Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Denisa, arati super ! De pitica nu mai zic.... Esti azi de serviciu la raspuns la intrebari: ce bucatarie e aia? |
Multumim.

Pai... tot de la ikea, dar am personalizat-o noi un pic cu mici modificari.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Offf! Si pernutele alea, protectie, din patul Adelei? Stiu ca pe vremuri daduse Dyanna un link al unora care vindeau niste super asternuturi, pernute, accesorii pt camere copii (si adulti...) dar nu-l mai gasesc deloc :((. Nu e de la ei? |
Nu-sh sa zic cum ii kema pe-aia de la care le-am luat... de la un Kidex...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui simonapro La multi ani ADELA MARISA, sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata, alaturi de familia ta ![]() Mada: multe si |
Multumim!

Foarte frumoasa camera lui titi-Ian.

Denisa-Madalina
fericita de
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu-sh sa zic cum ii kema pe-aia de la care le-am luat... de la un Kidex... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
pupici pupici. vedeti ca va citesc constiincios??

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
inapreda spune:
Da, Ramona, sint 2 paturi supra-etajate ca sa poata ramine cite un prieten peste noapte cind va creste si va avea "best friend" ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Adee spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!
Adela-Marisa
Valentin Cristian
Si cu intarziere![]()
La multi ani
Ianis Cezar
novus spune:
Multiii ani traaaiasca !!!!

ADELA

Sa fii sanatoasa si mereu voioasa frumoasa fetita !! un mare
pt parintii tai minunati !!
Mada sper ca petreceti si astazi, nu
?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Floric, felicitari pt prefix, initial si eu vroiam sa te felicit pt aniversare pana m-am dumirit
!
Si sa stii ca vremea buna a plecat de la noi, ploua acum si e friggg asa ca nu ma mai laud de acum incolo, sper sa-si revina pana sambata ca mergem la munte sau cel putin asa e programat ![]()
Mada, super faina bucatarioara Adelei
!
Admirat si camera lui Ian
, la noi o sa mai dureze pana o mutam pe Ada in camera ei da' numai bine ca o sa isi aleaga ea mobilierul ingura ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf pisigri i love your blog.ce sa mai mi-ai facut viata mai happy cu postarile tale, n-as mai pleka acasa. ![]() www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank"> Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!" -25.02.2009 |
Ma bucur ca ti-a placut

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Multumim. ![]() Pai... tot de la ikea, dar am personalizat-o noi un pic cu mici modificari. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Tufato, bucataria pe care a primit-o Adela !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri i love your blog.
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009