Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 23
miha74 spune:
a, si o cafeluta de la mine ca vad ca Luto s-a dat cu capitalistii, nimic gratis
sa aveti o zi mirobolanta
miha74 spune:
si l-am vazut pe David si mancand....pai ce mami tu le vrei chiar pe toate. Acusica ajunge mare, si zice ca nu mai merge cu tine pe nicaieri, ca el vrea sa manace in camera, ca nu, nu,nu.....crede-ma
a, si inca ceva Iris nu are atata precizie, nici cu lingurita. Furiculita de fier nici nu indraznesc sa i-o las in mana ...ca si-ar scoate ochii (aia frumosi)!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 a, si o cafeluta de la mine ca vad ca Luto s-a dat cu capitalistii, nimic gratis sa aveti o zi mirobolanta Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
pai simpla mea prezenta e ca o cafea dinaia nereusita, amara si cu mult zat
E adevarat ca am facut filmuletul acum cateva zile dar a fost o exceptie de exceptie...ca de-atunci bate vantu' tare si numai 15-18 grade.
Faza e ca la voi cand vine vara aia mare si frumoasa la noi tot asa va fi
Si razi tu de mine dar sa vezi cand o sa stai cu lampa aprinsa citind carti si asteptand baiatul sa vina de la chef ..la ora 23
miha74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Si razi tu de mine dar sa vezi cand o sa stai cu lampa aprinsa citind carti si asteptand baiatul sa vina de la chef ..la ora 23 |
a doua zi?
gagga spune:
Morning moms!
Draga duamna Luto, mi-a fost un dor deosebit de dvs . Davidu' e un scump cum se balaceste el acolo, cred ca e timpul sa veniti la mare . Right?
Ce faine-s familiile cu mai multi copii..desi nu e de mine, intotdeauna mi-a placut sa vad familii numeroase, cu tot cu haosul si zgomotul care le insoteste cateodata. Miha, Diana
Si eu sunt de acord ca asta e cea mai cool perioada din viata puilor nostri: sa vezi live cum strang ei informatii si cum le folosesc, ce poate fi mai distractiv? Eu sunt numai pe langa tweety a mea. Care e tare fericita zilele astea caci iarasi o avem in vizita pe Thea, adoarme si se trezeste strigand-o
In rest, toate bune, vreme frumoasa, pe alocuri..ieri a plouat cu soare si a aparut si curcubeul pe malul lacului...d-astea ..
Am indraznit sa fac o casuta noua, daca supara pe cineva ca e facuta cu userul meu, sterg. Daca nu, va invit la capitolul no 24 .
Am ceva probleme la titlu..sa fie ceva cu sarbatorile de iarna? Ca in ritmul asta, tot in 24 le prindem
Sa o ajutam pe Raisa!