MIRUTA este invatatoare daca nu ma insel si ea ar avea parerea cea mai avizata, zic eu)daca ar trece in clasa a 4-5 a poate ca ar fi nevoie, dar avand in vedere ca e abia clasa 1 eu zic ca e prea devreme, "lectiile" insemnand cel putin la inceput completarea catorva randuri cu liniute, grupuri de semne grafice, mai apoi litere; daca Bogdan va fi interesat de ce descopera nou la scoala sper sa aiba initiativa si la teme si o minima supraveghere din partea socrilor este de ajuns.
DICI, la Babes am fost internati.
dicirstea spune:
Carla, vezi ca e si un model de Opel cu 7 locuri, am mai scris eu de el parca, e mai incapator decat un Cayenne si nu e asa masiv.
Lavinia, multa sanatate nepotelului!
Narcisica, da, la Babes sunt cele mai bune conditii, dar numai la rezerve.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
CarlaV spune:
Lavinia, sanatate nepotelului!
Dici, multumesc, stiu de Opel, dar nu-mi place marca deloc, la fel cum nu mi-as lua masina romaneasca sau frantuzeasca. Imi place Seat-ul ca marca, o sa studiem indeaproape o Alhambra, imi plac mult Volvo si Audi, dar inainte de toate trebuie sa vindem terenul sau apartamentul.
lavinia.p spune:
Multumesc mult fetelor, micutul Andrei e in operatie de la ora 9. Ma
la Dumnezeu sa iasa cu bine din operatie !